dungeonlord írta:
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen egyezséget kötött Slyvanas a val'kyrokel?Ez itt a kérdés.
(Amikor újra feltámasztották) Sőt arra is kíváncsi leszek,hogy mi lesz az Undeadedekel a történet végénél.Esetleg Slyvanas lesz az utolsó lich king?
Ugye a Lich king halála után a Val'Kyr-ok a Voidba lettek zárva. Hogy onnan kiszabaduljanak szükségük volt valakire, aki a kapocs lesz Azeroth és köztük. Jelenleg 9 Val'kyr-ról tudunk aki egyeszséget kötött Sylvanas-szal. 1 Val'kyr helyet cserélt vele és most ö szenved Sylvanas helyett. 4 meghalt amikor másodjára visszahozták Sylvanast a Cataclysm során. Tehát 4 maradt.
Az egyeszség lényege nagyjából annyi, hogy amíg legalább egy val'kyr életben van, Sylvanas sem halhat meg és amíg Sylvanas él a val'kyrok nem kerülhetnek vissza a voidba. Viszont Sylvanasnak már csak 4 val'kyr-ja maradt.
Nem tudom a Forsaken számára mi lenne a happy end. a halál, vagy az élet.
jeadnef írta:
Jaina nem Arthas halála miatt tőrt össze, hanem pont Garrosh miatt, mert elpusztította Theramore-t.
és azzal nem értek egyet, hogy nem csinált semmi fontosat a Wrathgate-ig, mivel a Blood Elfek miatta csatlakoztak a hordához.
Az i-re a pontot valóban Theramore tette fel, de azért előtte sem volt oka rá, hogy túl boldog legyen. A szerelme elárulta az egész világot, megölte a mesterét ( Antonidas ) és a leghatalmasabb gonosszá vált. És pont amikor már túllépett Arthason, kiderül, hogy maradt még benne egy apró kis fény, egy utolsó csepp jóság, ami visszafogta a scourget. Ezt bizonyítja, hogy Arthas a halála napjáig megőrizte, még Lich King-é válása után is magánál tartott Jaina medálját. Sőt maga Arthas volt az, aki visszafogta a scourget, attól hogy az egész világot lerohanják.
Érdemes megnézni a Fall of the Lich King cinematicot.
- Apám vége van? - itt ugye a Frostmourne már eltört és a régi Arthas visszatért ám már túl későn.
- Végre valahára. Egyetlen király sem uralkodhat örökké fiam. - Theranas sem úgy beszél a fiáról, mint az igazi gonoszról, hanem mint egy áldozatról.
- Csak, sötétséget látok magam előtt. - Érdemes megfigyelni Arthas meggyötört és bűnbánó arcát.
De kicsit eltértem a témától:
Szóval Jaina tragédiái:
- Arthas
- Theramore ( megjegyzem Theramora után még mindig volt remény a számára, ám ekkor a saját emberei a Kirin Tor árulták el. )
- A Kirin tor-i Hordás mage-ek árulása. Pedig a Kirin Tor mindig független volt.
- Legion: Meghal Varian a nagyra becsült és tisztelt királya, ami eddig úgy néz ki azért történt mert a Horda elmenekült a Legion elől.
Jaina most sem kattant. Egyszerűen azok mellé állt, akik soha nem árulták el. Az Alliance mindig nyitott volt a békére a Horda felé. A Hordába is voltak akik békét kötöttek volna, de mindig volt 1-2 csoport akik nem akarták és kavarták a szart.
A Blood elf csatlakozást elfelejtettem. Az valóban az ő érdeme volt.
Nah de eléggé eltértem a témától Az a legrosszabb, hogy még sokkal többet tudnék írni. jaina kisérletéről, hogy elpusztítsa Orgrimmart, hogy háynszor figyelmeztette Thrallt, hogy ne tegye meg Garrosht Warchiefnek és hogy Vol'jin mennyivel jobb választás stb, de már így is örült hosszú lesz ez a post, szóval ha valakit érdekel majd máskor kifejtem.
-----
Ott hagytuk abba, hogy Sylvanas kikap Gilneasnál.
Ezután tudomást szerez arról, hogy Garrosh mit tervez Theramorban és kéri, hogy ne tegye. Megjegyzem ezt nem azért teszi, mert annyira jót akar az Allinak, vagy Jaina-nak egyszerűen abból neki is kára származna.
Küld egy futárt garroshnak, hogy ne támadja meg a Theramort, akit egész egyszerűen megölet, mondván Sylvanas ne merészeljen beleszólni a dolgaiba és örüljön, hogy őket még nem írtotta ki.
Sylvanas ebből megtudta amit akart, mégpedig hogy Garroshnak meg kell halnia. Megjegyzem ezt sem a Horda iránti hűségéből gondolta, hanem mert Garrosh egyértelműen kijelentette, hogy a Forsaken természet ellenes szörnyek serege, akiket bármikor feláldozna és nem érdekelné, ha mind meghalnak.
Garrosh legyőzése:
Garrosh tárgyalására Pandariaban került sor. Ott az a furcsa helyzet állt elő, hogy Vereesa Windrunner és Sylvanas is részt vett rajta. A két testvér hosszú idő után ismét találkozott. Vereesa kérte Sylvanast hogy a tárgyalást figyelmen kívül hagyva mérgezzék meg garrosht. Megjegyzem garrosh volt a felelős Rhonin haláláért, aki az egyik kedvenc karakterem volt és Vereesa férje.
Természetesen Sylvanas egyetértett vele.
sylvanas ekkor úgy látta, hogy a testvére is pont olyan mint ő. Hogy végre valaki megérti őt. Feltámadt benne a szeretet, amit úgy gondolt már soha nem fog érezni. Sylvanas kérte Vereesat hogy hagyja ott az Alliancet és uralják együtt Undercityt és a Forsakent.
Sylvanas terve azonban az volt, hogy ha a nővére rábólint megöli és feltámasztja, mert a Forsaken nem ismert volan el egy élőt vezetőként.
Vereesa azonban végül elmondta Anduin-nak, hogy Garrosh étele mérgezett. Nem bírta elviselni a terhet, hogy egyedül döntsön a világ ellenségének sorsáról.
ezután küldött egy levelet sylvanasnak, hogy sajnálja de nem tudja őt követni. Sylvanast sokkolta ez a hír. Hosszú évek után emlékezett rá, mennyire szerette testvéreit. Veressa reményt adott neki, felolvasztotta a szívét és végre ismét érzett egy szikrányi boldogságot és most ismét elvesztette. Mindez emlékeztette arra, hogy mindig is egyedül volt és örökké egyedül lesz.
Szomorúságában és dühében a hazafelé úton, minden vadállatot elpusztított és órisái tombolást rendezett. Ezután megígérte magának, hogy soha többé nem fog szeretni senkit.
A Legionben már egy olyan sylvanast láthatunk, aki csak a saját népével és magával törődik. Tudja, hogy ami életben tartja azok a val'kyrok amelyekből már csak 4 maradt.
És tudja ha meghal, az örökké való szenvedés vár rá a voidban. Ezért gondolom, hogy Sylvanas lehet, hogy megölte Vol'jint.
Annyit már tudunk, hogy a Horda elmenekül Broken Isle-ből és az Alliance veszi fel a harcot a túlerővel ahol varian feláldozza magát. Ám ha Sylvanasék elmenekülnek miért hal meg Vol'jin? Nem furcska, hogy mindenki épségben visszatér, csak Vol'jin nem? Sylvanas hogy lenne nagyobb biztonságban, mint a Warchief trónján?
Megjegyzem ez csak az én elméletem és kb 20 % esélyt látok rá.
20-at arra, hogy Greymanne öli meg Vol'Jint , 10et arra, hogy életben van és 50et arra hogy elesik a Legion ellen.
A kis film meg iszonyat várós
Egyébként akit érdekel kicsit mélyebben a sztori, tudom ajánlani a Tides of War és a War Crimes regényeket.
Szerkesztette: Lew - 2016.07.12. 13:21