Ez az anime topic. Nem tudunk semmit arról, hogy Kaguya milyen erős.
Bele vagyok fáradva abba, hogy próbálok figyelmeztetni mindenkit arra, hogy ne spoilerezzen, még csak utalás szintjén sem.

Naruto és Naruto Shippuuden anime
Most kezdtem el hosszú idő után újra nézni a sorozatot, emiatt újra is kezdtem a shippuuden-t valaki megtudná mondani hogy az oldalról letöltött verziókba miért van beleégetve az angol felirat? Eléggé idegesítő
Valami megoldás vagy más verzió? Esetleg hd? Mert a videók minősége se a legjobb...
Azaz elsődleges felirat, amit a HorribleSubs rátesz. Így társított felirat nélkül már benne van az angol "soft" felirat a videóban. De a videó címével megegyező felirat azonos mappán belül, már megoldja a problémád. Szóval a felirattal még csak küzdened se kell. Másold be a magyart.
Ennél jobb minőséget pedig nem fogsz találni. 720p<1080p. 4k-ra várhatsz egy darabig, ha azt érted a jó minőség alatt. Ha a rajzolásra értetted, akkor írj egy panaszlevelet.
Ha a régi NS 100 előtti részekre gondolsz, az angol feliratok alatt, akkor az valószínűleg a Dattebayos videók lesznek.
Régen nekem is azok voltak. 
Ha azokról van szó, akkor azokat itt tudod letölteni:
https://www.nyaa....tid=750266
Sziasztok
Nem arról volt szó, hogy vége a fillereknek?
http://www.animef...-shippuden
Legvadabb álmomban se mertem volna gondolni, hogy megint fillereznek, mégis csak tudnak még újat mutatni, és ez sajnos rossz értelemben mondom. Azt nem értem, hogy miért nem rakták be a sok légből kapott filler helyet ezt? Akkor sokkal jobban elviselhető lett volna az egész. Na de mindegy, ha vége is lesz a fillereknek nem tenném rá a nyakamat, hogy pár rész múlva ne jönnének megint... 
Pár héttel ezelőtt ígértem egy összefoglaló videót, melyben a Mugen Tsukuyomi-s filler részekből vágom ki a mangához köthető jeleneteket. Na, ez most kész lett.
A feliraton alkalmaztam némi módosítást és bővítést, a gyenge felfogásom, értelmezésem érdekében. A felirat 95-98%-a innen van. Az opening és az ending szövegét töröltem, mert 1. nekem nem kell, 2. plusz munka az időzítése.
A videó a következő részekből áll össze:
426. rész első fele, 427, 428, 429, 430, 431, 433, 450, 451 és végül a múltheti 458. rész második fele.
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 23.81fps [V: h264 high L4.0, yuv420p, 1280x720 [default]]
Audio: AAC 44100Hz stereo [A: Japanese [jpn] (aac lc, 44100 Hz, stereo) [default]]
Subtitle: Advanced SubStation Alpha [S: English [eng] (ass) [default]]
Subtitle: UTF-8 [S: No subtitles]
Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 23.976fps [V: h264 high L3.1, yuv420p, 1280x720 [default]]
Audio: AAC 48000Hz stereo [A: aac lc, 48000 Hz, stereo [default]]

(A linken ez is megtalálható és letölthető.)
Kijött az új rész és bár magát a részt nem akarom kommentál, kaptunk egy új openinget, amit egy mondatban össze tudnék foglalni:
"Ez aztán ritka szar lett."
Annyi biztos, hogy zeneileg sem ezt vártam attól a csapattól, akik a legendás 2. sima Naruto openinget szolgáltatták annó és képileg is egy nulla harcjelenet az egész.
Ha bármi pluszt fel tudok hozni, akkor az az, hogy legalább nem spoilers.
Na és ez mi kéremszépen?!
Annyira még rávettem magam hogy megnézzem az openinget ami egy rakás f*s
Exkirion van egy oylan érzésem hogy csak azért nem spoileres az opening mert végig filler lesz váltásig
Szánalmas komolyan! Talán pár év múlva láthatjuk a végét.Azzal kicsit enyhítenék a dühömet hogy most azért húzzák el ennyire hogy majd esetleg 'tudjuk mivel' folytatják ha lesz elég anyag hozzá, mondjuk szezonosan. Ne reménykedjek feleslegesen igaz? 
| Ugrás a fórumra: |