durva volt az utolsó rész. kitépet szív nem nagyon van mangában !
Urahara ereje tetszik, de az is hogy mindig tud újítani.
Bleach manga
Nekem is tetszett Urahara bankaija, de egy dolgot nem értek. Még a Yamamoto elleni küzdelem alatt Bach megjegyezte, hogy nem létezhet olyan Zanpakutou, amelynek a Shikai és a Bankaia különböző erőn alapulna, és azóta láttunk már párszor ilyet, mint például jelenesetben is. Szóval most én értettem félre valamit, hogy most ebbe ne keressek semmi logikát?
Szerintem egyáltalán nincs nagy varia a képességekben. Alapból shikai formában ha jól emlékszem csak a vérpajzsot láttuk eddig Benihimétől. ha a neveből kiindulva vérből van, ami a szervezet részét képezi, akkor igen is hihető, hogy hasonló képességre tesz szert Bankai formában is, aminek köze van az emberi testhez. Ehhez hozzárakva Urahara tudós természete, akit hajt az új felfedezése (lásd, hogyan sajátítsd el 3 nap alatt a bankait) akkor ez igen is passzol hozzá.
Szerintem, ennek a harcnak már vége. Askin szerintem már nem tud újat mutatni, és Uraharának gyorsan meg kell mentenie a Shiouin testvéreket. Hmm, esetleg Nel megtudná gyógyítani Yorut, azzal, hogy kiszívná a mérget...
Grimmjow jól áll a statokkal. Már végzett két Ritterrel. Az más kérdés, hogy mindkettőt hátulról lepte meg. xD Ahogy látom a Resurecciónja nem változott. Akkor valszeg Nelnek is a Kentaur van. Ha csak nem fejlesztették ki ők is a második kiengedést. Mondjuk ellenfél már nem igen van. Esetleg az átált Nullások, de az kicsif erőltetett lenne.
Egy Urahara vs Unohana harc milyen durva lenne már?
Nekem bejött ez a fejezet Urahara egy nagy troll ahogy mondani szokták.
Sidea: Urahara szerintem nem tervezte be, hogy majd Grimmjow közbelép őt is meglepte a dolog Grimmjow, ha meglát egy ellenséget csak jön megöli és megy tovább nem nagyon kérdezz
Egy Urahara vs Unohana harcot én is szívesen megnéztem volna.
Új fejezet:
http://readms.com...666/3298/1
ÚÚÚ, ez a fejezet egyszerűen... fantasztikus volt. Igaz, hogy lényegében semmi badass nem történt, de felvezetésnek első osztályú. Én tudtam, hogy Askin nem lesz ennyire egyértelmű menet. Még nem járatta eleget a pofáját, ahogy Grimmjow mondaná. XD Imádom azt a csávót. Azontúl megjelent Nell, őt sem lehetett kihagyni a játékból ugyebár, ha már egyszer Ichigoékkal van. Hát, kíváncsi vagyok, azok ketten hogyan lesznek képesek együttműködni két "kussolj már, mert én vagyok a jobb!" között.
http://readms.com...66/3298/11
Urahara feje az alsó sarokban. Még sosem láttam ennyire unottnak.
Az mondjuk már aggasztó, hogy most ott vannak a Yoruichiék meg Urahara is, igen csak viharvert állapotban. ( * Lö úgy sem lesz semmi bajuk.... )
Byakuya és Hitsugaya. XD Őket használni poénforrásként, te jó ég. A végén Kenpachira meg: már csak ez hiányzott még ide.
Ugrás a fórumra: |