Ez kicsit nekem ugy jon le mint egyfajta self-healing. Manapsag a jatekokba is bele teszik, itt sem csodalkozok hogy igy hasznaljak. Legalabbis en igy tudtam azonosulni a jelenseggel.
Dragon Ball Super Anime
Én azt nem értem miért mondja mindenki, hogy én fogok nyerni Mikor ez egy Battle Royal csapatokkal nem egyéni. Vegita is mondta már és Dermesztő vagy Goku is. Ha nyernek úgy lenne a fair ha az egész csapat együtes döntése lenne a kivánság vagy eldönti a csapat ki kívánhat. Szóval kicsit fura ez nekem.
Még most sem találok rendes verziót a Goku vs Jiren theme-ből, viszont szerintem ez a megvalósítás nagyon király, amíg ki nem jön egy rendes verzió addig tökéletes https://www.youtu...wLp5vgNK5Y (a tényleges zene 1:04-től)
Ez pedig az előző OST-okat is reprodukáló oldal munkája, kicsit más, de nagyon igényes https://www.youtu...U&t=6s
Amúgy ez jó kérdés Jaeger, én sem hinném hogy ha adott esetben többen maradnak egy csapatból bent, akkor egymást is elkezdik kiütni hogy a győztes kívánhasson.
Az tényleg egy iszonyat király soundtrack...pont az szól most lejátszóban . Az eleje ilyen kicsit "ármánykodós", állapot-erő felmérő ritmus, főleg azzal a kis elektronikus dallammal, utána meg azok az erős ritmusok (amikor akkor kezdődnek mikor Jiren megindul)...nagyon király. Szerintem a DB egyik legjobb soundtrackje, nagyon epic-ké és komollyá tudja tenni a hangulatot, remélem sokszor halljuk még majd.
Az első 1-2 perc Kalel valami hihetetlenül jól nézett ki. A God formának is örültem, viszont aura nélkül nekem kicsit fura. Úgy néz ki hiába bírtak el egy kifáradt SSJ2-vel a lányok, a God forma már sok volt nekik... legalább is a fúzióig
Kefla elég nagyképű, szerintem ez lesz a veszte. Na meg Frieza sem véletlen van ott. Én 2 dolgot látok, vagy Goku veszít és Frieza fejezi be, vagy Goku és Frieza összedolgozik ellene.
A rész nem volt rossz, jó ötletek voltak benne, viszont a megvalósítás 1-2 helyen erőltetett volt és ez volt a rész gyengéje szerintem.
Erre most én is felfigyeltem. Az első fél perc gyönyörűen volt megrajzolva (stílusra régi DBZ Buu Saga t idézte)
A karakterek orrát is érdemes ez idő alatt megfigyelni.
Egyszer ilyen, 1x olyan.. hány animátor dolgozott a részen?
Összességében hangulatos epizód volt. Bár vártam, h megnevezzék a Potara k konkrét forrását. Ill. szóba jöhetett volna, h eszközhasználat, vagy mégse.
Inkább pontokba szedem a mai részt
1. Rohadt idegesítő mostanában a horriblesubs, hogy az elején reklám van, most is nem győztem áttekerni.
2. Freeza visszatérését amennyire kritizálták, annyira jön be mostanra. Egyszerűen imádom ezt a csávót a stílusával együtt. Remélem kap még szerepet a torna után.
3. Kefla alapformájában olyan erős mint a God form? Ne már. Ez eléggé wtf kategória volt kicsit nekem, de Freeza majd elintézi.
4. Jirennel annyit ért el ez az átváltozás, hogy megmozgatta az ujjait. Valószínűleg elviszi az egója Jiren felé, aki lehet azzal a lendülettel kivágja a ringből a csajokat mint macskát....
Mondta az u6 Kaioshin,h tőle van. Vagy milyen forrásra gondoltál?
Az eleje az egyik legjobban animált Dragon Ball rész volt evör,és később is nagyon szép volt. Bár én jobban örülnék,ha 1-1 saga csak egyféleképpen lenne rajzolva,jó volt látni ezt a stílust újra.
Erről a túlzott arroganciáról és a limitről tuti nem tudnak Champáék...
Fú gyerekek. Valami eszméletlenül jól volt megrajzolva a rész főleg az elején de utána is. Miért nem lehet mindig így? Jó persze tudom, hogy nem 1 animátor készíti a részeket de most valahogy az volt az érzésem mintha a Zed-et nézném. Talán írta is valaki korábban. De komolyan, szerintem a legjobban meganimált rész volt a Superban. A special vetekszik vele talán de ez a rész még azt is felülmúlja.
Nagyon jó rész volt! Ami nem tetszett, hogy az a járőr "power rangers" belépése elég idegesítő volt, aztán ismét "nézd a ruhám", amikor meg újra harvcolnának Gokuék, reklám.... áááá!
Tetszett, hogy Gokunak adtak egy másfajta támadást: Arra gondolok, amikor az ujjával lőtt. Kicsit Frieza-s volt, sőt szerintem tőle lopták a készítők, de végre volt valami, ami nem kamehameha. Az enegria labdákat is milyen könnyen,flegmán egy kézzel irányította... ! Hatalmas! Kicsit itt Yamcha technikájára gondoltam, de ez annyira laza és flegma volt, az meg annyira koncentrált , merev kézmozdulatokkal dolgozik, hogy ezta gondolatot inkább elvetettem.
Kefla állat, iszonyat gyors! Már SSj2-ben is baromi gyorsak voltak a lányok!
Amúgy a portara nem tilos? Whis mintha azt mondta volna nem?
Vagy azt a senzukra mondta? Már nem emlékszem....
Sokat mondd, hogy Kale ereje miatt Jiren elkezdett mocorogni...
Kefla miatt meg aztán pláne... Na, kíváncsi leszek, mi ,lesz ebből a harcból!
Gokut remélem hogy jól megverik, aztán még erősebb lesz!
+1 aki szerint az animálás isteni volt,tényleg mintha Z-t néztem volna,és olyan hangulatot adott,hogy talán ez is lett nekem a sorozat kedvenc része,remélem szándékoznak így folytatni,és nem csak a saiyan összecsapás végett kaptunk kis retro faktort,iszonyat élmény.
Nagyon jó kis rész volt a ami is. Szerintem nem lehet ok semmilyen téren panaszra rá!
Nagyon jók ezek a lányok! És még szépek is! Igazi csillagharcosok!
Goku is szépen tornázza fel magát. Nyeri vissza az erejét és a szintjeit.
Egyedül egy bajom az, hogy kicsi (de nagyon) nem túlozták el a lányok erejét fúzió után? Mármint hogy alap formában van olyan erős mint Goku ssjg-ben?
Ugrás a fórumra: |