Köszönöm szépen az újabb részek fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Zerez írta:
ui: A 160. rész feliratát csak én nem találom?
Ok, ok köszi @Ayagii
https://naruto-ku...cat_id=221
Ha letöltöd a "Douluo Dalu 001-150. felirat" című csomagot, abban találod (csak nem lett még átnevezve). [/quote]
És milyen szép nagyok azok a szemek.
Gondoltam én hogy nem lesz olyan gyors és zökkenőmentes az út a szigetre.
Amúgy nem azért mert nem tetszene, de kb vajon mikorra várható új opening? Ez az eddigi legjobb az biztos, viszont lassan ideje lenen. Nem is beszélve arról, hogy pont akkor adták már be ezt az openinget amikor vége lett a tornának és kinézetben is pont utána változtak sokat. Vajon kapnak a szigettől újat?
Köszi szépen a munkátokat!
Hát elsőnek is kalózok! Valahogy gondoltam, hogy lesznek, de inkább hogy őket támadják meg minthogy velük hajóznak ki. Bár a jövőheti rész előzeteséből sejthető volt. Jövő héten meg egy hatalmas kis szörny jön. Ha jól sejtem egy jó kis 100.e éves lesz akár a bikafejű pitonunk. Gondolom a kapitány direkt odavezeti hozzájuk őket. Volt említve hogy csak ismernie kell a szörnyek területét. Gondolom most is véletlenül egy szörny területére tévedtek és az falja fel a kalózokat.
Amúgy az elején jó kis hajót vettek. Pénzre nincs panaszuk. Biztos kell még a jövőben. Talán pont ezután a tengeri szörny után.
Látom most már könnyebben vissza tudja hozni XW-t is. Amúgy jó kis beszélgetés ment le köztük. És teljesen érthető is. Csak valahogy az nem világos minek leskelődnek utánunk a többiek. Főleg a fiúk? Nem sok olyat láthatnak amit ők ne értek volna meg.
Azt meg még megemlíteném, hogy szerintem igen gyengusok voltak ezek a kalózok. Sőt a gyűrűik se a legjobbak. Kapitánynak is csak 4 gyűrűje volt. Az első tisztnek meg csak 3. Igen gyengus. A többiek meg 2 gyűrűsek. Jó volt még egy 3 de azon is csak 3 százéves volt. Elég gyengus ha az eddigieket nézzük. Még ha előnyben is vannak a tenger miatt. Pláne hogy látva TS-nak hány és milyen gyűrűi vannak még képesek lettek volna harcolni. De legalább a kapitány nem volt olyan ostoba. Megérdemlik hogy felfalják őket.
Utólag megint csak megjegyezném. Valahogy nekem nagyon rohan a történet. Kicsit már túl gyorsan is. Jó ne álljunk meg és húzzuk az időt, de már már túl gyors. Alig látták meg a hajót már úton is voltak. Tudom csak a lényeg kell, de biztos kimaradhatott pár dolog. Esetleg a városból, egyezkedés a kapitánnyal, kihajózás, maga az út. Vagy XW és TS beszélgetése. Vagy bármi más. Nekem kissé kihagyósan gyors.
Aki olvasta a novelt írja már meg tényleg ne marad ki valami belőle? Lerövidítettek pár dolgot vagy kihagytak valamit? Vagy a novel is ennyire siet? Már biztos a fontosabb dolgok a szigeten leszek majd az biztos. És lehet csak ahhoz sietnek.
goku5 írta:
Aki olvasta a novelt írja már meg tényleg ne marad ki valami belőle? Lerövidítettek pár dolgot vagy kihagytak valamit? Vagy a novel is ennyire siet? Már biztos a fontosabb dolgok a szigeten leszek majd az biztos. És lehet csak ahhoz sietnek.
Az előző részszel kapcsolatban egy kis érdekesség. A novelban harcban amikor a főnix meteorokat használta akkor konkrétan elpárologtatta a medencében lévő víz felét, aminek következtében az egész aréna gőzbe borult. Ezen felül harc végén dagi és XX is a medence alján az ekkor már forró vízben kötött ki. Mivel Dagi annyira kimerült hogy meg se tudott mozdulni ezért, csak lebegett a vízben. XX pedig nem tud úszni ezért Dagi hasán fekve ( mint egy farönkön), bőrigg ázva várja hogy kihalásszák őket. Ezt követően meg 7-8 dolgozó kötelekkel húzta ki Dagit a medence aljáról, igen annyira nehéz hogy kevesebben nem tudták.
Köszi szépen a válaszokat. Valahogy sejtettem hogy voltak változások. A változás ha kicsi és lényegtelen nem zavar de a rohanás kissé ha úgy érződik. De akkor tényleg nem sok lényeges dolog maradt ki csak rövidítettek rajtuk. Meg látványosabbá tették.
Az előző részbeli változtatás is igen érdekes. Azt is érdemes lett volna látni. Igaz eddig is furcsálltam, hogy valahogy a könnyű XX próbálta menteni vinni a dagit.
Amúgy tényleg a hányás meg kimaradt. Külön tetszett a dagi szivárványa. De hogy pont nem is ő lett rosszul még érdekesebb.
XW és TS meg ha jóra gondolok azt hittem már azon túl is vannak. De tiszta is az ő kapcsolatuk. De hogy még XW is erszényben utazik még nagyobb változás.
Amúgy azt is elfelejtettem, hogy volt-e egyáltalán értelme annak az ájulásos jelentnek? Mi lett volna a célja?Szerintem elég lett volna ha mind azt mutatják hogy rosszul vannak, max valaki elájul. Nem kell mindenkinek.
Hát a gyűrűk. Hát akárhogy is nézem valahogy a kapitányka csak 4 gyűrűt látok. 2 sárga 2 lila. Az első tisztnek meg 2 sárga 1 lila. 2 valakinek meg 3 sárga a többinek meg 2 sárga. Hacsak nem rosszul animálták meg akkor esetleg a kapitányka is meg az első tisztnek is 3 sárgája lenne? Hát nem azért de eddig 3 sárga az egyik legrosszabb ami lehetett látni. Általában már a 3. gyűrű mindenkinél csak lila. Max az 5. szokott még lila lenni a gyengébbeknél.
Az meg tényleg természetes lett volna ha mindenki megijed eleve a 6 gyűrűtől, nemhogy egy vörös gyűrűtől. Sokkal hihetőbb. Még ha a többiekét nem is látták. Gondolom nem gondolták hogy ilyen magas szintűek lehetnek.
Koszonom a reszt bar nekem csalodas volt a kep minosege! Amikor a hosszu nevet hasznalod sokkal jobb a minosege a kepnek mint a Dubokus.
Igen, varhato volt hogy a hajosok ki akarjak rabolni es meg akarjak olni oket. Nekem kicsit kevesnek tunik a "nagy hajo" vedetsege mert csak 100 eves szorny tamadasat birja ki igy ezert lesz kulonosen fontos a vasarolt hajo csoda. A tortenet sebessege kicsit furan gyors de hala Istennek nincs tele szamomra "felesleges salanokkal" es csak elvetve erzem hogy valamit bovebben is lehetett volna meselni.
Ugrás a fórumra: |