Most, hogy elolvastam angolul is.. tehát a támadásokkal akkor bejuttatja a vérét Muzan az áldozatba és elmondása szerint ez túl sok az áldozatok számára, így méregként hat és meghalnak, bár szerintem Tanjirou ezt el tudja viselni és nem halna bele, hanem inkább démonná változna...inkább az a kérdés, hogy ezután Muzan irányítása alá kerül-e vagy sem... Másik viszont, oké, hogy az egyik cél, hogy Nezukot megvédjék Muzantól, de eddig Tanjirou szinte összes harcában jelen volt Nezuko, kétlem, hogy most maradna ki belőle. Mint korábban láttuk, a képessége lelasssítja a démonok regenerálódását is és lehet pont az lesz a kulcs ahhoz, hogy Muzant sikerüljön megsebesíteni napfelkeltéig. Bár ez mind csak teória.
Lehet tényleg az lesz, hogy Tanjirou démon lesz, aki felett Muzan elveszti az irányítást, átmegy badass-ba, szétveri Muzant majd valamilyen módon visszaváltoztatják. De azt énis remélem, hogy a szeme meg fog gyógyulni, valahogy az ő karakterét szemkötővel nem tudom elképzelni, hiába hogy a kezdetek óta a szaglása a kiemelkedő.
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."