Szegény kicsi, tudatlan, ártatlan kölykök. Mondjuk Ishida menő volt: "A", mint Antitézis. Juhásztól kiráz a hideg. Hasitasit meg néha kedvem volna pofán ütni. XD Kicsit olyan, mint az elején Byakuya-bácsi.
Bleach manga
Mikor megláttam a címet és, hogy a fejezet során mindenki padlót fogott, azt hittem a végére mindenki meghal és Kubo kiírja, hogy vége a mangának.
Amúgy most nem sok mindent tudok hozzászólni. Most az egész arra ment, hogy felvezesse Isshinéket és remélhetőleg a következő fejezetben már megjelennek. Végre láttunk érdemben egy kicsit Ishida és Haschwalth harcából, bár ez még mindig kevés volt. Remélem miután megérkezik Ryuuken kicsit részletesebben bemutatja a harcot.
Csak én látok igen gusztustalan párhuzamokat e fejezet és a Naruto utolsó arcjának eseményei közt?
A hős új erőt szerez és ő meg "riválisa"/barátja külön külön harcolnak a főbossokkal, aztán mindkettő tehetlenelül legyőződik és a főgonosz el akarja nyelni a főhős erejét? Mellelseg mindkét főboss isteni státusszal bír. Kaguya/Madara az isteni gyümülcs erejének birtokában Bach pedig a lélekkirály/isten erejével?
Copy/paste much Kubo?
A Narutoban legalább a harcok nem offscreen mentek.
Teljesen igazad van
Amugy lefogadom, hogy most Ichigo+Ishida találkozni fognak az anyjukkal És ők fognak erőt adni nekik vagy valami hasonló mit a Narutoban és úgy verik majd le a fő bosst. Jah nem jellemző Kubora, hogy ennyi király harcot offscreen nyom vagy nem fejezett be. Pl. Kira
Én ezek miatt a befejezetlen harcok miatt félre is dobtam a mangát. Az Ichigós részek óta nem olvasom, innen a fórumról szoktam kideríteni hogy vajon vissza megy e Kubo befejezni végre, de látom nem...
Kétféle módon is le lehet verni. Az egyik ugye az Aizen-módszer, ami valószínűleg a megoldás kulcsa lesz, a másik meg az, hogy az ellenfele annyival erősebb nála, hogy nincs olyan jövőkép, amiben le tudná győzni. Ilyen szempontból igazából csak a saját világában csúcsragadozó.
Ja nekem is ezek jutottak eszembe. Aizen már régóta eltűnt, azt se tartanám kizártnak ha valahogy feljutott volna már. Kubo úgyse sokat foglalkozik a magyarázatokkal, szóval nem lesz meglepő.
http://65.media.t...o1_500.jpg
Érdekes borítókép, már kb. sose azok vannak rajta akik a kötetben szerepeltek, meg már ahogy látom nem is fejezetcímet adott neki. Most őszintén Renji honnan jött? Nem is szerepelt egyáltalán a kötetben. Na mind1 ez volt a napi WTF pillanat.
ha nincs olyan jövőkép megváltoztatja hogy legyen. ha látja az ellenfele erejét a jövőben, az nem fogja megsebezni bármit is csinál (lásd ichibe uccsó támadása). nem lehet túlterhelni, mondta hogy látja az összes jövőt, mintha egy sivatag összes homokszemét látná felülről.
Erről a borítóról nekem is a WTF jutott eszembe. XD Habár ez Bleach, nem kell logikát keresni. Renji szimplán csak badass, ezért kellett a borítóra. Kell valami a fangirlöknek.
Amúgy az is érdekes, hogy alapjaiban véve Ishida és Orihime ereje hasonló. Ketten talán többre mennének Hasitasi ellen, meg aztán, Orihime nem tud tenni kb. semmit Juhásszal szemben, és örülnék, ha mutathatna végre valamit.
Aizennek be kell toppannia a képbe. Biztos vagyok benne, hogy ez így lesz. Amúgy, ha erre gondolok, tiszta Naruto feelingem van, valóban. Ott is Obito volt először a rossz fiú ( meg Orcsimarcsi, meg Szöcske ) , de aztán beálltak segíteni.
Apuciknak valóban nem ártana odaérni most már.
Még mindig tartom azon teóriámhoz magam, hogy, ha már egyszer Juhász beharangozta, hogy 9 nap múlva vége a világnak, akkor legyen is, a 9. napon az utolsó harc... szerintem még mindig van addig 2-3 nap. Kicsit visszavonulhatna mindenki taktikázni. Olyan szinten padlón vannak a gyerekek, hogy rájuk férne egy kis szünet.
Az a baj Bach erejével, hogy mivel közel végtelen számú lehetőség van, még ha csak a KÖZEL végtelenből is választhatja a legjobbat, akkor is biztosan minden helyzetre akad olyan köztük, ahol ő jön ki jól.
Ez az erő sajnos egy olyan dolog, amit logikus módon valóban nem lehet legyőzni.
Egyszerűen képtelenség. Mivel ha van olyan jövő, ahol ő veszít, akkor mindig van olyan is, ahol nyer, ezzel senki, még Aizen se tud semmit se tenni, aki ezen a ponton amúgy gyengébb, mint Bach szóval nemtom mit vártok tőle.
Amennyire én látom az egyetlen értelmes esélyük az 2 dolog.
1. Valaki valahogy negálja az erejét.
2. Odamegy mindenki és nekiállnak full barosmágokat csinbálni véletlenszerűen, mindenféle tervezés és összebeszélés nélkül, hogy megállás nélkül változzon a jövő és Bachnak ne legyen ideje reagálni, a nagy keszekuszaságban, amikor valaki belecsap a lecsóba, mert a neki hátrányos jövő egyszerűen elkezdene elveszni a sok marhaság közt.
Szerintem az lesz, mint az Alkonyatban. Igen a csillogós tini vámpíros szösszenet. xD Abban volt egy olyan vámpír, aki látta a jövőt, de mikor képbe kerültek a vérfarkasok, akkor csődött mondott az ereje, mert képtelen volt látni az olyan jövőt, amiben ők is benne vannak.
Teszem azt, történne egy olyan lehetetlen dolog, hogy egy "halott személy" változtatja meg a jövőt, akkor az paradoxont szülne, mivel egy "halott" képtelen bármit is tenni, ezért ez kívül esik a látókörén. ÉS úgy áll a dolog, hogy van nekünk egy Rukiánk, aki "halottá" tudja tenni magát és jelenleg Ichi felé halad, ráadásul Urahara mondta, hogy Rukiára és Ichigóra bíz mindent. Igaz azt modta, hogy Kuchiki, aki lehet Byakuya is, de ez valószerűtlenen.
A másik lehetőség, az Aizen Bankai. Igaz, ohgy már nincsen kardja, de ő Aizen, megoldja. A Shikaija manipulálja az 5 érzéket, elképzelhető, hogy a Bankaija a különböző erőket is tudja manipulálni, mint például a jövőbe látást.
Ugrás a fórumra: |