Köszi beleolvastam az angolba ez a manga böven megérne egy animét nagyon elborult!!! Köszi! Köszi!! Köszi!!!
[Naruto-Kun Projekt] Shuumatsu no Valkyrie manga
Köszönöm! Nagyon tetszik ez a manga! 😊 Hábar nálam egy kivetni való van,ez nem más, mint Zeusz kinézete.... Őszintén szólva nem tetszik hogy ennyire öreg,remélem amikor az ő harca következik megfiatalodik vagy nagyobb darab lesz 🔥
Egyesítve 2020.08.08 01:43:21:
Asasel írta:
A Marvel-es hasonlítás nem arról szólt, hogy úgy kellene kinézniük az óriásoknak. Arról szólt (de leírtam ésszerűen, olvassátok vissza), hogy amíg ott kaptak egy normális, óriáshoz illő kinézetet, itt ezt figyelmen kívül hagyva, meztelen, ostoba lényeket kaptunk. És ezek voltak Asgard legnagyobb ellenségei..? Ugyanmár..
Elfogadom a tényt, miszerint új manga(ka). Beismerem, hogy helyenként igen részletes, tetszetős. De sok esetben elnagyolt volt a rajzolás (és bár az előző hsz-ben is leírtam, nem értek a dologhoz), és nekem nem tetszett a pontatlanság sem. Örömmel hallom, hogy a későbbiek folyamán javul a minőség!
A sztoriból tényleg rengeteget lehet kihozni.
A nevekkel kapcsolatban, rendkívül utálatos dolog, hogy japánosítják a neveiket. Legutóbb pl a ToG animében sikerült (Baam--->Yoru), ami számomra, mint fan, hatalmas arculcsapás volt.
És ha valóban történelmi személyt mutat be, akkor meg pláne illene megtartani a saját nevét a szereplőnek.
Köszi Srácok! Nagyon érdekes, ahogy az összes mitológia egybe van olvasztva. Néhány ábrázolás nem tetszik. Zeusz pl nagyon csúnya perverz nagyapónak néz ki De az eddig felvezetett sztori teljesen jó. És hát az iró jól utána nézett mindennek és szépen beleszövi a sztoriba a saját elképzelésével megfűszerezve. Úgyhogy igy tovább!
Csak odáig lehet itt kibeszélni a mangát, ameddig a magyar fordítás tart? Ha igen, hol tudok áradozni a kedvenc karaktereimről és jeleneteimről, amiket a csak magyarul olvasók még nem ismerhetnek?
Mindenesetre van egy tippem, amit talán így is megoszthatok és nemrég jutott eszembe, de agyolvasztóan epikus.
Szerintem Csin császár volundja a komplett terrakotta sereg lesz és Anubisszal vív majd egy sakkjátszma szerű csatát, aki múmiákat/szellemeket idéz majd.
Ja, és többek között a külföldi hype miatt én is tűkön ülve várom mindenki kedvenc finn mesterlövészének a csatáját.
Már nagyon várom a folytatást . Zeus megjelenitése az elejénél nekem sem tetszett de az ember egy idő után hozzá szokik és azt kővetően tökéletesnek tartja a karakter kinézetét. Pl Arész kinézete az elejénél nekem sem tetszett.... Buddha kinézetéről nem is beszélve xD....
Akiket én nagyon várok hogy lássam őket Belzebub, Leonidasz, Nikola Tesla, Grigori Raszputyin és persze a jó öreg Nostradamus . nagyon kíváncsi vagyok hogy a felsorolt nevek milyen ellenfélt kapnak.
Bár egy Leonardo Da Vinci-t eltudtam volna még képzelni vagy egy Achilleus vagy Odüsszeusz megnéztem volna vagy ami még nagyon király lett volna Jíp Man.
Nekem is jobban tetszene a Tesla vs Loki mind2 név legendás és nagyon izgalmas lenne mondhatni olyan kategóriába esne minta második párbaj . Illetve egy Odin vs Nostradamus vagy Odin vs Leonidasz de egy Raszputyint is eltudnák képzelni .
Am ti mit tudtok Sakata No Kintoki-ról? kerestem infot róla de nem igen találtam.
Japán mesehős, a legendája részben kitalált, részben több valós alak tetteinek összevonása. Maugli-szerű figura, vadon nőtt fel, már csecsemőként óriás állatokkal harcolt, később egy szamurájjal kalandozott. Egy nagy fejszével harcol. Szerintem ő lesz az emberiség végső harcosa és az ő ellenfele lesz Odin, mert felteszem Brünhild marad utoljára a valkűrök közül és elvileg ő Odin lánya, szóval logikus, hogy ellene megy személyesen.
Többen vélekednek úgy külföldön, hogy Brünhild el fog bukni Odin ellen, és Geirnek kell befejezni az emberiség harcát, mint az utolsó valkűr. Minden egyes harccal Geir pszichéjét próbálja meg építeni Brünhild, már előre szoktatja őt a fájdalomhoz.
Én bízom benne, hogy merész lesz a szerző, és nem hagy japán vonatkozást a végére.
Ha az lenne, nem volna négy japán harcos és
Más is tud a spin-off mangák létezéséről?
Van egy Lu Bu mellékszál (The Legend of Lu Bu: The Flying General), ami pont olyan menő, mint azt a címszereplő alapján sejteni lehet, valamint van a Requiem of the Shogun, amiben Okita Souji egy mellékszereplő és nálam eddig nem igazán érdemelte ki, hogy bármi köze legyen az eredeti mangához.
Nem tilos az eszmecsere az angol fejezetekről, viszont legyetek tekintettel a magyar publikálásra, rejtsétek spoiler mögé a mondanivalótokat!
Magától értetődik szerintem, hogy ha a témanyitást követően 0 aktivitás volt itt, amit a publikálás tört meg, akkor borzasztó felesleges egy kizárólagos angol téma nyitása.
Köszönjük a megértést!
Ugrás a fórumra: |