A harmadikról még sosem volt szó ki az Lehet oka van és majd kapunk egy történeti ívet vagy egy csavart arról ki a harmadik.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
152. fejezet
Én erre nem tudok mit mondani. Hidegrázós volt az egész, Eri szenvedése, Mirio emlékei, meg a végén Deku is.
Az ilyen fejezetek miatt imádom ezt a történetet.
Mirio pedig elvesztette az erejét. Mondjuk, ha megmentik Erit, akkor talán tudnak készíteni egy ellenszert (már ha egyáltalán lehetséges).
Le a kalappal ez eszméletlen volt! Ebből látszik hogy egy igazi hős a saját képességét is képes feláldozni másokért. A végén pedig Deku eléggé menő volt Eri igazán jó hősökbe botlott
A drámai fordulat csak az lenne ha nem kapná vissza és valamelyik hős megvigasztalná hogy bizony ez egy igazi hős tett volt amiért megérte.
Azért ez mekkora fejezet volt.
Sajnos ez várható volt. Kaptunk egy fiatal "All Might"-ot. Nagyon hasonlított rá Mirio, ugyanolyan gyors gondolkodású erős meg kinézetben is. Fenébe is...
Nem maradhatott velünk különben ő lett volna a legjobb. Kár a karakterért, de Dekunak innen kell erőt merítenie.
Fejezetről: Ez egy képesség likvidáló lövedék. Nem megszüntetti a képességet mint a próba verzió. Nem ez azonnal eltörli. Kétlem, hogy visszalehetne csinálni, max esetleg ha a lány tud valamit de amugy nem hiszem.
Deku belépése is nagyon epic lett. Ha ez a fejezet 15/10 volt az ő részétől 100/10-et akarok. Mutassa meg végre ő is a speciális támadását amin eddig dolgozott az ő végső mozdulatát. Bármi jó lenne valami Limit Breaker akármi xD Rövid időre nagy erőt tudná mozgosítani törés nélkül. Én azt se bánnám ha bekattana és dühből nyomatna valamit. De értitek ha Mirio nem tudta legyőzni őket, pedig ő tényleg erős. Midiroyanak van egyáltalán esélye? Valami nagy fog történni.
Kővetkező fejezetben SZÍNES oldalak.
Jaeger írta:
Sajnos ez várható volt. Kaptunk egy fiatal "All Might"-ot. Nagyon hasonlított rá Mirio, ugyanolyan gyors gondolkodású erős meg kinézetben is. Fenébe is...
Nem maradhatott velünk különben ő lett volna a legjobb. Kár a karakterért, de Dekunak innen kell erőt merítenie.
Nem véletlenül akarták őt All Might utódjának az igazgatóék, illetve Night Eye.
És ja, ha azt nézzük a képességének az eltörlése valamilyen szinten logikus, mert őt lenyomni az No. 1 helyért elég nehéz lett volna.
Simán van esélye Dekunak. Mirio is lenyomta volna, ha nincs az a töltény meg az igazmondó képességű fickó. Mirio védi Erit, meg esetleg Dekut a töltényektől, ő pedig lenyomja Chisakit. Ráadásul meg bírja ütni Chisakit, mert ahogy láttuk védekezésre nem tudja használni a képességét (esetleg a tenyerén kívül máshol is használni).
Ez tényleg jó taktika Mirio-nak már nincs "veszteni valója" így a többiekbe nem kerül lövedék. Plusz ha azt nézzük meg kell menteni Eri-t és Deku eléggé profi ha mások testi épsége a tét. (Kaccha, Ochako, Iida, az edző táboros kis srác...) Ha nem is teljesen győzi le akkor legalább addig amíg a profi hősök meg nem érkeznek.
Ezt ilyenkor motivációs dolognak használják fel, hogy erősítsék a főszereplő jellemét. Olyan helyzetben amikor bukásra áll, "ő feláldozta magát értem, nem bukhatok el, most nem adhatom fel" stb.
Aztán jön hogy helyettem is legyél hős, vagy helyettem is legyél a legjobb. Sajnálom ha így marad Mirio de ezért sejthető volt hogy valaki elveszti az erejét és mivel a U.A. három legígéretesebb diákjai között van és elég közel állt a profi hőssé váláshoz ő lett a "kiválasztott".
153. fejezet
Ez egyre jobb és jobb. Togaék terve, Chisaki kétségbeesett lépése, mind-mind nagyon el lett találva.
Színes oldalon pedig meglepett Night Eye narancssárga csíkos feje.
Wáó! Na az ez király rész volt Overhaul brutálisan jól nézett ki a végén! Nincs egy perce hogy elolvastam de már most nagyon várom a következő részt . Annak pedig különösen örülök hogy Aizawa is átjött a falon nem csak Deku (meg persze Sir Nighteye is).
Eri szemei meg pirosak tudom nem ez a leglényesebb része a sztorinak de ez mindig is érdekelt .
Ugrás a fórumra: |