Felcsigázó az előzetes. Ebben is lesz látvány az biztos.
Amúgy ez még csak a 8. Star wars.
Star Wars Univerzum
Majdnem kiáltottam egyet, amikor megláttam, hogy kijött. De önmagában engem sem csigázott fel annyira... mondjuk talán nem is lehet. A hetesnél még építhettek a nosztalgiára, meg a hangulatra, és ennyi elég is volt (mármint a trailerekben), itt meg a hangulat ugyanúgy megvan, csak... ez már kicsit kevés.
De ettől függetlenül, epicnék néz ki, reménykedem, hogy túllép az eredeti trilógia majmolásán, és mer újakat húzni, mert akkor baromi király lehet majd.
Elég visszafogott kis előzetes volt, de szerintem ez rendjén van. Rühellem, hogy a mai világban túl sok puskaport ellőnek az előzetesen. Mondjuk amúgy sem vártam túl eseménydúsnak a teasert. Bár azt nem mondanám, hogy nem tett rám nagy benyomást. Rey, Finn és Phasma még mindig eszméletlenül idegesít és irritál. A 7. rész új karakterei közül Poeba és Kylo Renbe bízom, hogy ők legalább az eddigieket hozzák. Luke-t nagyon várom, őt már egy ideje az egekig magasztalják, hogy már az Oscart is nekiadnák, nagyon kíváncsi vagyok mit alkot.
A 8.rész olyan szempontból tiszta lappal indul nálam, ahogy Jon is említette túlkéne lépni az eredeti trilógia majmolásán, aminek újboli bejátszásához elég vastag bőrrel kellene rendelkezni.
Nekem bejöttek a hetes rész karakterei. Mondjuk magasan kiemelkedett közülök Kylo Ren (gondolom sokaknak meg pont fordítva), de a többiek sem voltak egyáltalán rosszak.
Nagyon kár, hogy be kellett hozniuk a múltkor megint a csillagpusztítót, addig még teljesen jól átjött az Új Remény "másolása" - ill. addig nem is másolásnak nevezném, csak apró utalgatásoknak. A csillagpusztítótól eltekintve viszont nekem tényleg baromira bejött a hetes (mondjuk azért az eléggé lehúzta, csak a fejemet fogtam, hogy minek kellett ezt).
Szerk.:
Fú, mondjuk ez a poszter viszont nagyon jó szerintem:
http://www.kepfel...stjedi.jpg
Sose értem meg az embereket, ha az előzetesben keveset mutatnak az a baj, ha sokat mutatnak akkor meg az a baj. December persze még messze van, addig majd jönnek az újabb előzetesek, amibe már azért kötnek bele mert túl sokat árulnak el a filmből. Egyébként Luke utolsó mondata elég érdekes, hogy véget kell vetni a jediknek, már ebből ezer teória fog születni. Lehet hogy ez a mondat csak félbe van vágva, és olyasmit mond hogy a jediknek kell véget vetni a háborúnak vagy ilyesmi. De az is lehet, hogy Luke belátta, a jedi rendnek nem úgy kéne működni ahogy eddig.
A hetes résszel pedig nekem se volt problémám, Kylo Ren nagyon jó karakter, végre nem egy olyan gonosz, aki azért gonosz mert csak, olyan amilyennek Anakinnak kellett volna lennie. Amit nagyon elszúrtak az az új Halálcsillag, na az nevetséges úgy ahogy van, teljesen felesleges minden szempontból.
Jon írta:
Nekem bejöttek a hetes rész karakterei. Mondjuk magasan kiemelkedett közülök Kylo Ren (gondolom sokaknak meg pont fordítva), de a többiek sem voltak egyáltalán rosszak.
Jon írta:
Pedig biztos, hogy Reynek sima fénykardja lesz, mint egy klasszikus jedinek. Nem kell túlspirázni a dolgokat
Hát én maradnék a sima kard látványnál! Az valahogy csak a klasszikus ami mindig beválik. És szerintem az illik egy Jedi kezébe nem a lándzsa. Az inkább a Sitek vagy legyen bármi is az éppen aktuális gonosz neve. Azok próbálkoznak mindig valami újjal. Legyen az a dupla fénylándzsa vagy akár az a 7. részben használt oldalsó fényes kard.
Jon írta:
Pedig biztos, hogy Reynek sima fénykardja lesz, mint egy klasszikus jedinek. Nem kell túlspirázni a dolgokat
Abból kiindulva, hogy a bottal elég jól bánik, logikus lenne a duplapengés kard, na meg igazán harc közben csak egyszer láthattuk, baromi látványos lenne újra ilyen karddal harcolni. Bár félek attól, hogy csak simán megtartja Anakin kardját.
Battlefront 2 előzetes: https://www.youtu...ae-JjbLsgA
Mielőtt bárki elköltene egy havi fizetést egy új gépre, ez a játék csak egy best of válogatás lesz, mint az Activision féle 007 Legends. Egy tartalmak nélküli üres héj, amit ráhúznak a Frostbite motorra, hogy legalább látványra büntessen.
Ugrás a fórumra: |