Ha jól emlékszem, ez a Yami vs Jack nem volt a mangában, úgyhogy valaószinű valami poénos cucc lesz belőle.
Black Clover anime
Szerintem is, de Burn3000 a jövőheti rész alatt a 68. részt értette, ha jól vettem ki. Az előbbi hozzászólásom alatt nem teljes fillér részre gondoltam a 68. résznél, hanem, hogy a rész a manga alapján fog történni, viszont a Yami vs Jack egyfajta "pluszként" fog bekerülni a részbe, HA az emlékezetem nem tréfált meg a manga fejezetekkel kapcsolatban.
A dupla randis fejezetek után nem volt Yami vs Jack, tehát szerintem valami kis baráti bunyó lesz ebből, már ha lesz. Valószínű, hogy a rész felfog dolgozni a manga fejezetek közül legalább 1-et, a Yami vs Jack mellett.
Egyesítve 2019.01.30 18:51:05:
68.
Noha ez a rész fillérként szolgált, egész kellemes volt. Yami és Jack főzőversenyén is nevettem, számítottam rá, hogy valami ilyesmi is lesz.
A következő rész már halad tovább a manga szerint.
Személyes vélemény: Igaz,hogy sok a shonen cliché benne, viszont a hangulat adott. A karakterek szerethetőek, a legtöbbjüknek van furcsa de egyben vicces szokása. (Pl. Egy siscon báty vagy egy örök zabáló legal loli ). A történet is jó, nem a legegyedibb (de innentől indul be igazán), kicsit olyan mintha a nagyobb animék fontosabb (?) részeiből csináltak volna egy animét, de ettől függetlenül szerintem igenis élvezhető, sőt. A főhős már az első perctől ordibál a megszokottnál is többet (hangerővel óvatosan az 1. résznél ), de ahogy halad előre az anime már nem ordibál annyit (!), mint az elején, noha én már hozzászoktam. Az Openingek mindig hozzák a kötelezőt, még akkor is, ha az animáció sokszor elmarad tőle. Összességében és szeretem ezt az animét, megfogott benne valami. Emellett olvasom a mangát is. Ha van rá időd szerintem adj neki egy esélyt. A legtöbb rész végén olyan cliffhanger van, hogy muszáj megnézd a következőt, hogy nyugodtan alhass.
Most nem kritikának de minden történettel úgy van, pláne hogy ha hosszú távra terveznek, hogy lassan indul egy jó kis felépített sztori lesz belőle majd jönnek szépen az új szálak és karakterek. Így van ez itt is.
Őszintén ami leginkább nem tetszik az hogy nem igen van benne rendes halál. Legalábbis vannak benne nagy csaták meg háború de lényegében egy kézen meg lehet számolni hány ember halt meg benne. Na meg hogy pár nagy gonosz hősök egyik pillanatban még vérre szomjazik mindenkit leakar győzni gyilkolni világuralmat majd máris rendes jó emberek lesznek. Rendes áttérés nélkül. Jó vannak akiknél nagyon jól megcsinálták hogy miért volt gonosz majd miért tért át az tényleg jó, viszont ezek a hirtelen jöttek!?
De amúgy összességében nekem is nagyon bejött az anime eddig.
Hát ha azt mondjátok hogy ez már manga szerint ment elhiszem. Viszont nem igen haladt előre szinte semmit az cselekmény. Egyedül annyi plusz infó jött, hogy megtudtunk egy keveset a kék rózsák kapitányáról. És tényleg csak keveset.
De legalább a jövő heti már jobbnak eseménydúsabbnak tűnik.
A cosplay verseny nem volt a mangában, de az ivós része és az, hogy hogyan mentette meg Yami Charlotte-t az már igen. Tartják azt a bizonyos távolságot a mangától, de ezt már más művektől is megszokhattuk, ez így van rendjén. Ha nem fillér részt kapunk (valószínűleg már nem), akkor a következő rész nagyot fog szólni!
Szerk.: Amúgy a legtöbb fejezet ilyen 13-17 oldalas általában, tehát ez is lehet egy ok arra, hogy gyakrabban van fillér rész, valamint az anime kezdi beérni a mangát.
Ugrás a fórumra: |