125. fejezet
Ne rángass vissza a földre, plz.
Már teljesen ledöbbentem, hogy Nobarának kampec, és van töke meghúzni ezt a szerzőnek.
De igazad van, még nem biztos, hogy belehal, lehet csak megsérül.
Jujutsu Kaisen manga
Vajon érik egy újabb Yu Yu Hakusho referencia, és Nobara --> Mukuro, már ami a kinézetet illeti?
Annyi biztos, hogy a karakterek szeretik "kísérteni" a sorsukat. Mechamarunak mondták, hogy ha ideges, akkor nem lát a szemétől, és ez lett később a veszte Mahito ellen is. Nobara pedig arról panaszkodott a boszorkánycsajnak, hogy a seprűvel megsértette az arcát, ami tabu, a csaj pedig még húzta az agyát, hogy a hegek nem állnak jól a nőknek, ellentétben a férfiakkal. Ugyanoda kapta a találatot, mint ahol most az arca "robbant". Nanamihoz képest viszont jobb színben van...
----------
Lehet tudni miért kaptuk meg ilyen hamar a hivatalos verziót? Nem számítottam rá.
"De valószínűleg halott" Ehh ne húzd az agyam, író bácsi. Ha eltemeted, ne rángasd vissza a sírból, plz.
Nekem bejön ez a kicsit sötétebb, következményekkel járó jujutsu, nem szeretném, ha visszatáncolna innen.
Minden hamarabb jött. Nem igazán látok semmi különleges eseményt, ami mögötte állhat.
Ha minden igaz, a Jump Festa-n megkérdezték Akutami-senseit a terveiről. Még változhatnak a dolgok, de azt mondta, hogy a Yuuji, Megumi, Nobara, Gojou négyesből vagy kizárólag csak 1 fogja túlélni a manga végére, vagy kizárólag csak 1 fog meghalni.
Nobarából szerintem nem láttunk még eleget. Elfogadom, ha ennyi volt a számára, de ha életben marad, akkor még valamit le fog tenni az asztalra. Ez a történetszál így is eléggé súlyos pofonokat osztott ki a főszereplőink számára. Hanamit Gojou ölte meg, Jougot Sukuna, Dagont pedig Touji. Nem igazán tudnak mit felmutatni a többiek, ráadásul esélyes, hogy Mei Meit megöli majd a Getou imposztor.
Mahito beszédében rengeteg igazság volt. Számomra ő egyszerűen egy élvezhető Shigaraki, annyira személyessé teszi a hadjáratát.
----------
Nem csípem Yuutát, így remélem, hogy be lesz darálva.
Akutami-sensei interjút adott a hétvégén, ahol elég komoly dolgokat mondott. A tapasztalatom elég negatív, ha szerzői interjúkról van szó. Többször meg kellett érnem, hogy hazudnak, mint a vízfolyás, szóval most helyén fogom kezelni.
https://i.imgur.c...7SuZY8.png
Bastian írta:
Nem csípem Yuutát, így remélem, hogy be lesz darálva.
https://i.imgur.c...7SuZY8.png
Yuuta szimpatikus volt, egészen addig, ameddig le nem verte Getout, számomra túlzottan klisés módon. Bármennyire is igyekezett kozmetikázni rajta a Jujutsu manga, rühellem az előzmény végét. Yuutával pedig azért nem tudok azonosulni, mert a szomorú háttértörténetén kívül, ő is egy "kiválasztott" kategória, de a rosszabbik fajtából, amikor irreálisan erős a gyökereinek köszönhetően, nem az erőfeszítései miatt egyenes arányosságban.
Megumi és Touji remek. ^^
Nem akarom elhinni, hogy az agymosás nem lesz igaz.
Inumaki civileket menekített ki, de belekerült a Kárörvendő Szentély hatósugarába. Nem látjuk a karlevágást, de sokan feltételezték, hogy akár látatlanban is, de meghalt, és ezt nem akarta Toudou elmondani Yuujinak, amikor jött segíteni.
Akutami-sensei szokott ilyen durva átmeneteket csinálni. Nem lett kirészletezve, hogy ki, hova lépett le, de Getouék a káosz közepette elhagyták a helyszínt. Az Okkotsus dolog már utó-Shibuya, egy új történetszál kezdete.
Jaeger írta:
Első kérdés mi kell ahhoz, hogy valaki elsajátítsa a Birodalom kiterjesztést? Ha jól tudom Yuuji se nagyon tanult meg új technikákat Fekete Villanáson kívül.
Sziasztok! Nem tudom, mennyire szoktátok követni a spoilereket, de az új (143.) fejezet, huh...(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szóval Yuji anyja az imposztor...hát ez állatira meglepett. Nyílván az átkoknál nem számít a nemük, de meg se fordult a fejemben, hogy nőt is megszállhat...és igazából Chosónak se, mert ő is az apjára kérdezett rá. Akkor meg is van az ok, hogy a nagypapa miért tartotta távol a srácot a sámánoktól- közük sem volt hozzájuk. Yuutát pedig megkövetem, mert állatira megutáltam az utóbbi fejezetekben, de gondolhattam volna, hogy Gojo nem véletlenül dőlt hátra olyan kényelmesen, és nem ok nélkül bízott meg bennük.)
Egyébként utólag is köszi, hogy olyan lelkesen írtok ide, szeretem olvasni a véleményeiteket. (Azért majd igyekszem én is többet kommentelni.)
Ugyebár Kamo Noritoshi csak egy név a sok közül "Brain" esetében. Talán így hivatkoznak rá a legtöbbször, de a Getou Imposztor, Getwo változat is népszerű.
Engem is meglepett egyébként, és szerintem nem ez sztori vége, mert kelleni fog a "Miért?". Mintha Yuuji nagypapája arra utalgatott volna, hogy azt a Kaorit, akitől Yuuji apjának nem lehetett gyereke az imposztor ölte meg. De az imposztor papíron nem átok, ha jól tudom, csak agyakon keresztül foglal el, irányít testet. Viszont ezek is a szerzői interjúkban, databookban vannak, ha vannak.
144. fejezet
Szegény Maki. Harry Potter lett belőle.
Így viszont esélyes, hogy Mai meg ki fogja növeszteni a haját, már ha élve marad a manga végére. Felcserélik az eddigi stílusukat az ikrek a másik korábbi stílusával.
Nobara szerintem kómában van. A legegyszerűbb magyarázat, és kellőképp súlyos.
Az szerintem Tengen lesz, bár a dizájnját gáznak találom. Könnyen el lehetett jutni hozzá, ha a módszer már bizonyított. Azonban ha jól értelmezem, Tengen dönti el, hogy kikkel érintkezik. Az utolsó oldalon mindenkit megszólít Tsukumón kívül, kivéve ha ő is Michizane leszármazottja, mint Yuuta. Viszont Tsukumo is reagál rá, így ez önmagában még nem bizonyíték, bár ő ezt feltételezi.
Na megjött a 145.-dik fejezet is: https://www.manga...kaisen-145
Ugrás a fórumra: |