Kedves újoncok.
Csak pár hozzászólást kéne visszább olvasni. Amugy pedig akkor lesz elérhető amikor kész lesz és a felirat sosem késik Ajánlom, hogy nézegessétek többet az oldalt és mindenről tájékoztatva lesztek időben.
[NKWT] Publikálások, megjelenések
Kedves újoncok.
Csak pár hozzászólást kéne visszább olvasni. Amugy pedig akkor lesz elérhető amikor kész lesz és a felirat sosem késik Ajánlom, hogy nézegessétek többet az oldalt és mindenről tájékoztatva lesztek időben.
Az első évad felirata Blu-ray riphez készült, a videós kiadásunk 720p-s.
A második évad egyelőre nem elérhető Blu-rayen, így a TV verzióhoz készült a felirat, és a videós kiadásunk is ennek megfelelően lett kiadva (szintén 720p).
Kezdeném azzal, hogy nem vagyok újonc itt és nagyra értékelem a fordítók munkáit amiket itt csinálnak!
És nem türelmetlenség miatt hanem kíváncsiság miatt kérdezném, informálódás gyanánt, mivel szerintem igen sok valakit érdekelne, hogy mikor kerülne fel az oldalra a Douluo Dalu részei, új részei?
Nem türelmetlen lennék, csak egy hónapja volt róla szó hogy itt kerülnek fel az oldalra a részek. Azóta viszont semmi hír róla.
Vagyis én ( és szerintem mást is érdekelne) hogy mi a helyzet vele.
Mármint hogy bármilyen infó!
Tényleg lesz-e? Kb mikortól. Az is infó ha azt írjátok hogy "Bocsi el vagyok havazva szóval egyelőre semmi" Vagy hogy vizsgák végeztével kb 2-3 hét és utána érkezik valami!
Bármilyen infó! Mert itt lennének a rajongók akik semmit nem tudnak róla.
És ezt főleg Ayagii-ra vagy bármely más Naruto-Kun Team tagtól várnám.
Előre is köszi a választ!
A Kimetsu no Yaiba mozifilmjét 2020. október 16. óta vetítik a japán mozik. Az internetre való felkerülése várhatóan 2021. tavaszára tehető, mikor majd megjelenik a Blu-Ray lemez. Amint lesz pontos információnk a megjelenéssel kapcsolatban, Facebook-oldalunkon egész biztosan posztolunk róla (ahogy a Hero Academia film esetében is tettük)
Ugrás a fórumra: |