Nekem Sonic vs Saitama komikus harca jött be a legjobban de elég vicces volt az is mikor a mély tengeri király vs Saitama, epic harcra számítok erre
Sonic vs Saitama
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Nekem Sonic vs Saitama komikus harca jött be a legjobban de elég vicces volt az is mikor a mély tengeri király vs Saitama, epic harcra számítok erre
Sonic vs Saitama
Unalomból elkezdtem nézni én is ma. Nem tudom, az első dög ami szimpi volt, körülbelül 20-30mp-et él, aztán rájöttem kisvártatva a cím okára is. Eddig nagyon lefárasztott.
Épp ezért lesz kegyetlen tortúra számomra, pedig az eddig látottak alapján akadtak baromi dögös gonoszok és "gonoszok". Aztán mégis, annyira megalázó, hogy 1 hit és viszlát.
De, ha a Barátosnémon múlik, addig nem hagy nyugtot nekem, amíg végig nem nézzük együtt (így ő másodjára végzi ki). Jövőhéten meg lesz is rá időnk. Bár ha tudom, próbálom elsunnyogni, hátha nem jut eszébe. Én igazából csak attól az egytől félek, amit fentebb leírtam.
Annyira azért nem kell. Lesznek epic jelenetek annak ellenére is, a boss fightról meg hadd ne beszéljek. ^^ Egyedül ami engem zavart a soriban, hogy nem ismerik el az erejét. Igaz, hogy a legtöbben félreértelmezik, Tatsumaki meg csak ki nem állhatja
Hát igen... Sajnos, a tempó az valami borzalmas az átrajzoltban. Nem tudom, hogy ennek az-e az oka, hogy One elfoglalt és nem tud elég információt biztosítani Murata számára, vagy az ellenkezője, Murata elfoglalt és tényleg csak 10-15 oldal telik tőle havonta. Pedig Murata biztosította a rajongókat, hogy mindent el fog követni a 2. szezonért, mégsem jutottunk el még addig sem, hogy legalább 30 oldalt kapjunk havonta. ;_;
És egy másik téma. Az előző fórumon próbáltam már reklámozni, de mivel lassan aktuális lesz, ezért eljött az ideje az újabb promónak. One másik műve, a Mob Psycho 100 megkapta az animéjét, ami júliusban fog debütálni. Ízlések és pofonok, de az egész képet tekintve, nekem jobban tetszik, mint a One Punch Man, úgy hogy a One Punch Man is hihetetlenül jó. Az tarthatja távol az embereket tőle, hogy nincs átrajzolt változata, végig egyszerű, karikatúrás rajzolással operál. Abszolút bejön nekem az ilyen stílus, ezért nagyon örültem, hogy a Bones nem próbálta meg indokolatlanul megváltoztatni a karakterdizájnokat, hanem maradnak az egyszerűségnél, ami tündököl igényes, dinamikus animációval.
#1 Trailer
#2 Trailer
Köszi, Bastian erről nem tudtam.
Jónak tűnik, majd szemmel tartom . ^^ Igen, tényleg hasonló a rajzolás de nem mondanám rossznak, nekem kifejezetten elnyerte a tetszésemet.
A mangáról beszélve.
Onepunch-Man 60.2
Nem tudom, hogy a 60.1 véletlenül lett e ugyan az mint a 60. vagy így tervezték.
Már a 60. "fejezet" borítóképe is tetszett de ez viszi a pálmát. Szeressük Fubukit
http://www.mymang...an/60.2/16
Egyedül ami engem zavart a soriban, hogy nem ismerik el az erejét.
Pont ez az egyik (tragikomikus) poén a sorozatban, hogy mennyire erőlködik és mindig valahogy elismerés nélkül maradnak az érdemei a nagyközönség előtt.
Egyesítve 2016.07.02 13:35:24:
http://www.animec...ailer.html
Na, kap angol szinkront a sorozat, végre nem ezt a japán kutyaugatást kell majd hallgatni (bár egészen hozzászoktam már )
http://www.animen...pp/.106871
2. évad bejelentve, de a premierről egyelőre még nincsenek információk. Szerintem leghamarabb valamikor a 2017 őszi szezon körül fogják leadni.
Ugrás a fórumra: |