Köszönöm az egész évados munkátokat!
Imádtam végig. Nem volt egy unalmas rész sem. Várom a folytatást!
Ha lett volna, akkor nem a Dorohedoróról beszélnénk
Na, az enyém pont nem.
Az enyém gyíkul van.
[Naruto-Kun Projekt] Dorohedoro anime
Van mangája, és elég ismert, azért csináltak most belőle animét. A csapattársam pedig, aki fordította az animét, azt mondta, hogy van még anyag a mangában, és elvileg mindenütt elég jól fogadták az animét, szóval simán lehet második évad, és nagyon remélem, lesz is. Hiába tudtunk meg rengeteg mindent eddig, a megoldásokhoz alig kerültünk közelebb
Én meg azt mondom, csak jobban megbolygatták mint ami eddig volt Ott van Johnson, aki számomra az egyik legjobb mellékszereplő címet megkapja, miközben csak 1 szót tud kimondani. Ott van Chota átalakulása, aki előbb utóbb elfogja magát árulni a viselkedésével. Ott van Risu-Aikawa-Kaiman 3-masa. Most azon kezdtem el agyalni, hogy igazából 3-man osztoznak 1 testen. Testrész Aikawa, Fej-Kaiman, és belső "Te nem ő vagy"-Risu. Ugye az elején ott van hogy "fáj a feje mindig" majd Kaiman is mintha ezzel küzdene. Sztem legyengült agyilag is, stresszelte a dolog Nikaidóval szemben. És amikor Risu a tükrön keresztűl beszél vele akkor igazából Aikawához beszélt, aki igazából megölte (gondolom én, aztán elhet valaki más) és a Fekete fazon pedig kitud jönni a testéből Kaiman-nak mint az egyik álmában. És akkor még nem is beszéltünk Asu-Nikaido párosárol, hogy mitől van jóban egy démonnal? Megválaszolatlan kérdések százai vannak Ezt a bonyolúltságot nevezném én DOROHEDORO-nak
Meg tudjátok, mi kell még a népnek? Hogy valaki tényleg elkészítse a 3. endingben lévő játékot (Hogy biztos egyértelmű legyen, mire gondolok: https://www.youtu...YhoTvAsorQ)
Na végre elértem odáig hogy rávegyem magam és megnézzem az évadzáró részt is
Köszönöm szépen a munkátokat!
Ez nekem valemelyest eltért az eddig megszokottaktól , úgy látszik mégjobban az lesz hogy szerteágazik a sztori , Kaimanék , En csapata , Dokiék , na meg persze Asu Risu Aikawa , emiatt jobb lenne ha az esetlege következő évad 24 részes lenne
Mekkora lenne már ha az egész sztori valamiféle üsszeesküvés miatt alakult így
Valami olyasmire gondolok mint ami a Bleach anime utolsó arcában in volt.
Hogy ki merre hogyan arrol fogalmam sincs.
Na majd lássuk csak bírjuk kivárni.
Egy szó mint száz ebben az animében minden benne volt ami egy szórakoztató érdeklődést fenntartó darabhoz kell , jó szinkronok szép animáció nekem a sztori is bejött és hát agymenés...minden szinten...megállás nélkül
Köszi szépen az egész évados fordítást!
Hát tisztára ez a leg betegebb anime az évadban az biztos! Mikre nem képes az ember agy! És ezt akár lehet pozitív értelemben is venni!
Lesz vajon második évada? Mikor?????
Tiszta rejtély az egész! Egyre csak gyűlnek a kérdések de válasz az még semmire nincs!
Felkerült az összes OVA, a 6 rész egyben.
https://nyaa.si/v...
Már korábban elérhető volt külön a 4. része, ami megint csak elég szórakoztató volt.
Köszi az évadot, csak most sikerült a végére érnem. Az elején vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban, de bele lehet jönni, csak megfelelő hangulat kell hozzá.
Érdekes módon a végére megkedveltem szinte minden karaktert, főleg, hogy itt nincsenek igazán jók vagy rosszak. Valahogy az az érzésem, hogy Aikawa egy kísérlet alanya lehet, és esetleg ezért alakult ki benne egy gyilkos én, aki lefejez mindenkit a csoport vezetőjének irányítása alatt (hogy a levágott fejek segítségével kitaláljanak valamit a mágiahasználók ellen), de majd kiderül, ha folytatják esetleg.
Ugrás a fórumra: |