Köszke, hogy viszitek.
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
Érdekesnek tűnik, nekem a grafika nem igazán számít, túl sok szépen kidolgozott (szerintem)szemetet láttam már.
Tanultam új szavakat is, a reguláris és az irreguláris teljesen jó, de ha kitaláltok bármilyen fura szót rájuk én azt is elfogadom.
A történet eddig nem mond túl sokat, de nekem úgy tűnt kihozta az életbe a lány és ezért nagyon meg akarja menteni. De eddig elég gyengusnak tűnik a srác, nem úgy látszik mintha a bátorságon kívül van benne valami.
Várom is a folytatást, hogyan fog kijönni ebből a helyzetből.
Ez lesz az első anime amit elejétől nézek fordításonként, így új élmény lesz nekem.
Köszi szépen!
Amúgy megint ne vegyük elő hogy egy támadás nevét fordítsuk-e vagy ne. Jó az így is úgy is. Csak eredetibb (hűbb) ha nem.
Amúgy érdekes hogy túl sokat azért nem léptünk előrébb. De azért kapunk 1-2 új szereplőt meg kevés infót.
De azt viszont nem értem mi is volt ennek a célja. (szelektálás) Legalábbis hogy hogy jutottak túl rajta. Nem volt rá magyarázat. Valaki simán átsétál valaki nehezen átküzdi magát másnak meg nem is sikerül. Főhősünkre meg nem is hatott.
Azért pár dolog kiderült, pl. hogy kell ide is a csapatmunka, meg hogy nem mindig az egyértelmű megoldások a jók. A szelektálás valamilyen módon minden emeleten folytatódni fog szerintem, csak itt a sokból kellett egy megfelelő mennyiséget csinálni. A végén valószínűleg nagyon kevesen érik el a torony tetejét. Ami számomra érdekes volt, hogy Rachel is kívülről jött... Ez eddig nem derült ki, persze az sem, hogy Bamot honnan kaparta elő. Aki simán átsétált, gondolom azért sikerült neki, mert erőt gyűjtött előtte. Főhősünk meg valószínűleg nagyon erős, csak nem tud róla.
Ami a kardot illeti, vicces, hogy csak nő kaphatja meg, így alapesetben sose szabadul fel a teljes ereje, mert csak fiúknak engedelmeskedik.
Az kissé fura volt hogy egyik pillanatban 265 túlélő volt, majd 1 perc se telt el és 200ra esett le. Persze értem én, a főhősünk harcban most még nem nyert volna.
A 3. teszt alapvetően inkább csak kérdéseket vet fel. Még nem látom hogy mi alapján jutott át valaki, lehet hogy tényleg nincs racionális ok, csak valamilyen belső tulajdonság.. az is lehet hogy a potenciál/erő adja a dolgot, de akkor főhősünk nagyon nincs képben
És egyre jobban az utóbbi felé hajlok, lévén azonnal kiszúrta a csajt aki először jut át. én nem hiszek a véletlenben, reflexből megérezte(?) ami tapasztalatot jelent. még ha el is felejtette.
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, ha jó a sztori, az animáció kevésbé izgat.
Az, hogy ki miért jutott át Ro falán késöbb megérted, a shinhoról még lesz bővebb magyarázat. De amúgy a fontosabb szereplőknek, akik Baamnak a barátai át kell érniük nem? XD
Anakot meg azért szúrta ki mert Rendellenes. Ro nem dokat árult el róluk, majd bővebben késöbb kapunk infót
Sajnos a magyarázó dolgok maradnak ki a részekből, ennél többet fecsegnek azért. A túlélők hirtelen csappanását meg vedd úgy, hogy náluk gyorsabban tellik az idő mint nálad.
Csillaghullas írta:
Nem kritikaként mondtam, csak próbáltam rájönni, mi is az pontosan.
Csillaghullas írta:
Azért érdekes a tesztek sorrendje, Rachel később került a mezőre, mint Bam. Lehetséges, hogy Bam átugrott egy párat, amikor elvégezte a belépő tesztjét?
Ugrás a fórumra: |