Köszi a részt!
[Naruto-Kun Projekt] Yakusoku no Neverland anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Meg is néztem az első évadtól újra hogy képben legyek
De azért mekkora szerencse kell már ehhez, hogy pont abba a 2db szörnybe botlanak 2km után akik a vallásuk miatt nem esznek embert. xD Értem hogy elég hamar hamar vége lenne a történetnek, de azért ez elég kényelmes megoldás szerintem. Sőt gondolom 3-4 nap alatt kész harcosokká lépnek elő majd.
Emmáéknak nem volt kapacitásuk, sem lehetőségük, hogy megtervezzék, hogy pontosan mit tesznek majd, ha sikeresen megszöknek, elvégre a farmon kívüli világ mondhatni, mindeddig teljesen ismeretlen volt számukra. Szóval ha nem választotta volna a mangaka ezt az - úgymond - kényelmes megoldást, akkor más lehetősége nem igazán maradt volna a gyerekeknek, hogy meglógjanak üldözőik elől, és túléljék.
De ez a fordulat azon kívül, hogy a két "vándordémon" fontos praktikákat és túlélési módokat tanít meg nekik, azért is jó, mert így mind ők, mind mi, nézők, árnyaltabb képet kaptunk a démonokról, és megtudtuk, hogy bár természetükből adódóan roppant ízletesnek tartják az emberi húst, ez nem jelenti azt, hogy mind pszichopata gyilkológépek lennének. (Ez alapján gyakorlatilag úgy funkcionálnak, mint a Tokyo Ghoulban a ghoulok, azt leszámítva, hogy a démonok szerencsére nem csak emberen tudnak élni. )
Az eddigiek alapján annál pedig minden bizonnyal intelligensebb lesz a történet, hogy 3-4 nap alatt képzett harcosokká váljanak a gyerekek, ez azért hosszabb folyamat.
Köszi a munkátokat!
Végre kiderült miért voltak olyan kedvesek azok a démonok Habár mire lesz ebből a pár emberből annyi, hogy kedvére vadászhasson? Gondolom sok száz évig élnek a démonok ebből kifolyólag. Nah meg addig viszonylag biztonságban is kellene lenni annak a pár gyereknek. Mert elég ha véletelen elszúrnak valamit és egy kevésbé "barátságos" démon talál rájuk.
NAgyon érdekes a dolog
Ugrás a fórumra: |