Azzal nincs gond mutatták már őket korábban is. Ami érdekes az a megjegyzés hogy magasabb szintűek mint a méred dolonk. Mégis hogy? 5 évvel ezelőtt a tornám mutatták őket. Még mindkettőnek csak 8 gyűrűje volt, míg méreg barátunk már akkor 92 szintű volt? Mégis hogy előzték meg?
Én nem emlékszem, hogy mutatták volna őket ezelőtt. Főleg nem 8 gyűrűvel. Meg aztán a Méreg Douluo úgymond az egyik leggyengébb a Titulus Douluok között.
A 108. részben 04:30-tól ha nézed ott vannak és 4 fekete gyűrűvel küldik a lélek energiát TH ellen a pápának.
Én is kevesebbet fórumozok jelenleg, mert lelassult a történet kicsit nekem. Arról nagyon nem tudok értekezni hogy gyűjti a klántagokat. Meg van amikor már leírta valaki amit akartam. Még az a szerencsém hogy imádom benne az egészet, minden hibájával együtt. Remélem egyszer lesz lehetőségem a novellájához is, bár a nagy Kína ellenességben nem látok rá esélyt, de ha le lenne fordítva azonnal megvenném könyvben az biztos.
Elsőnek akkor mutatják őket mikor TS a tiszta ég avatárt használja. 102. rész 8. perc. Bár ilyenkor még csak mutatják őket.
Másodszor meg amikor TH val küzdenek Bibi pápának meg a két másik TD-nak még 4 LD adja az erejét akik trónról felállva segítenek. 108 rész 4.35. Úgymond az utolsó kettőnek őket mutatják. És még szintén a 108 részben a pápa mögött 7.55-nél. Bár ilyenkor én 8 gyűrűt nézek ki.
Gyorsan emlékből visszanézve ezeknél biztos. Lehet még máskor is voltak de ennyire emlékszem. Elég sűrűn megnézem pont ezt a két részt és eleve jól emlékszem rájuk.
DE amúgy lehet hogy csak a szokásos karakter spórolásos dolog miatt. Volt említve hogy TH a harca közben másik nét TD-t győzött le a pápa mellett nem krizantémot és szellemet. Lehet itt is ez volt. Nem akartak mást betenni.
Énis ritkábban írok hozzá,olyan lagymatagnak érzem mostanság...Se szörny vadászat,se jó harcok,talán most már ha pörgetik az eseményeket akkor majd változik és lehet tippelgetni-jósolgatni .Bár mindenki hozzászólását elolvasom,de nem mindig írok hozzá. És jé,megint bejött a rész számításom ,hogy majd az utolsó percben indulnak be,de nem így lett,úgylátszik a kövi rész eleje is dumaparti lesz,de hátha megtudjuk,hogy miért is csinálja a koronaherceg ezt.ja,8 gyűrűsők voltak. Akkor most egy lándzsa-kígyó az egyiknek a lélekszörnye? a Másiké meg egy gömbhal ??
TD-k: szerintem nagyon hasonló a karakterek felhasználása/öltöztetése, szóval a sorozatból nehéz kiindulni. Simán lehet, hogy felhasználták.
Ami eszembe jutott
- amikor korábbi pápa párbalyozott TH-val, akkor volt visszajelzés/következtetni lehet arra, hogy milyen mélysége/ereje lehet a LCS-nek.
- ezt erősítheti, amikor egyszerre ledarálták a két nagy klánt...ahhoz mennyi 80-n felüli lélekmestert vittek, és haltak meg (pl valahol olvastam/láttam, hogy a kék villám zsarnok klán vezére csak a csatában kb 10 70-80 fölötti lélekmestert vitt magával).
- kisklánokat behúzták: ott azért volt pár 80 szint feletti
- számolj TD-ket: 7kincses: 2, Tisztaégbolt: 6, Lcs: ?, de az LCS lélekmestereinek száma alapból többszöröse a "független" lélekmesterek számának, szóval következtethető, hogy több lesz
-nézd meg hirtelen mennyi lélekmester kerül a császári fővárosba
- Gengxin vezető lélekmesterénél elhangzott, hogy 70 szintél nagyobb. Habár fontos város, de mégis periférián van. Ergo nagyobb, erősebb városokban erősebb főpapok lesznek.
- A két fő klán elleni csatáig mindenki előtt titkolózott a pápa. Mivel az egyik helyen nem is maradt túlélő -> nincs infó.
Fejlődési potenciál: nézd vissza az aranygenerációt, ill. a torna győzelmére felajánlott 3 kiváló lélekcsontot
Szóval ha megpróbáljuk végiggondolni, akkor itt eddig se egyenlő számokról beszélhettünk, csak max nem tűnt fel.
Hisz ha reálisan belegondoltok, akkor pl BibiDong tényleges erejét se tudod megmondani.
Ha nem is teljesen, de azért elég sok finom infót is áthoz az adaptáció
Hát akkor csak az lehet hogy ugyanazokat a karaktereket többször is megjelenítik. Na de szerintem ez csak a jelentéktelen mellékszereplőkre igaz.
Szóval itt korábban direkt kevesebb gyűrűvel mutatták őket vagy az alatt az 5 év alatt fejlődtek pár szintet. Na de akkor is húzós ez. Mert azért ilyen magasságban igen nehéz már fejlődni, pláne gyorsan.
Azt meg hogy a Tiszta ég klánban 6 TD van azt senki nem tudja kívülről.
Amúgy XW vadászatára is hány magas rangút küldtek. De azért rengeteg magas rangú hullott azért el már így is.
De a mostani páncélosok nem hinném hogy valami magas rangúak. Emlékezzünk a 7 kincses klán is java részt vissza tudta verni a támadást tartani magát a tang szekta fegyvereivel, pedig azok csak 40 szintig halálosak. Szóval lehet sokan vannak de igen alacsony szintűek. kevés (csak vezető) tiszt van ott magas ranggal. Azok a páncélosok meg eleve a LCS katonái csak más páncélt húztak. Nem olyan szabad lélekmesterek hanem mint a király katonái.
Amúgy csak megjegyezném hogy a tornán azért ajánlották fel azt a 3 lélekcsontot (olyan szintűeket) mert biztosak voltak az aranygeneráció sikerében. És ha jobban megnézzük azok 3 vezető tagjához pont illetek is azok a lélekcsontok. Szóval nem véletlen volt. Csak hát buktak.
goku5 írta:
Emlékezzünk a 7 kincses klán is java részt vissza tudta verni a támadást tartani magát a tang szekta fegyvereivel, pedig azok csak 40 szintig halálosak. Szóval lehet sokan vannak de igen alacsony szintűek. kevés (csak vezető) tiszt van ott magas ranggal.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a 7 kincses klán CSAK a rejtett fegyverek miatt élte túl, és CSAK azért, mert LCs nem tudott róluk. Most már tudnak róluk, így nyilván felkészültek a harcra ellenük, máskülönben nem támadnának.
Az igaz, de Kard bácsi elég rendesen meg aprította őket egyedül is, tudom ettől még a klán tagok meghaltak volna a rejtett fegyverek nélkül. De most azért ott van vele Ning papa is, és megtudjuk mennyit is ér egy fullos 7 kincses üveg palota. Az is igaz hogy hiányzik egy karja, de amilyen képességeket mutatott nem tudom hogy olyan sokat számítana e negatívba mint pozitívba Fengzhi támogatása.
Ezekre én is azt tudom csak írni, hogy az előző harcnál ott volt a LCS 4 TD-ja. És még úgy se sikerült kiirtaniuk a klánt. Most szerintem nincs ott egy TD se viszont legalább kard bácsi biztos ott van ha még csont bácsi nincs is. De ha még ő is ott van akkor esélytelen. Mert nem hinném hogy amúgy is sok LD-t küldtek volna oda. Vagy esetleg gondolják a páncél majd véd a rejtett fegyverektől vagy mi? Meg eleve mondva volt, hogy gyorsítsák a tervet, szóval nem mehet minden terv szerint. lehet még mindenki oda se ért de kénytelen támadni a gyorsítás miatt.
nago írta:
- számolj TD-ket: 7kincses: 2, Tisztaégbolt: 6, Lcs: ?, de az LCS lélekmestereinek száma alapból többszöröse a "független" lélekmesterek számának, szóval következtethető, hogy több lesz
Méreg douluo kifejtette (a novellában), - még a TS-nal való beszélgetése alatt -, hogy: a pápa, a hét kincses üvegpalotát megtámadó 4 és a kék zsarnoksárkányt megtámadóak, mivel a krizantém és a szellem douluo az erdőben voltak, ezért nem vettek részt a műveletben, vagyis a LCS-nak minimum 10 titulus douluoja van. (A pontos szám pedig eddig a részig, még ismeretlen.)
nago írta:
- Gengxin vezető lélekmesterénél elhangzott, hogy 70 szintél nagyobb. Habár fontos város, de mégis periférián van. Ergo nagyobb, erősebb városokban erősebb főpapok lesznek.
Ez csak az egyik hozzászóló következtetése volt, mert lenézte, Si Long-ot, de valójában Meyers, csak szellem császár volt (Úgy emlékszem azt mondták, hogy 63-66 között van.) és azért nézte le mert a harci lelke nem alkalmas harcra. (Akkor nem akartam leírni, mert gondoltam a halálakor benne lesz a lélekgyűrűk száma.)
goku5 írta:
Amúgy csak megjegyezném hogy a tornán azért ajánlották fel azt a 3 lélekcsontot (olyan szintűeket) mert biztosak voltak az aranygeneráció sikerében. És ha jobban megnézzük azok 3 vezető tagjához pont illetek is azok a lélekcsontok. Szóval nem véletlen volt. Csak hát buktak.
Valóban, azokat a lélekcsontokat Bibi Dong nekik szánta, de a LCS vénjei nem akartak beleegyezni, ezért ezt a feltételt szabta cserébe. Hát, megjárták.
----------------------
goku5 írta:
Ami egyedül nem tetszett megint a részben az már megint csak az öltözködés! Fekete kapucnisak leveszik majd alatta egy nagyobb páncél van mi? Jó ruha ami tényleg karcsúsít! Mint mikor az erdőben XW után menve levették és még köpeny is volt alatta. Kiakaszt az ilyen!
Ez a jelenet szerintem csak képletesen mutatta az átöltözést. A 17:22 - 17:32 között a Shrek Akadémián "eldobott" lándzsa se a palotában landolt valójában. (Egyébként, csak nekem tűnt fel, hogy eddig TS a lándzsáját szinte csak dárdaként használta? [Kivétel a Feng Xiaotinggal folytatott harc.])
Szerkesztette: Tanomin - 2021.04.20. 20:57
Ja elég durva az a fél perces jelent. Még tán nem is összevágás. Én inkább azon csodálkozom, hogy ez a harc még csak akkor kezdődik a TD-k meg előbb harcolnak csak utánuk TS-ék.
Amúgy aki látta az élő szereplőset annak csak félig meddig spoiller. Abban már igencsak megvolt mondva. Bár igen másképpen oldották meg ott.
Ezt most azoknak akik elolvasnák a regényt, de nincs meg hozzá az angol tudásuk. https://www.deepl...translator
Meglepően jól működik, az első 6 fejezet elolvasás után talán ha két hibát találtam.
Bár hozzá kell szokni, hogy pár dolgot másnak fordítanak, de az igazi rajongókat ez nem tartja vissza.
Remélem pár embernek könnyebbé teszem ezzel az egy hetes várakozást.
a fordítócsapatnak pedig köszönöm újfent!
goku5 írta:
Valóban, azokat a lélekcsontokat Bibi Dong nekik szánta, de a LCS vénjei nem akartak beleegyezni, ezért ezt a feltételt szabta cserébe. Hát, megjárták.
*Sőt, jut eszembe, TH azt is mondta, ha TS nem úgy távozik ahogy, akkor vissza felé valószínűleg megtámadták volna, hogy azt visszaszerezzék. (És, hogy az a koponyacsont, minimum 60 000 éves.)
goku5 írta:
Azzal nincs baj ha kimarad pár dolog csak ne a fontosabb dolgok, legalábbis amik érthetőbbé teszik a dolgokat. [...]
De bezzeg vannak részek amiknek sok értelme nincs csak időhúzás mégis beleteszik. Pl elvileg a hárfaelőadás se igen volt így benne csak időhúzás.
Vagy másiknak amikor a 3 tökfilkóval harcoltak. [...] Mivel a novelben elvileg AY lélekcsontjának 2. gyógyító képessége volt a lényeg. A az úgyis kimaradt akkor meg eleve minek belerakni?
Valójában, a hárfaelőadás benne volt, csak persze nem ilyen hosszan, hiszen így nem lehet leírni. Ami valójában nem volt benne, az az előtte lévő órák bemutatása (a 119. részben) 9:30 és 17:00 között. (Talán a hercegnő levele se szerepet itt, így benne, de abban nem vagyok biztos.) A felesleges jelenetekkel én is egyetértek, sok jó jelenetet kihagynak, vagy elhadarnak. A hármassal való harc helyett, (mivel, így tényleg nem volt értelme,) én inkább megnéztem volna, ahogy TS lealázza a katonákat, mert lenézik (bár nem ez a legjobb szó) a Nagymestert. (Amikor edzi őket.) A szemük előtt véghezvitte a lehetetten edzés többszörösét.