Boldog születésnapot!
Első hozzászólásom az oldalon, de megpróbálom aktivizálni magamat. Imádom az oldalt, ti vagytok a legjobbak! Mindenki remekül végzi a munka rá eső részét, az új tagok is nagyon ügyesek. A végtelenbe és tovább!
[Születésnapi Topic]
Boldog születésnapot!
Köszönjük szépen a hosszú és kemény munkátokat!
Először is Boldog születésnapot kívánok!
Ha emlékezetem nem csal, nekem sem ez az első profilom itt. Régebben élettel telibb volt a Fórum, de szerintem ez nem csak a magyar közegre jellemző. Változnak az idők ugyebár..
Noha jelenleg nem nézek egyetlen Naruto-Kun Projektes animét sem, - tervben van kettő, csak meglehetősen lassan haladok feléjük - a csapat minden egyes tagjának hálával tartozom azért a megannyi sok élményért, amivel Általuk lettem gazdagabb. Köszönet a fordítóknak, lektoroknak, formázóknak, szerkesztőknek és nem utolsósorban a moderátoroknak illetve adminisztrátoroknak. Kihagytam valakit? .. Hatalmas pacsi nektek, példaértékű minőséget tartotok fenn, a szorgalomról és odaadásról nem is beszélve. Óriási köszönet az eddigi munkátokért!
A fentiekkel ellentétben időről-időre felbukkanok valamennyi fórumtopicban.
Na de, nem is húzom tovább a szót, Isten éltesse még egyszer a Naruto-kun.hu-t!
Boldog születésnapot/évfordulót az egész csapatnak!
Elismerésre méltó, hogy 14 éve aktívan működtetitek az oldalt. Nélkületek sok remek alkotást meg sem tudtam volna ismerni. Szóval hálás vagyok az eddigi munkátokért.
Respekt.
Boldog szülinapot a csapatnak!
Én a Mangákat szoktam hegyekbe olvasni az oldalon, és ha vége van egy évadnak akkor egyben megnézek egyet. akkor Se biztos hogy közvetlenül az oldalon végig kattintgatva.
A beágyazott videók alatt szoktam értékeléseket hagyni (ez nem csak a rész érdekességét, és minőségét, hanem az össz élményt értékeli nálam), ami meg régi és nincs beágyazva, vagy csak direktben Indáról nézem akkor ez kimarad, így sajnos nem jut el hozzátok. Annó egy egy cikk alá pár szóban meg köszöntem, de manapság ez elkopott, mert utólagosan 2-3 hónappal már nem aktuális annyira számotokra. (Legalábbis eddig így gondoltam). A Fórum nem az én világom.
A Lényeg, hogy egy pillanatig se higgyétek hogy nem fontos amit csináltok, én pl.: naponta felnézek keresve az új olvasnivalókat, kellemes kikapcsolódást jelent a mindennapok hajtásában. Szerintem sok embernek ti jelentitek a kikapcsolódást.
Csak így tovább.
Ti vagytok gyakorlatilag a kezdő oldalam. Minden nap kaja közben valamelyik mangát bújom ha lehet nálatok, és amit adtok iszonyat értékes.
Nagyon köszönöm mindenki nevében.
Az tény, hogy nem lett egy hétköznapi születésnapi köszöntő. De teljesen meg tudom érteni, amit írsz.
Amit Doomfaszi említett, szerintem az a része megállja a helyét, hogy a legnagyobb elismerés talán épp a megnyitások száma. Az az igazi visszajelzés, hogy bizony egy fordítást 3000 ember olvasott (a megjelenést követően, plusz, ki tudja, az évek előrehaladtával talán még 3000). Több ezer ember a Ti munkátokat olvassa, követi. Mert minőségi és mert látszik, hogy munka van benne, mert szeretik.
Ezt leginkább csak azért emeltem ki, hogy a fordítók, lektorok, szerkesztők stb. lássák, hogy bizony sokan szeretik és követik a munkájukat, sokan már hosszú évek óta.
Természetesen ez egy köszönömöt nem vált ki, tudom és nem is állítom az ellenkezőjét. Emlékeztetőnek és gondolatébresztésnek viszont jól összeszedted és remélem ezt követően többen lesznek hálásak a fórumon, mint amennyien követelőzni fognak. Mert megérdemli minden egyes csapattag.
Nélkületek sok animét/mangát nem ismernénk. Úgyhogy tényleg egy dologgal tartozunk Nektek, és az a Köszönet!
Szóval köszönjük mindenkinek a több éves (vagy hónapos) munkáját!
És Boldog Születésnapot!
Boldog születésnapot!
Nem tudom hogy írták e de azzal hogy maga a részeknél "elvettétek" a hozzászólás lehetőséget és "csak " a fórumon történhet a részhez a hozzászólás nem csökkentette a hozzászólók számát?
Mert ugye régen ha rámetél a hozzászólásra nem dobott fel egyből a fórumra hanem oda lehetett írni "hogy köszi a munkátokat fordítást stb.." és akkor volt is minden részhez szerintem ilyen hozzászólás "bőségesen" viszont sokan lehet megijednek hogy egyből a fórumra dob ahol kibeszélések vannak és oda már nem mer írni egy "egyszerű" köszönömöt stb...
Ugrás a fórumra: |