Nem tudom hogy esetleg lemaradtam-e valamiről, de Sheila mikor ébresztette fel a másodikat? Abban a hitben voltam, hogy az csak FT keménymag only volt. Remélem szép lesz a harc, akárhogy is végződjék
Fairy Tail manga
Amúgy Wendy már használta korábban a jövő erejét, mikor Faust ellen harcolt Natsu és Gajeel oldalán, mégsem vesztette el a z erejét...
Wendyék szemszögéből meg tök jól jön a harmadik eredet, hisz ha nem győznek, meghalnak és anélkül nem győznek. Én is inkább választanám a nem varázsló lét-et a halál helyett. xd
Egy kis poén: Első olvasásra más is azt hitte, hogy itt a középső panelen, ohgy Dimeriának hatalmasra nyílt a szája? XD
http://naruto-kun...ail/475/14
G3ri írta:
Jó ez a következtetés, Aizen
G3ri írta:
Jó ez a következtetés, Aizen
Én is ezt írtam. xD
Számomra az nem maradandó veszteség, hogy eltűnik Urtear, aki csak 1 fejezetre ugrott be.
54. volume borítója: https://40.media....o3_400.jpg
Amire úgy felfigyeltem azaz arany lángok.Lehet h Dragon King Mode-ba Natsunak arany színű lángja lesz?Olyan kb mint Zero ellen?
Amúgy most láttam neten, hogy ugyanannyit mutat az óra most mint amikor Ultear használta az idővisszapörgető technikáját.Ezért lehet hogy most jelent csak meg
475:
475:
Bárki bármit mondhat,de ez fejezet szuper lett. Zeref vs Natsu után óta nem vártam ennyire a kövi fejezetet.
Bármi is lesz az eredmény,ez lehet az egyik legjobb finale harc.Ultear most már nagyon örülök,hogy visszatért. Kapot egy normális magyarázatot,hogy miért jelent meg.3 eredetre kíváncsi leszek.
Abban már biztos vagyok,hogy a sárkánykirály ünnep nem lesz teljes happy end. Biztos vagyok benne,hogy lesz 1-2main karakter halál.
Ebben azért egy kicsit egyetértek, bár sose gondoltam volna, hogy azt mondom, hogy az egyik legjobb lesz Wendy harc, de legalábbis eddig biztosan, ha a következő fejezetben az lesz amire gondolok. Bár ez most nem igazán dicséret volt, hanem szimplán nem hozta eddig egyik harc sem, amit kellett volna, legalábbis számomra.
Amúgy lemerem fogadni, hogy a mostani harcban nem lesz áldozat, Erzáéknál se hinném. Bár nálam nem is igazán az áldozaton van a hangsúly, csak azon, hogy azért ne pokerarccal nézzem már a mangát, hogy mindenki mindent megúsz, és simán leverik az eddig legyőzhetetlennek hitt ellenfeleket. Mert azért valljuk be, eddig nem igazán szenvedtek annyit, amennyit elvártunk volna, vagy ahogy be voltak harangozva a dolgok.
Nekem valahogy a 12 de erős mágus... vicc mindegyik. Hogy mire is gondolok? A bajom az, hogy 1-2 fejezet alatt legyőztek már kettőt, még eggyel Acnologia végzett (így nagy értelme volt bevezetni, hogy Serene áruló lett, lehetett volna egy sima springram tag). Értem én, hogy a "nagyoknak" kell nyernie, de kérem, nem lenne kicsit több értelme, ha több fejezetben csépelik egymást? Értem én, hogy mindegyik tagnak nem lehet hosszú "élete", de akkor ne lennének 12-en, lennének 5-en, máris több idő lenne rájuk, és a harcokra. De ha Gajeel kap egy 1vs1 harcot egy springram ellen, máris jobb lesz a véleményem . S hogy magáról a mostani arc-ról is írjak valamit. Egyébként tetszik (lehet a fenti soraimból nem az jött le), látszik, hogy közeledik a végjáték, kiderült E.N.D kit rejt, némi dráma is befigyel, de azért remélem lesz némi halálos áldozat is, ami majd megadja a kellő powerupot a szereplőknek (és kérem, ne egy noname karakter legyen, valaki az FT-ből, olyan, aki 3 kockánál többen is szerepelt). A végső kérdés pedig az, hogy Natsu hogy is marad majd életben? Hiszen ha Zeref megy, akkor Natsu is megy. Max azt tudom elképzelni, hogy Mavishoz hasonló állapotba kerül majd Zeref, aki úgy nem él, de nem is halt meg igazán, így Natsu se fog.
Ugrás a fórumra: |