Hát igen, nem éppen szerencsés az Elin kaszt bár csúnyának nem nevezném. Csak sajátos a szépsége, inkább az a legfőbb probléma, hogy race lock-ja van. Már egy gender lock is kellemetlen tud lenni olykor. Lásd Brawler, Gunner.
Fúú Tera, de szép emlékeket idéz fel bennem Bár egyben el is szomorít, mivel már nincs lehetőségem vele játszani Ha jól emlékszem, olyan 50-60-as szintig vittem el az elin íjjászomat Kíváncsi vagyok amúgy azóta mennyit változott a játék jó, illetve rossz irányba.
Nos, az igazat megvalva az én visszatérésem után a változások:
Bekerültek az Avatar fegyók (így gyerekjáték szörnyeket ölni és fejlődni), 10-es szintig a kezdő map, a sztori és a küldetések is teljesen mások, folyamatosan tudsz Questeket leadni kisebb szinttől így gyorsabban fejlődsz, plusz az Instákért szintejet meg fél szinteket kapsz pluszba.
Most 54 vagyok a Nindzsával, tényleg kegyetlen gyorsan lehet így halani. Na majd a Battlegroundos hülyeségekre leszek kíváncsi velem. A Kumasylum vagy mi a szösz, olyan aranyos volt.
CTRL + Z-vel el tudod tüntetni a felesleges valamiket. Úgy "szebb" a fotó.
Rly? Király, na majd egyszer megpróbálom. Mondjuk hétfőn.
Különben igen, nagyon fura a combja, de szerintem ez se véletlen, sokaknak bejön/het. Ez teszi a pedofiloknak (többek között) vonzóbbá.
Ha van kedved szívesen csevegnék skype-on.
Remek, ha kellek, sweacky néven fel tudsz majd venni. Esténként mondjuk a Barátosném mindenképp a Konfiba van velem, de ha zavar hogy ketten vagyunk (vagy néha egy-két másik játékos, pl. most Terára is), csak szólj.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Remek, ha kellek, sweacky néven fel tudsz majd venni. Esténként mondjuk a Barátosném mindenképp a Konfiba van velem, de ha zavar hogy ketten vagyunk (vagy néha egy-két másik játékos, pl. most Terára is), csak szólj.
Az új alap relic fegyverrel még jobban könnyítették a játék haladási sebességét. Mondjuk azok a fegyverek csak +9-ig húzhatóak (elviekben) és PVE-re készült főként. Ha jól rémlik arra ad bónusz crit-et.
Amúgy a repülő mount-al van valakinek bármi tapasztalata? Olykor postán kapunk pár "alkatrészt", ami segítségével el lehet készíteni.
Igen, megtaláltam a kontrolzét.
És persze jó Magyar módjára egy kecskével kezdtem.
Nem tudom, arra emlékszem hogy a kezdés nekem nem volt túl szimpatikus vele, de a későbbiekben brutális lesz plusz annak is írják le.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
A Berserk jó kaszt, nekem egyetlen egy komoly problémám volt vele az pedig, hogy ha túl sok enemit szedek magamra szinte csak blokkolni tudok. Ez leginkább akkor zavaró mikor vezér hangyát kap az agyam és Crazy Hero módba megyek és magamra húzok egy jó területen 15-50 között enemit. Utána meg küzdök az életemért plusz jön a Rage mikor combat movmentes a mob és elkezdenek körülöttem cikázni. Leginkább akkor jön el a futás ideje.
Már ha el lehet futni, mert kicsit lassú a karakter. Viszont ha a baltával borotváljuk a mob seggét akkor ad plusz critet. Ennél a kasztnál nagyon kiérződik a Relic fegyverek és a "normál" fegyverek közti apró különbség.
gen, megtaláltam a kontrolzét.
És persze jó Magyar módjára egy kecskével kezdtem.
Gratulálok a megtalálásához. Szinte minden MMO-ba elvan rejtve ez a funkció (valamennyire).
Nagyon jól sikerült meg kreálnod a karaktert. Bár... a kecske... mögötted... nos... felvet pár kérdést. xD
Full primes cuccal indítottad? A kasza jól nézz ki, lehet ezért nem lesz normális reaper, mert a weapon skinként berserker-hez tartozik a kasza.
Sajnos én is megtapasztaltam, hogy ha nagyon sok mobot akarok magamra húzni, akkor ügyeskednem kell. Például van egy Skillem, ami 100% kb., hogy kiüti őket, na ha azt elsütöm a tömegbe, és rávágom a mások Skillem, mikor fekszenek (ami ilyenkor 5x nagyobbat tol a kiütöttekre), akkor instant a legtöbb kipusztul. Tudom, épp Bossfightoltam, olyan 30% élete lehetett, amikor az óriás Pókica elesett. Lenyomtam azt a képességet és az a 30% eltűnt. Még én is megijedtem.
Taktikázni kell nagyon, nem véletlenül mondogatták nekem anno, hogy nagyon rá kell érezni. Valljuk be, Sorci, Warrior és Ninja után ez brutálisan másabb.
Gratulálok a megtalálásához. Szinte minden MMO-ba elvan rejtve ez a funkció (valamennyire).
Nagyon jól sikerült meg kreálnod a karaktert. Bár... a kecske... mögötted... nos... felvet pár kérdést. xD
Úgy nézne ki, mint aki kételkedne benne? Jaj... szegénykecském. xD
Btw, sose próbáltam ezt egy MMO-b se, ami így most nekem már kínos, hisz mégis csak 10-12 éve tolom már "nagyban az ipart".
Hát, vettem neki egy rucit, egy fegyó skint, egy mountot és egy petet. Meg még maradt 260 Coin, ha valamire kéne. Biztos arra a classra fogok venni ruhát majd belőle, ami megtetszik, vagy erre... nem tudom. Csak Bersit semmiképp nem akartam fejszével indítani és beugrott, hogy hoppá, neki kaszája van.
Vannak ezek a piros és kék kövecskék amivel tudom buffolni a cuccaimat.
Itt a monsters mire vonatkozik? Bármire amit ütni lehet, vagy be van határolva.
Van ami ugye boss-ra vonatkozik, gondolom ezek a bazi nagy dögök, amiknek elvileg sok a HP-ja. Azok a nagy dögök csak bossok, vagy egyben monsterek is?
Vagy ezek a nagy dögök egyáltalán nem is számítanak bossnak?
A Teraban a Bossok a mapon található legnagyobb dögök, amik legyőzésük után dobhatnak ilyen Kristályocskákat is többek között. Nnem csak az Instákban találkozol velük - szóval ja, vannak olyan Kristályok, amik csak ezekre fejtenek ki hatást.
A Monsters jóformán minden szörnyecskére igaz, így a kisebb minionokra és a közepes méret
mobokra éppúgy, mint a Bossokra. De jobb ha átlesed alaposabban, mert van például ilyen is:
- Activates Shield when knocked down or stunned by enraged monsters.
- Increases damage to normal monsters by X%. (csak a közepes méretűekre)
- Increases Crit Power against monsters by X when you are below 50% HP.
A Szörnyek (Monsters) alatt tehát mindent értünk. A minionoktól egyenesen a Bossokig.
A Normál Szörnyek (Normal Monsters) csak a közepes méretűekre igaz, azaz csak a Minionoktól nagyobb, de még nem Boss méretűek.
Ha kicsit érthetetlen bocsi, de baromi késő van és még beszélnek is hozzám.
Szerkesztette: Sasha - 2016.06.07. 01:34
Ez csak egy részét fedi a kövek használatának. Majd később lesz zöld is amiket ékszerekbe tudsz betenni.
Amit célszerűnek vélek az a crit növelése. Legalábbis eddig bevált meg található pár "ritkább" fajta is mikor egy-egy képességet fejleszt. Általában a kasztfüggő kövek egy fokkal mindig speciálisabb.
Az alap mapokon, amit már 5CP Keiter is elmondott 3 különböző mob típust különböztethetsz meg.
Minion
Normál
Party Boss (leglaábbis én így hívom)
Ezeken felül vannak a dungeon mobok, ami ugyan így vannak besorolva csak értelem szerűen nagyobb sebzés és iszonyat mennyiségű HP-val.
Taktikázni kell nagyon, nem véletlenül mondogatták nekem anno, hogy nagyon rá kell érezni. Valljuk be, Sorci, Warrior és Ninja után ez brutálisan másabb.
Azért jobban pártolom a mozgékony karaktereket. Ezért a személyes kedvencem az Archer, nyilván nem annyira mozgékony, mint egy wari vagy ninja, de sokkal taktikusabbra sikerült kreálniuk.
És a legnagyobb szívás, hogy alaposan be is vásároltam arra a szarra. Oké, még 260 Kredit maradt, de... franc.
Különben ja, de a Zöld se különbözik annyira a többitől és az még odébb lesz egy kicsit.
Lehet egy kérdésem?
Skillezés közbe szokta feldobni ,hogy a SPACE-el csináljam a gép által ajánlott kombót ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Mert baromira idegesitő mikor ugranék, de hát miatta valamit oda spellezek és megdöglök
Options>Game elviekben ha ki lehet kapcsolni az ott lehet. Általában hasznos funkció bár kaszt kérdése. Ha nagyon zavar és nem tudnád kikapcsolni javaslom, hogy a billentyű kiosztását változtasd meg és pakold át az ugrást.
Ha jó kasztal megfelelő stílusban használod a kitérő skillek nagy segítség főleg ha megfelelő időben használod. Annyit könnyítettek a játékon, hogy most már nem csak az alap szigeteken van mod támadást és area jelző segédlet.
Kb ha jól megfigyelsz néhány mob támadási struktúráját és szánsz egy kis időt arra ,hogy lásd milyen skilljei vannak a mobnoknak nagy segítség lesz a reagálásokban főleg akkor mikor majd 20-30 mobot akarsz magadra húzni.
A combo segítő az hasznos egy jó kasztnál időt sporolhatsz vele, ami egy kiélesedett harcnál kapora jön még.
Köszi!
Végig átállitottam a gombot
Egyébként csak a napokban kezdtem és igy még csak lvl 29es Sorci vagyok
Esetleg valami tipp a későbbiekben?
Pl. mire figyeljek nagyon, mit ne dobjak ki etc