Na, az elmúlt fejezetek csalódásai+az egész heti Dandadan (még mindig ajánlom mindenkinek) dara semmi elvárásom nem volt az e heti adag irányába, így egészen tetszett.
Ami pozitívum volt: Gojo felelősséget vállalt valamiért juhuuuu. Tetszett hogy belátta, Yaga a saját hülyesége miatt nyiffant ki, illetve hogy érdeklődött azok iránt akiken használta a domaint. Az mondjuk vicces hogy a shibuyai tömegmészárlásról eddig nincs szó pedig azt is a nyakába lehet varni, de ne legyünk telhetetlenek, biztos kapunk valami flashbacket (vagy nem). Illetve nagyon hype fejezet volt, ez jó pont.
Ami nem:
-Gege elfelejtette hogyan kell megrajzolni szerencsétlent vagy mi? Eddig sem volt a legszebb manga, de amit kapunk mióta visszatért a playboy fiú az nevetséges. Mikor megjelenik sukuna előtt koppra úgy néz ki mint Kashimo a 187. fejezetben
-nem különösebben érdekelt eddig Utahime képessége, de öröm látni hogy maradtunk a "női karakter shounenben=támogató szerepkör" felállásnál
-értem, hogy az öreg parancsot teljesített, de azért szentet ne csináljunk belőle, az egész történet alatt egy rohadék volt
-tök jó, hogy skippeltük az elmúlt másfél honapot, ha egyből visszaemlékezéssel indítunk. Nem tudom elképzelni miért nem lett volna jobb ehelyett 2 fejezet ahol letudjuk ezeket
-azt hittem Sukunát azért buffoltuk Megumi képességeivel mert gyengébb mint Gojo, erre egy egész fejezetet el kell lőni egy technikára hogy egyáltalán meg lehessen sebezni. Ezek után fix hogy Gojo halni fog.
Hirtelen ennyi, leginkább a rajz idegesít, értem hogy határidők meg heti megjelenés, de szerencsétlen karakter nézzen már ki úgy ahogy az elején kinézett, ha már minden más ocsmány lassan