Nekem az előző rész jobban tetszett, de persze ez is baromi jó volt, Reiner kb. a példaképem lett Ember, hogy cipelte már azt a titánt
Remélem, hogy azért megmarad majd az egyensúly (nem kell a mangás spoiler, maradjon költői kérdés ), és nem lesz hirtelen egy rakat átváltozó ember, Eren mintájára. Remélem jól lesz ez a szál levezetve.
A rész végén már biztos voltam benne, hogy itt valaki át fog változni, csak nem tudtam, hogy Ymir Kristát vagy magát fogja átváltoztatni Sajnos a trailer miatt ez egyértelmű volt, hogy itt fel fog tűnni egy átváltozó ember.
De azért amikor Reiner mondja, hogy "te ismered ezt az írást Ymir" még bennem is megfagyott a levegő
Talán az volt a bajom a résszel (azon kívül, hogy nem lepett meg sajnos a rész végi csattanó), hogy már a brutális halál nem hagy akkora nyomot, mint eddig, ellenben a hősies helytállás sokkal inkább, mint amikor az előző rész végén a 4 felderítő rettegve, de dühből kihúzta a kardjait és nekiment a titánoknak, az nekem hidegrázós volt.
Mindegy, baromi jó rész volt még mindig, nem ütötte meg nálam az elsőt és a múltkorit, de Istenem, ennyi baj legyen