Csalódtam. Ennél jobbat vártam. Miért keverték bele a Negima!-t??? Meg Touta hangja is nem tetszik nekem. de ettől még adok neki esélyt. Remélem a többieké jobb lesz.
UQ-Holder! anime, OVA
A mangát nem olvastam, de gondoltam nem szabad félni az újtól, így megnéztem az első részt.
eddig elég ecchinek és agyzsibbasztónak tűnik főleg hogy van egy szöszi vámpír, aki 620 év alatt kb 10-12 éves kiscsaj testtel rendelkezett, majd 80 év múlva már egy 20 évesével... kb 3 perc alatt ezt tudtam leszűrni
(Igen az a cenzúra.... XD mondjuk jogos kérdést vetettetek fel hogy ha a néhány liter kifröccsenő vér oké akkor az elejére miért kellett az a cenzúra. De viccesnek hatott az biztos)
De összességében tetszik a stílusa, kíváncsian várom a folytatást.
Ohhh végre akkor nem sak nekem volt fura a szinkron meg az openingje az sem igazán tetszett ez egy hárem-shounen anime lenne az opening a fegyverekrt leszámítva full hárem. Gondoltam lesznek változtatások a mangához képest,ami eddig az első részben volt addig az nem sok meg belefér nekem legalábbis
Nem közvetlen folytatása a Negimának, szóval anélkül is érted, hogy miről van szó. Viszont, ha érdekel, hogy hogyan jutott el a világ, amiben játszódik a történet abba a formájába, ahogy most van, olvasd el a Negimát. Meg amúgy is csak ajánlani tudom, mert egy jó történet.
Nekem továbbra se tetszik. Most meg egy kis szál maradt ki belőle. Akkor azt vajon hogyan pótolják be? Meg Touta álma nem az, hogy a torony tetején az olimpia idején/megnyitásakor a Wonderful Word-öt énekelje? Egy csöppet zavar ez az eltérés. Meg a hangok továbbra is. Jól hallottam, hogy Kuroumaru-nak nő a hangja? Bár ez megszokott.
A japánok nem véletlenül választanak olyan szinkronhangot amilyet!
Pl Narutó Borutó hangja is nő. Szóval ők is jól tudják mit miért választanak. Nagyon igényesek az ilyesmire. És hát ott bőven van "alapanyag" amiből lehet válogatni.
Amúgy vajon hány részes lesz az anime?
Ugrás a fórumra: |