Köszönöm az egész évadot!
[Naruto-Kun Projekt] Blue Period anime
Köszönet az egész évados munkátokért és a fordításért! Nagyon szerettem ezt az animét! (Bár bevallom, én valami "kék" végkifejletre számítottam, ha már Yaguchi világlátására és önkifejezésére helyezte a fő vonalat a sztori. Ettől függetlenül örülök a pozitív lezárásnak.)
Arról esetleg van bármilyen infó, hogy lesz-e folytatása? Előző hozzászólásokban említve volt, hogy a mangát "zanzásítva" követi az anime, és szerintem azért van pár elvarratlan szál a történetben, ami simán megérne még egy évadot. De nem leszek telhetetlen, örülök ennek az egy évadnak is és hálás vagyok, hogy általatok megismerhettem ezt a szuper animét! Még sok-sok hasonlót kérek, ha lehet!
Sziasztok!
Köszi a fordítást! Nagyon örülök hogy belekezdtetek ebbe a projektbe.
Jó anime! Merem mondani, hogy pozitív kicsengése van, vagyis jó érzés rágondolni.
Örülök annak is, hogy nem egy elvont történetről van szó, hanem egy fiatal felnőtt harca, kitartása az élet első igazi megpróbáltatásán. Ami igazán fontos neki. Valamint, hogy nem gyerekes a sorozat, hanem tényleg mély filozofálással van fűszerezve!
Én is nagyon köszönöm, hogy hoztátok ezt az animét egész évadon keresztül. Maga az anime néhol talán kapkodó, néhol talán klisés volt (lehet pont az előzőből fakadóan), de maga a témája nagyon érdekes, és több ponton elgondolkodtató volt. Az biztos, hogy felkeltette az érdeklődésem a manga iránt, ami állítólag nagyon jó.
Szóval köszi még egyszer, jó pihenést, és további sok sikert kívánok a következő munkáitokkal kapcsolatban!
Ugrás a fórumra: |