14 éves, magasságra 2 m, és cigarettával bagózik. Thug Life.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Toaru Univerzum (Index, Railgun, Accelerator, és spin-offjaik, melléktörténeteik)
14 éves, magasságra 2 m, és cigarettával bagózik. Thug Life.
Accelerator előzetesek op és ed részlettel.
https://www.youtu...&t=30s
https://www.youtu...NGJtL8KpG4
A rajzolása szebb szerintem, mint a fő sorozatnak. + 12 rész megerősítve.
Amúgy időrendbe hova lehetne elhelyezni ezt?
Azt követően veszi kezdetét, hogy Acceleratort fejbe lőtték az első évad vége felé, és kórházban van.
Lehet, hogy említettem már, de jó dolog, hogy csak 12 részes. A manga első történetszála 36-37 fejezetes volt, és kimondottan lassúnak hatott, unalmasnak. Ha ezt mind egyetlenegy szezonba teszik bele, abból csak profitálhatnak. Bár ami szerintem még jobb lenne az Accelerator mangában, azok az 5-ös szintű esperek cameoi. Kakinét például szívesen látnám.
Ó, ez az az együttes, aki a Golden Kamuy első ED-jét adta elő. Zsír!
https://www.youtu...Qo4KwtCBw8
Accelerator 1.rész
Nekem tetszett. A grafikát az elején még szokni kellett, de a végére már tök természetes volt, mintha a többi a széria is ilyen lett volna. Örülök, hogy azt a a vörös csajt hamar lerendezték, már azt hittem valamiféle kisebb boss lesz, de hála égnek nem, eléggé idegesítő volt. És Accelerator milyen higgadtan kezelte a helyzetet.
Nem volt rossz, tetszik ez a fényes rajzstílus, de maga a tartalom filler volt.
Az Opening is jó, ugyanakkor a képi világ elég unalmas. Nem igazán mutatnak semmit a történetszálból, helyette továbbra is a Sisters vonalat erőltetik. ^^"
----------
Véget ért az Accelerator anime.
Sajnos, nem sok javulást észleltem a mangához képest. Ez a történetszál egyszerűen laposra sikerült már a mangában is, az anime nem tudott segíteni rajta. Vagy egyszerűen Accelerator túl erős hozzá, hogy méltó ellenfelet találjanak neki, főleg úgy, hogy az idővonal alapján tudjuk, hogy nem lesz baja.
https://www.anime...20/.151594
A Railgun 3. évada januárban érkezik. Folytatva a hagyományokat, újfent a fripSide adja elő az OP-t. ^^
https://mangadex....ark-matter
Érkezett egy új spin-off manga is, Kakine főszereplésével. A karakterének úgy kellett ez, mint egy falat kenyér.
----------
https://www.youtu...VudpKEJcYo
Railgun T (3. évad) PV. Szegény Gunha pólóját cenzúrázták, mert már a felkelő nap szimbólum is érzékenyen érint egyeseket. -.-"
A novel 3. felvonásának neve pedig Souyaku, avagy Genesis Testament = GT, ahogy Jaeger más írt róla a hírek témában. ^^
Szinte biztos, hogy annyi lesz. Illetve meglepne, ha nem annyi lenne.
Bármennyire is csípi a szememet, a Railgun több bevételt szokott hozni az alapszériánál, mondjuk nem nehéz, mert mangából adaptálni sokkal egyszerűbb, mint novelből, de a "teapartik" ellenére is, Nagai rendezése sokkal kompetensebb, mint Nishikorié. Ráadásul most van bőven alapanyaguk, így nem kellene a második felében fillerhez folyamodniuk. A Sisters a Railgun S-ben 16 részt kapott a maga 21 fejezetével. A Daihaseisai 27 fejezetes. Lehet tempósabban fogják feldolgozni, de akkor is azt érzem, hogy tovább fognak menni. 2 fejezet = 1 epizód tempóval a Dream Ranker beleférne 24 rész esetén.
----------
Elstartolt a Railgun T. ^^
Megerősítették, hogy 24-25 részes lesz, valamint teljesen fillermentes. Zene füleimnek.
Valamint, amit fentebb írtam, az is rögtön látszik a rendezést illetően.
Opening:
https://www.youtu...33q3f7Xpiw
Gunha pólójáról a felkelő nap szimbólumot levették, mert elvileg az egy II. világháborús jelkép, ami érzékenyen érinti a kínaiakat, és Kína az egyik legnagyobb streamere az animének. Tanjirou fülbevalói is megkapták Kínában a cenzúrát a Kimetsu-ban.
Eddig tetszik a Railgun 3. évada. Nagyon jól elvagyok vele. + mintha a grafika is picit jobb lenne az Index 3-nál ( Aztán lehet csak beképzelem ) Neked eddig hogy jön be Bastian?
+ Egy kérdés megint: A Railgunban is vannak olyan események amik az Index 3. évada alatt történtek? Pl 3. világháború? Mert ha igen van rá esély, hogyha egyszer a Railgun is eljut oda jobban érthetöbbé tudnák tenni az ott történteket?
Eddig nagyon rendben van. Meg vagyok elégedve vele. ^^
A Misakis NT kötet, meg az Astral Buddy manga trendelt is Amazon-on a 3. rész után. Nem meglepő módon, az embereket érdekelni kezdte Misaki.
Vannak, de egyelőre csak Avignon, a Battle Royale és Acqua után, vagy vele párhuzamosan történő események történtek a mangában.
A teljes New Testament (22 kötet) vár adaptálásra, miközben az Astral Buddy is növekszik.
A Bilibili, a legnagyobb kínai streamer és videómegosztó Mikotoról kapta a nevét, így mindenképpen jönne a J.C. Staff-nek bevételt külföldről, ha folytatnák, így bizakodó vagyok.
Sziasztok!
Gondolkodtam, hogy neki kezdek a szériának, szóval tudnátok kis segítséget nyújtani abban hogy hogyan kéne elkezdeni, vagyis mivel?
Nézegettem neten sorrendeket, hogy miket írnak, de rengeteg féle verzió jött ki.
https://recommend...ic-series/
Ha a True Chronological Order szerint kezdem el akkor érteni fogom rendesen a dolgokat?
Szia!
Én azt javaslom, hogy ne bonyolítsd túl.
Az Index a fő széria, hiába rosszabbak az adaptációi. A Railgun pedig melléktörténet, így az átfogó dolgok tekintetében nem sok dologba szól bele. Vagy kiegészít bizonyos dolgokat, vagy Mikotónak és barátainak ad kalandokat az Index-en kívül. Ebből adódóan roppant egyszerűen Index --> Index II --> Index III, majd Railgun --> Railgun S sorrend is teljesen megfelel. Időrendben a Railgun S vége még az Index első évadának eseményeit sem lépi túl. De úgy is csinálhatod, hogy megnézed az Index-et, majd Railgun --> Railgun S, és utána a maradék két Index évadot.
Bastian belevágok a projectbe
Én személy szerint 9 éve láttam utoljára az Index 2-őt, szóval az a baj igy kiesett pár dolog számomra.
Szóval előlről kezdem az egészet ami igy 75 rész lesz.
Szerk: Sikeresen végignéztem mind a 75 részt Jöjjön tehát rövidebb véleményem.
Index III
Először a rajzolás szerintem még elment, de az animálásban tényleg nem nagyon erőltették meg magukat. Meg a harcok koreográfiája sem volt tényleg túl kreatív. Tényleg a light novelban is Touma rengeteg harcban csinálja azt, hogy felugrik és úgy visz be egy végső csapást? Mert rengetegszer játszotta ezt.
A zenék elmentek, de nem mondanám kiemelkedőnek, számomra még mindig az Accelerator téma zenéje a legmenőbb
A történet szerintem okés volt, látszik, hogy nagyon jó az alapanyag csak ugye a nagy sietség miatt nem tudott minden kibontakozni.
Azzal kapcsolatban megértem a fanokat, hogy ha csak animés vagy nem volt minden részlet elmagyarázva.
Amugy vicces, hogy az openingek zenéje meg animálása sokkal jobb volt szerintem mint az animének, nagyon imádtam mindkettőt.
Viszont én is csak animésként élveztem a részeket
Most pedig jöjjön a kérdés cunami:
1. Acqua visszafog még térni vagy ennyi volt számára és átlagos mágus marad?
2. Accelerator mentette meg a világot végül is a végén? Kombinálta volna az esper tudását + amit a varázslatokról tudott onnan jött az angyal szárny és ő fogta volna fel az arany színű telesmát ami nélküle a világra hullott volna?
Illetve rengetegszer volt már kb halálos sérülése az ereje miatt tudott mindig visszatérni?
3. Az Anglikán egyház szemét főnökével fog találkozni valamikor Touma? Jó lenne ha kapna egy kis gondoskodást
4. Van arról már infó, hogy pontosan mi is az Imagine Breaker? Mert Terra nagyon utalgatott rá, hogy tud valamit. Meg jól gondolom, hogy egyre erősebb lesz és nagyobb képességeket tud játszva semlegesíteni? Illetve gondolom nem igazán fog ezenkívül fejlődni tehát pl. Touma-nak lenne egy védőpajzsa általa vagy valami az egész testére. Igy is fura ha több irányból éri támadás hogyan tudja mindegyiket semlegesíteni ha csupán a jobb kezén tudja használni az erejét.
5. Fiamma hogyan volt képes aktiválni a varázslatot a tekercs nélkül illetve az anglikán egyház is simán blokkolhatta volna azt, hogy Indext használja tudja nem?
Carissa amugy valamiért Sabere emlékeztetett a Fate/Stay Night-ból szóval elégé bírtam azt a történeti ívet.
Az animések túlzásba esnek Touma öklöseivel. A legnagyobb áldozat az Accelerator harc volt a 3. évadban, ahol Accelerator idiótának lett feltüntetve, aki hiába találkozott már az Imagine Breaker-rel, ökölharcba merészkedik Toumával. A novelben távolról sorozza, esze ágában sincs a közelébe menni, de Touma kikerüli a csapásait, amitől Accelerator azt feltételezi, hogy a sok harctól, amit átélt, Touma mintha képes lenne érzékelni és előre látni az irányába érkező támadásokat. Ezek a "szuper öklösök" kb. olyanok, mint amikor emlékeztetik a nézőt, hogy Index harapdálni szokott...
1. Acquát látjuk még, de a korábbi erejét nem nyeri vissza. Megjegyzem, Toumának sokkal nehezebb dolga van az átlagos mágusokkal, mint a gigászokkal.
2. Igen, Accelerator volt a hős, bizonyos szinten kezdte megérteni a mágiát. Nem emlékszem rá, hogy a képessége miatt maradt volna életben, szerintem szimplán nem kapott halálos sérült a komoly vérzések ellenére. Aiwass csak játszott vele, a mágia használatának mellékhatása pedig nem ölte meg.
3. Aleisterre és Laurára (Lola) is sor kerül a New Testament-ben.
4. Van. Belemegy a New Testament az eredetébe, de nem egyszerű elmagyarázni pár szóval, és még mindig nem tisztázott a teljes kép róla.
5. Fizikailag nem jutott el a tekercs Fiammához, de a Gábriellel való összeköttetése miatt, Gábriel érzékein keresztül megszerezte a tudást. Indexhez volt egy másik távirányítója az egyháznak, de Stiyl ellenezte, hogy játsszanak vele, mert Index már anélkül is eleget szenvedett, így nem gátolták meg, hogy Fiamma megszerezze a szükséges tudást tőle.
Carissa inkább Mordredre hasonlít a Fate/Apocrypha-ból. Sokan akarták Sawashiro Miyuki-t a hangjának emiatt, de helyette az ottani Vörös Assassin, Semiramis hangját kapta.
Ugrás a fórumra: |