https://scontent-...e=58927553
mostmár mindenki jól alszik reméljük 
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
https://scontent-...e=58927553
mostmár mindenki jól alszik reméljük 
Nem gondoltam volna hogy egyes fan rajzolók ilyen jól el fogják találni fusionalt black kinézetét. Ez két dolgot jelent szerintem :goku nem kapja vissza a testét ,ill lehet később is vissza tér black majd magasabb szinten .
Halhatatlanság valszeg elveszlik, és nem mafubaval verik le.
A fúzionált Blacken én egy nagyon jót röhögtem. Jól néz ki és én pont ugyanerre számítottam. Ami nekem Epic Fail az az, hogy Bulma a csatatér közepére teszi a garázsát, de hát falun megteszi ugyebár..
Ugyanakkor most először lehetett látni, hogy Black meginog. Mivel Black, Vegeta és Goku hasonló szinten van, de a halhatatlan Zamasu jóval gyengébb, ezért a Zamasu fúzió is sokkal gyengébb lesz, mint a fuzionált Vegetto. Nálam már körvonalazódik a vége.
Ami egyetlen kérdés az a 65.részben esedékes legfőbb isten megjelenése. Ha Zeno az, akkor gyorsan vége lesz az egésznek. Ha Vegetto az, akkor ő is gyorsan elintézi őket. Máshogyan nem lehet vége. Ez a két variáció van.
Továbbá 1 - 1,5 évvel ezelőtt voltak olyan hírek, hogy az Isten SSJ1 forma fehér lett volna, de azért lett Blue, mert az egyik gonosz majd White lesz, illetve a fehér formát későbbre tartogatják. Ezt a spoilert a következő rész előzetese megerősítette.
laszlo222 Goku és Vegeta erőben kb Black és Zamasu között van. Szóval mivel Zamasu gyengébb, Black pedig erősebb náluk (főleg ez után, hogy Vegeta kicsit megszedte őt, biztos még erősebb lesz), ezért ha ugyan azt a fúziót használnák, nagyjából egyenlőek lennének. Aminek én személy szerint örülnék, jó lenne már látni Vegetto-t egy kiegyensúlyozott csatában. Bár még kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e Vegetto, de mivel még az u7-es kaioshin is ott van (nyílván majd nem ok nélkül), ezért elég valószínű.
Morbyd, máskülönben hogyan lehetne vége? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy te hogyan gondolod ezt.
Mivel a fuzionált Zamasu halhatatlan és bitang erős, kizárt, hogy külön-külön bírnának velük Gokuék. Az meg nagyon egyszerű lenne ha a fuzionált Zamasuhoz képest külön-külön gyenge Goku, Vegeta egy sima Mafubával elintéznék.
Végre jó volt látni Vegitát aprítani, megérdemelte már nagyon ezt a badass jelenetet.
A két kaioshin sem véletlenül van ott, biztos hogy fúzió lesz a vége a hőseink részéről is. A kérdés már csak az, hogy utána hogy fognak szétválni. Biztos hogy a fúziót se rögtön az elején fogják bevetni csak az utolsó utáni pillanatban.
Amúgy vicces, Beerus ugye megakarta oldani a problémát, ha eljött volna Gowasuval, elintézte volna a kis rosszcsont Zamasukat.
Viszont Whisről beigazolódott, amit mindenki sejt, ha meghal a Pusztítás istene, ő eltűnik, addig amíg nem lesz új. Viszont akkor ki nevezi ki magát annak? vagy megvárja amíg méltó alak nem lép porondra?! Majd gondolom a story haladásával kiderülnek, vagy a manga megmagyarázza. 
laszlo222 Én úgy tudom elképzelni, hogy fúzióval legyengítik, majd a kellő pillanatban pedig elzárják őket.
laszlo222 írta:
Mivel a fuzionált Zamasu halhatatlan és bitang erős, kizárt, hogy külön-külön bírnának velük Gokuék. Az meg nagyon egyszerű lenne ha a fuzionált Zamasuhoz képest külön-külön gyenge Goku, Vegeta egy sima Mafubával elintéznék.
sladecske írta:
Nagyon király rész volt.
[img]http://kepfeltoltes.hu/161023/604049597N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
tehenhun írta:
Vegita elégtételt kapott végre! Annyira badass volt, amit művelt!
Epikus volt! Viszont még a torna előtt alig akart bemenni a terembe 3 napra edzeni mert szerinte az erejük határán voltak és nem lenne számottevő a fejlődés. Most pedig fél napra ment be és ennyivel Black fölé tudott nőni aki még a második látogatásuk óta is erősödött...
Az egyébként látszik,ha szét van választva a két Zamasu,külön külön harcban már közel sem akkora a szakadék-ha van egyáltalán- Gokuék és köztük,mint az előző két felvonás alkalmával.
De alig hogy befogták őket jön a fúzió.Totális izgalom! 
| Ugrás a fórumra: |