Sziasztok! Neharagudjatok nem értek sem a feliraozáshoz, se az ilyen videóvágásokhoz, lenne egy olyan kérdésem hogy a naruto shippuuden kivételével a többi "munkátok" az miért égetett felirattal van fent az alap oldalon, de az ami a neve is az oldalnak azt csak simán hozzá van csatolva? ezt valaki megtudné nekem magyarázni?
Szerintem a válasz mindig a: PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ!
De addig jó, míg van Naruto, akár filler, akár nem...szerintem.
Igen, szó szerint azért nincs még kész, mert hát valamiből még az utolsó csepp pénzünket is ki kell csikarni. Az is igaz, hogy ilyen hosszú anime és manga nem igen van (kivéve: fairy tail, bleach, one piece, dragon ball)
A részekről:
Mint ahogy az előző régi fórumon írtam: nekem bejöttek a fillerek addig a részig amíg Naruto és Sasuke kicsik voltak. Tetszett nagyon az elgondolás, hogy mindkettejük szülei élnek. Családban nőttek fel. S persze, mint itt is kellett valami indok szegény Sas'ke miatt, azt hiszem meg is lett. Itt elég "brutális" dolog történt, hogy Naruto szeme láttára ugrott közéjük és "lelte" áll halálát, mert hát itt a részekben kiderült, hogy mégsem halt meg. :kkshi
Szóval jó volt az alap sztori, nekem inkább valami olyasmi fillernek tűnt ami egy alternatíva lehetett volna a részekhez, de rájöttek, hogy ez így nem lesz jó. :F
Már kellett az, hogy vége legyen egy kicsit a fillernek, de ennek az Itachi féle fillernek viszont örültem. Róla nem igazán tudtunk meg gyerek koráról semmit sem, kivéve azt amit az animében mutattak. De ez úgy érzem kellett is ide Ha már a szülők éltek, róla is több infót kaptunk.
[img]http://kepfeltoltes.hu/160307/paperchild___sasuke_itachi_by_azaya_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Szerkesztette: lina22 - 2016.03.07. 15:30
Végülis nem volt rossz egy alternatív valóságot látni, de nekem olyan fura volt, mert megszoktam az eredeti sztorit xD
Viszont volt már ilyen alter valóság v más dimenzió v mi, ami meg kifejezetten tetszett!
Nekem is rémlik valami a novellről, hogy Kishi is irta, vagy csak szimplán rábólintott. Na mindegy, azt hiszem a lényegen nem változtat, én manga szerinti részként nézem. Shisuinak örülök hogy benne lesz, a játékban is az egyik kedvencem.
De vajon kire gondolhattak a zseni alatt? Csak nem ő rá?
Látom itt is tudja mindenki hogy az egész narutós húzás a pénzről szól!
De azért jó lenne ha már befejeznék és nem szenvedne tovább! A befejezés után meg jöhet a többi filleres hülyeség ha kell még!
Amúgy valaki valami tipp, hogy meddig tart a fillerezés dátum vagy rész? Vagy maga a Narutó?
Kishimoto csak illusztrálta a novel-eket, de nem ő írta. A zseni nem Itachi volt?
Huh basszus, megint átsiklottam vmin?
Elméletek vannak csak, semmi konkrét, h mikor lesz vége. Sztem az eredeti, manga sztori kb 2 hónapnyi anime rész (ha nyúzni akarják 2-3), de ehhez jön még az, a kérdés, h hány filler lesz még?! Az Itachis után vajon visszatérünk a sztorihoz v nem?
Hát én is 700 részre tippelek, de hogy tényleg annyi lesz-e az már kérdés, mert akkor már lassan folytatni kéne az eredeti sztorit mert kifutnak az időből.
Borutós mangát meg eleve nem is Kishimotó csinálja! Ez is már csak pénz!
Vissza térve a kérdésemre, ugye hogy még nincs kész, és egyébként elnézést kérek nem becsmérelni akartam az oldalt D nagyon tetszenek a feliratok, és ahogyna emgvannak csinálva, csupán nem értettem hogy pont amiről az oldal el van nevezve az nincs megcsinálva , vissza kaynarodva, várhato hogy a Naruto Shippuuden részek is égetett feliratosak lesznek?
UI: Egy lelkes rajongó.
Kifutnak?! Én 500-ra gondoltam mint kerekre..bár az is igaz, hogy nem néztem meg mennyi részt kéne átvinni animébe még..még olyan sok lenne hátra?! nem hiszem.. azt se gondolnám hogy ez az Itachis sorozat lenne olyan hosszú mint az álmok-filler sorozat.
Alaptalan lenne a rágalom. Lelkes rajongóként nem vagy tisztában a sorozat aktualitásaival. De én nem is szeretnék belemenni a felvilágosításba.
Égetett feliratos videókat, Narutoból amennyire emlékszem az NKWT nem adott ki.
Nem lehetséges, hogy összekevered egy másik fansub oldallal? Aki minőséget adott még a népnek, az a megboldogult HLT volt.
Boruto mangához kapcsolódóan azért milyen érdekes volt már, hogy...
Spoiler veszély!
tévedésből az lett az eredmény, hogy Sarada anyja nem Sakura, és emiatt meg Sasuke miatt, elakart menni a faluból.
Szemektől függetlenül benne van a vándor tendencia. Ha akarná se tagadhatná le, hogy Szászke az apja...
Rakfely írta:csupán nem értettem hogy pont amiről az oldal el van nevezve az nincs megcsinálva , vissza kaynarodva, várhato hogy a Naruto Shippuuden részek is égetett feliratosak lesznek?
UI: Egy lelkes rajongó.
Közel 10 éve, amikor elkezdtük fordítani a Naruto Shippuudent úgy terveztük, hogy csak speedsubot adunk ki, hiszen arra volt igény, ráadásul akkoriban teljesen más volt a felépítése a videók beszerzésének is, ergo mindenkinek megfelelt az égetett angol feliratos videóra rárakott magyar különálló felirat, hiszen nagyon nehéz volt feliratmentes videókat beszerezni.
Persze azóta sok minden változott, elkezdtük mi is visszamenőlegesen kiadni az égetett, formázott felirattal ellátott Shippuudent, de mivel ez egy igencsak macerás munka, így egyelőre ember híján leállt a projekt, ha jól emlékszem az 50. rész körül, de tervben van a folytatása.
A későbbi sorozatok meg már elve azért készülnek égetett felirattal, mert azokat nem 10 éve kezdtük fordítani, könnyebb beszerezni hozzájuk a videót, van rá ember, stb, stb. Sok tényezőtől függ ez a dolog.
Szerkeszd a hozzászólásodat és radírozd ki a hirdetést. Habár alaptalan az oldallal szembeni féltékenység, de kétlem, hogy az itteni vezetőség örül neki.
Csak a rész első fele tetszett, ami a manga szerint volt.
Az Itachi fanok valószínűleg megfognak kövezni, de ez a filler se nagyon kellene, nagyon elfogja ferdíteni a sztorit, már nagyon sok a belemagyarázás Itachival kapcsolatban. Értem én, hogy ő az egyik legkedveltebb karakter és vele sok mindent el lehet adni, és nagyon sokan elfogultak vele szemben, de nekem ez a véleményem. Bár most dicséret, hogy olyan dologgal álltak elő, ami sok fan számára kedvező, igaz már csak az anime vége felé jutott eszükbe. Sajnos ez megint csak egy újabb megerőszakolása az animének.