A ks tudásodat a Lolból remekül átkonvertáltad, igazából legalább egyszer hozhatna valaki egy Lúciót meg egy Anát egy Reaper ulti erejéig, nem gondolod? Kéne már az a 6-os Teamkill nekem.
Nagyon sokan azt próbálják bemesélni, hogy Ana igazából Sombra (a mellékelt képek végett szerintem), de ez önmagában is hatalmas hülyeség. Sombra elég valószínű, hogy a Talont szolgálja, Reaper a Képregényben is említett egy-két dolgot, ami a ribihez kapcsolódik, plusz ugye Dorado interakcióból is kiderül, mi van ("Where's Sombra when you need her?"). Anat pedig le akarja vadászni, miután kiderült, hogy él azzal a kijelentéssel, hogy: "Guess you're going back on my list, Ana." Bár sokan nem kedvelik Gabrielt, valljuk be annyira nem hülye, hogy ne tudná megkülönböztetni két embert egymástól, ráadásul az egyik Morrison seggét védi (ja, ezt is megjegyezte: "I shouldn't be surprised you took his side.").
Jackek amúgy is a k. anyját, mert ma azt álmodtam, hogy vele játszok.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.