Random mordor topicos goku5 is már csak 15 hszel van Coelho mögött : (((
Nekünk is el kéne kezdenünk farmolni tök érdektelen animés témákban.
Duma topic 14
Haver 2 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Anno egy horogkeresztet rajzoltak a Nagytemplomra. Na ők voltak azok.
Szerk: Anime... őőőő.... le kéne vennem az avám, ugye?
Aha, hogyne!! Elmész a Francba Coelho. Nekem meg a fene tömje be azt a nagy számat, ami még érkezésemnél volt...
Capac, tudom no... de nehéz olyan avát találni amire bene... khm... ami tetszene és passzolna hozzám. Különben meg így én lehetek az fórum 90-es éve.
Lol. Ismered a horogkereszteseket? Akkor mondd már meg, hogy lehet valakinek annyi esze, hogy fordított keresztet és horogkeresztet egyszerre rajzol. A kettő nem összeegyeztethető. Ennyire ideológiától mentes? Ez olyan kiábrándító. Annyira nem szeretem ezt az ürességet. Emiatt jobb, még egy isis harcos is, aki meghalna az idióta hitéért, mint egy liberális, aki nem képvisel semmit a kényelmen kívül.
Persze, sokat nyomultunk együtt. De, hülye kis tizenéves volt mindkettő, mit akarsz? Nem tudtam kiigazodni rajtuk, még ők se magukon. Meg, szerintem nem is a legjobb nevelést kapták. Szerintem tipikusan azok a fajta gyerekek, akik belül esetlen, törékeny kis mogyorók, de próbálnak a lehető legkeményebbnek tűnő álarcokat magukra húzni.
Jó, azt mondjuk sose tudtam hova tenni, hogy miért akartak mindig mindenkivel verekedni. Sokszor támadtak csoportosan másra. De, ez is a gyengeség jele, hogy egy elvileg ismerősükre 6-7-en neki mennek.
Ennyiből mondjuk szar helyzetbe van a fiatalabbik, mert ellene még folyamatban volt az az eljárás amit a verekedésért kapott. Azért javítóintézetbe akarták vágni, most meg ez. A bátyja pedig ideg összeroppanás miatt van kórházba, nem emlékszik senkire, a családjára se, se a testvérére, senkire.
Na, megnézném, hogy az anyja milyen állapotban van. Bár tény, hogy a nevelésnek következménye van.
Gdat88 írta:
Lol. Ismered a horogkereszteseket? Akkor mondd már meg, hogy lehet valakinek annyi esze, hogy fordított keresztet és horogkeresztet egyszerre rajzol. A kettő nem összeegyeztethető.
Állítólag a sátánisták a jófiúk. Egy elmélet szerint Lucifer azért lázadt fel, mert megunta Isten embertelen kísérleteit és azt, hogy hazugságokkal irányítja a saját képére alkotott teremtményeit. Lucifer a nevéhez méltóan fényt akart hozni az emberiségnek, de Isten rajtakapta és száműzte.
Persze lovecraftiánusként én ebben nem hiszek.
Voltak elég szélsőséges náci spiritualista társaságok. ÉS olvastam egy olyan sátánista elméletről is hogy valójában Lucifer vagy igazából Enki alkotta meg az embereket stb aztán ezek között az isteni lények között balhé volt, legyőzték őt és beállították gonosznak, és a judeo-kereszténység csak is arra épül hogy távol tartsa az emberiséget az eredeti teremtőjétől a szabadságtól és a spirituális felemelkedéstől. Ilyen értelmezésben tehát ha szó szerint vesszük a dolgokat akkor nem "isten angyalai" hanem a gonosz erői hívták ki Ábrahámot Ur városából, és az egész tőle eredeztethető dolog a gonoszt szolgálja de ez annyira komoly mint egy jó Csillagkapu rész tiszta sci-fi fantasy Azért képzelőerőért nem kell a szomszédba menni az emberiségnek XD
Ugrás a fórumra: |