Arról pont azért feledkeztem meg, mert nem volt borzalmas. xD
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Anime/Manga hírek
Arról pont azért feledkeztem meg, mert nem volt borzalmas. xD
És jön az új Ao no Exorcist anime
http://myanimelis...s/46697440
Impure King arcot fogja adaptálni elvileg, előzetes július 4-én és 2017-ben jön majd az anime.
Telhetetlen vagyok, ezért a bánatom nagyobb, mint az örömöm. :/
Először ott van a D.Gray-man, ami új évadot kap közel 10 éve az első széria indulásától számítva, erre kiderül, hogy sz*ros 13 részes lesz, de ehhez teljesen új seiyuugárdát szerződtettek le. Mi értelme ennek, ha meg sem tudja szokni az ember az új hangokat, mert nem rebootot kapott az anime? Ennyi idő után azt sem fogják tudni az emberek, hogy ki, mit, hogyan, miért és kivel csinál. A 2011-es Hunter x Hunter lett volna a követendő példa.
Most pedig az Ao no Exorcist...
Örülök a hírnek, de az Impure King ív nem túl hosszú. Lehet, hogy havi fejezetekről beszélünk, de 18 fejezetnél nagyobb esélyt látok rá, hogy akár 10 részben is, de egy szezon alatt letudják, mintsem elnyújtsák 2 szezonig és hozzácsapjanak némi fillert. Azért is értetlenkedek, mert a manga hamarosan belép a 80-as fejezeteibe, vagyis bőven lenne anyag egy értelmes rebootra. 2 fejezet = 1 epizód tempóban akár feldolgozhatnák a mangát a 49. fejezetig, 25-26 részben, de nem, tekintsünk inkább el az előző széria filler zárástól és folytassuk a semmiből, mintha mi sem történt volna. -.-
Kuroshitsuji esetében csináltak hasonlót már, hogy nem vették figyelembe az anime végét és folytatták tovább xD Amugy lehet kivárják mennyire lesz népszerű és ha bejön akkor jöhet a folytatás.
Vagy úgy indítják az évadot, hogy Shiemi felkel az ágyból, miközben Rin zuhanyzik és kiderül, hogy álom volt az egész filler. xD
Szerintem úgy lesz, hogy onnan folytatják a sorozatot, ami még követte a mangát és úgy kifog jönni a 12 rész. Esetleg kis visszaemlékezés vagy 10 részes lesz mint a Konosuba, nem tudhatjuk mivel győzték meg a kiadót, hogy legyen anime.
a D.Gray-man-nel kapcsolatban én is nagyon örülök,hogy folytatják hát igen kevés a 13.rész viszont úgy olvastam,hogy felmérik mennyire van rá igény és ha bejön akkor folytatják
Egyesítve 2016.06.29 23:39:42:
ja ez lemarat. Nem is hallottam ezzel az információval megleptél Bastian,hogy lesz folytatása Ao no Exorcist-nak
Nem gondoltam én túl komolyan, szóval nyugalom Csak egy kis életet viszünk a témába.
Ami érdekesebb bár nem olyan friss hír, hogy a Busou Shoujo Machiavellianism is kap anime adaptációt. Bár nem nagyon ismerem a művet képeken egyelőre jól fest.
Ugrás a fórumra: |