nem tudom pontosan melyik résznél hagytad abba, de a 366. rész volt az utolsó 10 évvel ezelőtt. ha ráguglizol biztos megtalálod, és természetesen ezek végig anime formátumban vannak, nem kell mangát olvasnod ahhoz, hogy elérj idáig úgymond
Bleach anime
Nem bántani akarok senkit ,de az hogy 2022 ben minden kölyök a telefont nyomkodja állandóan ,de a googlet mai napig nem tudják használni semmilyen kérdés terén az nálam egy szint
Btw nagyon jó lett az új animálás, ha a ráncfelvarrás hasonló minőséget fog kapni és fillerek nélkül egymás mellé lesznek téve a részek ,akkor a Bleach olyan kategóriába lesz sorolható ahová kevesen.
Sziasztok. Első sorban szeretném meg köszönni a fordítást. A bleach a nagy kedvencem, ezután az anime után döntöttem el hogy el kezdek más animéket is keresgélni. Ez most nem a forditásra hanem az animére vonatkozik. NEM OLVASTAM A MANGÁT, szóval nem tudtam hova tenni a 2db indokolatlan bankai-t a shikai kihagyásával. Szerintem full felesleges volt rögtön az elején 2X is az arcunkba tolni.Ez volt az egyik ami nem tetszett.
A másik az elején hallható zene. Az "ichigo theme number one" számomra egy olyan zene amit mindig ha meghallok, ki taszít az animéből és idegenné teszi a jelenetet. Remélem hogy a "On the Precipice of Defeat", "Creeping Shadows" ,"Soundscape To Ardor" és egyéb társika még hallhatóak lesznek. Mert ezek nagyban hozzá járultak a bleach élményhez az én kicsi világomban. Az új holow zene sem volt rossz, ha azt annak szánták.
Nem vagyok az ujitás ellen, nem akarom meg monadni a gyártónak hogy mit csináljon, nem fikázni akarom az nimét, csak le írtam azt amit az első rész megnézése után gondoltam. a friss élményeket.
Sajnos fontosnak tartom még jobban kiemelni hogy ez a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM és NEM a meg kérdőjelezhetetlen globális igazság.
a forditó csapatnak szeretném még egyszer meg köszönni a munkát, KÖSZÖNÖM.
Ichigonak a number one a saját téma zenéje. Biztosan lesz még használva, de lesz még előszedve régebbi zene is ne aggódj. Ugyanaz a zeneszerző mint anno és szerintem helyszínekhez különböző téma zene lesz mint a korábbi 366 rész során.
Mikor lett kihagyva a shikai? Ichigonak állandóan abba van a kardja. Harcolt abban a formában a hollowok ellen meg a Quincy ellen is.
A mangában, ahogyan már írtam pár oldalal ezelőtt az első bankai nem lett használva az a rajongóknak szólt.
A második bankai használata pedig meg lett magyarázva akkor miért lenne indokolatlan?
Ichigo kiváncsi volt az ellenség tervére ezért ment bele a játékba amugy nem lett volna rá szüksége.
Jaeger írta:
Ichigonak a number one a saját téma zenéje. Biztosan lesz még használva, de lesz még előszedve régebbi zene is ne aggódj. Ugyanaz a zeneszerző mint anno és szerintem helyszínekhez különböző téma zene lesz mint a korábbi 366 rész során.
Mikor lett kihagyva a shikai? Ichigonak állandóan abba van a kardja. Harcolt abban a formában a hollowok ellen meg a Quincy ellen is.
A mangában, ahogyan már írtam pár oldalal ezelőtt az első bankai nem lett használva az a rajongóknak szólt.
A második bankai használata pedig meg lett magyarázva akkor miért lenne indokolatlan?
Ichigo kiváncsi volt az ellenség tervére ezért ment bele a játékba amugy nem lett volna rá szüksége.
Szuperek vagytok, köszönöm mindkét csapat munkáját ebben a projectben. Tök jó lett a felirat (mint mindig), a formázás meg minden, amin dolgoztatok!
A nyitó epizód nekem úgy tetszett, ahogy volt! Zenével, színekkel, szinkronnal, hangulattal... nagyon beütött a nosztalgia is, amikor Ichigoék megjelentek.
Köszi, hogy viszitek a sorozatot!
Először is szeretném megköszönni ezt a remek fordítást, az érintetek nagyszerű munkát végeztek és az epizód is remek volt.
Nekem egy kicsit furcsa volt az a csata jelenet mert ahhoz a pár Hollowhoz nem kellett volna mindenkinek ott lenni. Az a sejtésem így akarják bemutatni a szereplőket akik talán annyira nem ismerik a sorozatot.
Eperkéhez nagyon illik ez a zene és mindig akkor játsszák mikor valami fantasztikusat művel. Azonban szerintem indokolatlan volt a bankai, mármint az ellenfelek erejét nézve. Had mondjak egy példát.
- Kucsiki kapitány, a pirítósára rászállt egy légy.
- Hullj le, ezernyi ragyogó virág szirom. (és közben epikus zene szól.)
Akkor talán jobban passzolt volna a zene ha egyedül kaszabol le mindenkit egyszerű shikai-al.
Ezzel senkit nem szeretnék megbántani, csak az én véleményem meglátásom. Ismétlem maga a rész nagyon jó, a fordítás remek, ez meg csak egy kósza gondolat.
Tudjuk, mennyire vártátok a Bleach: Sennen Kessen-hen 2. részének magyar feliratát, ezért úgy döntöttünk, szolgálunk nektek némi belsős információval. Az előző héten, körülbelül 10-15 perccel azután, hogy publikáltuk az első rész különálló feliratát - hogy mihamarabb megnézhessétek -, egy közismert gyűjtőoldal személyzete videóba égette és feltöltötte azt egy videómegosztóra privát videóként, kizárólag abból a célból, hogy náluk is megjelenhessen, kiszolgálva ezzel az online megtekintési lehetőségre éhező rajongóikat. 2 csapat, azon belül összesen 4 ember tudását, idejét és energiáját vették pofátlanul semmibe. Mindemellett még arra se méltattak minket, hogy feltüntessenek, mint készítőket.
Hogy ez miért ekkora baj? Erősen tapasztalható, hogy szédítő sebességgel csökken a minőségi feliratra való igény, ha pedig színvonalas munkát ad ki az ember a kezei közül, akkor percek alatt elhappolják előle a babérokat. Nem vagyunk robotok. Egyre kevesebb tagunk van, egyre kevesebben járnak fel az oldalunkra. Az igények viszont nem változtak, minden kell és lehetőleg azonnal. De hamarosan eljön az az idő, mikor már nem lesz a csapatunknak utánpótlása, támogatása, és kapuinkat végérvényesen bezárhatjuk. Mindezt azért, mert sokaknak kényelmetlen egy-egy oldalra felregisztrálni, ezért inkább elmegy egy gyűjtőoldalra, és magasról tesz azokra az emberekre, akik ténylegesen meg is erőltetik magukat azért, hogy igényes munkát adjanak ki a kezeik közül. Ráadásul cserébe nem várnak mást, csak némi hálát, urambocsá' egy véleményt.
Ennél fogva úgy döntöttünk, a 2. résztől kezdve kizárólag online megtekintésre publikáljuk az epizódokat. A letölthető videó és különálló felirat mindig az ezt követő héten fog érkezni, a következő rész megjelenésekor. Így talán elejét tudjuk venni annak, hogy mások a mi tollainkkal ékeskedjenek.
Megértéseteket köszönjük!
Ugrás a fórumra: |