Nem a GT-s 4. szintre gondoltam, hanem egy új hivatalos Toriyamás 4. szintre
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hát nem tudom hogy a "hagyományos" SSJ 4 szintet, hogy tudnák ábrázolni. Milyen formája lenne az új szinten levő harcosnak? (Mondjuk az odavágna nagyon Songohán egy alkalommal apjának megmutatja hogy az edzésnek hála elérte a 3-as szintet, sőt túl is haladta ):goku
Én ennek a Frost gyereknek teljesen más hangot képzeltem el! Totál csalódás volt, ahogy meghallottam megint Nakao Ryuusei hangját!
Amúgy meg nem semmi rész volt, a következő meg még jobban befog pörögni, egész héten erre fogom magam hájpolni. lol
Ahh, ssj4 tuti nem lesz a superben
Azt lett volna menő, ha a 6-os univerzumban lett volna valami hasonló, de még az SSJ-ről sem hallottak.
Érdekes, hogy Csabi azt mondta Csámpásnak, hogy a csillagharcosok nem tudnak átváltozni. Lehet a kölyök, még az oozaruról sem tud?
Meg mernék esküdni rá, hogy amikor Csabi összekerül Podravkával, akkor átváltozik. Ha máshogy nem Podravka fogja megtanítani neki.
Egyébként nagyon olyan érzésem van, hogy a 6-os univerzum fog nyerni.
Bepótoltam kb 10 részt, régen tetszett ennyire a Dragon Ball, mint most. Nagyon jók voltak a poénok is. Bulma amikor szóba hozta, hogy a szuper gömböt megtalálhatnák a sima gömbök kívánságával, akkor mindenki full meglepődött. Mindenkitől jött, hogy "óóóó...". Aztán Bills beszólt, hogy "hát még sem vagy egy nyafogós öregasszony", és erre egyből jött a pofon Bulmától a pusztítás Istenének... és így tovább. Király.
Az nem tetszett viszont, hogy Buu nem szerepel a tornán. Jó lett volna pedig látni, hogy Satanért harcol, de hát ez van.
Goku szerintem a lentebb (de furcsa így írni ) beküldött kép miatt ilyen. Valamit csinált vele Freeza 2.0. :/
Shiro írta:
Egyébként nagyon olyan érzésem van, hogy a 6-os univerzum fog nyerni.
Ugrás a fórumra: |