Láttam. Csak előbb lett írva a másikra hogy nem akarjak feszegetni dolgokat és ezért inkább rá kérdeztem és nagyon szépen köszönöm a válaszodat
[Naruto-Kun Projekt] Stellar Transformations animációs sorozat
Sziasztok!
Köszönjük a sorozatba fektet sok munkát és, hogy megosztottátok velünk.
Személy szerint eddig kevés kínai animét láttam. Nincsenek annyira felkapva és többek között ezért nehéz is azokat megtalálni vagy egyáltalán nem is lehet. De amit eddig láttam, az mind nagyon tetszett.
Quanzhi Fashi (Versatile Mage)
Ma Dao Zu Shi (The Grandmaster of Demonic Cultivation)
Quanzhi Gaoshou (The King's Avatar)
Nagy a hype bennem a Douluo Dalu (Soul Land) anime sorozat iránt. Nem tudok róla kb semmit, de elég népszerű a maga körében szóval már nagyon várom. Köszi előre is.
Hát sacron ha ezek tetszettek, akkor DD-t is imádni fogod mert nagyon jó szerintem azokkal egyetemben amiket írtál. De ajánlom még a battle through the heavens-t és a the daily life of the immortal king-et is, nekem ezek is nagyon adják.
Bár már kezdünk kicsit eltérni a témától de a fordító ugyanaz.
Számomra akkor is a DD (lélek kontinens) a legjobb kínai történt amivel találkoztam. A többi is jó (amiket sacron írt) de ez mindent visz! (pláne ahol most tart) Nem csoda hogy élő szereplős változat is készül belőle!
Sziasztok! Ma DD maratont terveztem, de csalódottan vettem észre, hogy eltűnt. De minden rosszban van jó is, mert így találtam az oldalra, és a Stellarra. Köszönöm szépen a szuper minőségű feltöltést, és Ayagiinak a fordítást.
Imádtam, nekem nem volt se túl elkapkodott, se érthetetlen, sőt nagyon is tetszett a pörgőssége. Őszintén remélem, hogy lesz folytatás!
...és a végén azok a felvételek arról, ahogy készült! , nagyon vicces volt.
Peti94 írta:
Ez egy érdekes, látványos, és fordulatos történet, főleg a vége
Sajnos a 12 rész elég gyorsan elszáll, de szerencsére nemsokára jön a 2. évad
Chakra írta:
Skydragon: Nem.
Dragon86: Sima Arial. Ezért is nincs mellette.
Peti94: A második évadot a jelenlegi állás szerint nem fogjuk vinni.
dungeonlord írta:
Érdekes irányban haladtok, mert nem számítottam ilyen Projectetre az oldaltól.
Kína nyelvbeszédtél egy kicsit nosztalgiáztam, mert Japán nyelvnél is hasonló wtf álláspontban voltam, mert nagyon sok idő kelet, hogy megszokjam a Japán nyelvet .
Ah Shit, Here We Go Again szitu xD .
Chakra írta:
Skydragon: Nem.
Dragon86: Sima Arial. Ezért is nincs mellette.
Peti94: A második évadot a jelenlegi állás szerint nem fogjuk vinni.
Köszönöm a fordítást, nekem nagyon tetszett a sztori, a kivitelezés pedig nagyon bejött (annak idején a Final Fantasy VII is nagyon bejött). Igaz hogy egy kicsit gyors volt a tempója, de nem is baj, a történet érthető volt, igaz nagyon oda kellett figyelni, mondjuk a végét nem teljesen értettem, de megpróbálom angol felirattal megnézni a második évadot (itt olvastam hogy hol van fenn és meg is találtam, szóval ezért is köszi ), az biztos segít a megértésben.
A kínai nyelv nem volt fura a Mo Dao Zu Shi után, sőt még üdítő is a sok japán után
peti19870621 írta:
@Chakra. A második évad 10 per 12-nél tart, persze !ha lesz türelmem - beadom nektek ellenőrzésre, beidőzítve, megfontolva, kommentben az eredeti angol szöveggel. ass-ben. [(.S2.) Gyakorlásnak jó, de angol nyelvtanban hanyagnak érzem magam.
@Ayagii Már bocsi, de amúgy nem tudom miből gondolod(játok), hogy a "kínaiak léptek" és ezért törölték a videókat.
Érdekes módon több kínai "anime" is fent van zavartalanul évek óta és azóta is kerülnek fel újak. De amúgy ugyanez van pl a Netflixes tartalmakkal is, van amit leszednek kb azonnal és van ami évekig fent marad.
De van egy csomó anime is amit az indáról letöröltek, de újra feltöltötték más címmel és érdekes módon az inda azokkal már nem foglalkozik.
Szerintem az inda egy algoritmusa egy előre meghatározott listáról válogatja ki azokat a címeket, amiket a szerzők beleraknak ebbe a listába és ezért törlik, nem azért mert konkrétan megkeresték az indát, hogy töröljék le. (De lehet nem így van)
Kedves Peti, "Már bocsi", de amúgy abból gondolom hogy a "kínaiak léptek", hogy az indavideótól megkérdeztem, és mondták, hogy felszólítást kaptak, hogy azonnali hatállyal távolítsák el a videókat. Hogy engem miért találtak meg, és másokat miért nem azt meg már nem tudom.
Ez már elég jó indoknak számít?
Edit: be is másolom neked a kapott email egy részletét:
"Szerzői jog megsértése miatt a szerzői jogtulajdonos távolítottatta el a videókat.
Felszólítást kaptunk hivatalos úton, hogy töröljük haladéktalanul a megjelölt videókat, az ilyen megkereséseknek nekünk eleget kell tennünk."
(még a helyesírási hibát is benn hagytam)
Köszi a választ, így már érthető, és köszi, hogy folytatod a fordítást.
Ettől függetlenül szerintem, nem konkrétan téged céloztak meg ezzel, pl a The King's Avatar összes része is valószínűleg emiatt lett törölve, de újra felkerültek más címen és azóta az inda már nem foglalkozik vele.
Ugrás a fórumra: |