Valószínűleg azt, hogy (elméletileg) a Megiculától kapott erőt mennyire tudják magukon használni.
Úgy tűnik, hogy a Spadeaiak is használják ezt a 0-9 ig tartó besorolást, és aki 0 fokozaton van az 40% körül képes használni a démoni erőből.
Remélem, hogy hamarosan felbukkan egy Mangastreamhez hasonló oldal, ami szintén minőségi fordításokat fog elhozni, de ha jól vettem ki Zenon (és a Dark Triad többi tagja) 1-1 démon birtokában van.
Asta szerintem olyan 60-70% körül tudja használni az AM Démon erejét, és valószínűleg 100% nál átvenné fölötte az uralmat és nyerne egy fizikai testet magának, Asta személyében.
A jóslatra visszatérve, valahogy úgy szólt, hogy vagy Asta hal meg, vagy elpusztul a királyság, nem? Elméletileg csak a közeli jövőt képes látni Julius, szóval ez lehet, hogy csak a Kira házhoz szólt. Mármint ha nem Asta kapta volna meg az ítéletet, akkor a többi máguslovagon verték volna el a port, ami miatt kiszolgáltatott helyzetbe került volna a királyság.
Viszont az is simán lehet amit te mondasz, avagy lehet valami teljesen más is.
Szerk: Az Arany Hajnaltól vajon hány nem no name tag halt meg? Akiket az előző fejezetben láttunk.. rajtuk már nem hiszem, hogy segíteni lehet.
Egyesítve 2020.01.06 18:10:51:
235. (MangaPlus)
Most már világosabb lett az egész így. A Sötét Tanítványok nem közvetlen Megiculától kapták a démoni boostot, hanem a Dark Triadtól (igen, angolul jobban hangzik), ahogy valószínűleg a hadsereg parancsnokok is, csak ők kevésbé kompatibilisek ezzel az erővel, így ők 5% körül tudják használni csak.
Azért ilyet Asta esetében lehetetlen lenne véghezvinni, pont az anti-mágia miatt.
Jobban belegondolva nem hiszem, hogy más-más démonok vannak a Dark Triad birtokában, valószínűbb, hogy személyesen kapták Megiculától az erejüket, akinek talán fizikai teste is van, csak a háttérből irányít.
Úgy néz ki, hogy szeretik gyűjtögetni a Dark Tier mágusokat.
Apropó.. az előző fejezetben a misztikus mágus vagy hasonló az Arcane Stage ra utalt, ami a Dark Tier igazából, csak fordítási eltérés. (Miss u MS )
William sebhelye is Megicula átka miatt van, nem? Nem nagyon emlékszem, hogy meglett említve, vagy csak elsiklottam fölötte.
Jövőhéten nem lesz fejezet, és úgy néz ki, hogy a Mangatail is offolta a Shonen Jumpos mangákat.
Szerkesztette: Blader - 2020.01.06. 18:16