Azért tartottak a lépést mert Moro felerősítette őket.
Vegita meg lehet más technikát akar megtanulni. Mert nem csak az azonnali atvitel tudják a Yardatok.
Amúgy itt van az U7 Hitje meg Magettaja és Botamoja
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Ha jól emlekszek a z-Ben mondta Goku és a superben mondta Gohannak amikor küzdött egy velük.
Amúgy most megtudjuk ha így van de nem hisszem, hogy az instant transmison a fő célja aztán kitudja.
Mellesleg Vegita ismeri őket ezt is volt a Z-Ben tehát o tudd pár dolgot róluk
Jó kérdés, de maga Goku is azt mondta, hogy csak egyre volt ideje, így biztos van még valami a tarsolyukban.
https://naruto-ku...Ball/336/6
Amikor még csak eredeti nyelven olvastam a manga új részét, nem tetszett annyira, miután angolul is, amit már meg is értettem, változott a helyzet.
Tetszik, ahogy a helyzet egyre jobban eszkalálódik. Nem csak jön egy ellenség, harcolnak, aztán leverik, hanem kicsit hosszabb az egész folyamat.
Vegita szerintem is tud valamit a Yardratokról, szemmel láthatóan mérlegelt valamit, amikor tehetetlenségében panaszkodott az "Isteni erőre" és "Varázsszavakra", utána esett erre a választása. Viszont szerintem se az Azonnali átvitel miatt, egyébként is Gokunak 1 évébe telt, mire megtanulta, nem hiszem, hogy jelenleg lenne annyi idejük, másrészt meg sokat nem érne, mert nem ad extra lehetőséget Moro ellen.
Bár szerintem gyorsabb lett volna, ha Vegita nem különutaskodik, hanem szimplán mondja Gokunak, teleportáljunk a Yardratra, dehát hercegünk már csak ilyen. Lehet ezzel az új technikájával fogja Morot legyőzni.
Na igen, de ő mondjuk másik univerzumból való volt. Meg az Erő Nagytornáján Moro típusú mágikus ellenségek nem igazán voltak. Nem hiszem amúgy, hogy valami világmegváltó technikát tanulna ott Vegita, inkább valami praktikusat, ami Moro ellen jó lesz. Pl. valami szimpla mágikus erő elnyelő, elzáró, blokkoló, esetleg ami nem engedi elszívni a Ki-jüket, kb. ilyesmire gondoltam.
Dragon Ball Wikia-n egyébként az áll, hogy a Yardratok képesek manipulálni az időt és a teret.
Vegita meg maga is említette a mangában, amikor Goku visszatért a Yardratról, hogy erőben gyengék, de bizarr technikákat ismernek, szóval biztosan hallott ezt-azt róluk.
Sőt, ha már itt tartunk, tovább megyek: szerintem Merus is valamilyen yardrati technikát használ, azért van mindig mindenkor jó helyen és talál be minden lövése is, és ezért is gyanús Vegetának.
Elég lesz ott egy olyan technika is ami miatt nem tudja elszívni az erejét vagy egy újfajta erő mint az istenek ereje. De nem hinném hogy Vegita olyat tanulna amit Goku nem. Ez már csak mindig így megy hogy Vegita követi Gokut és nem fordítva. És nem tud olyat amit Goku ne tudna.
Szóval ha megy is tanulni valamit azt gondolom akkor Gokuval együtt fogja megtanulni.
goku5, lehet most pont a sablonosságot akarják megtörni, hogy Vegita külön utakon jár. Emlékezz vissza, már Zamasu ellen is úgymondd külön utakra mentek, Mafuba vs nyers edzés. Lehet most pont fordítva lesz..
Amúgy szerintem Vegita most a varázslatokról és varázserőről fog "tanulni", hogy megkeresse Moro gyenge pontját.
Csak azt nem értem, hogy ilyenkor hol van Bills és Whis. Ha nem is edzésben vagy technika tanításában, de tippeket biztos adnának egy-két földi finomságért. Sőt, lehet Goku pedig hozzájuk fog fordulni még Vegita a Yardratoknál fog "edzeni". Abban nagyon bízok, hogy nem fogják bejátszani azt, hogy Goku csak gondol egyet és odateleportál Vegitához, hogy megint együtt "edzenek", mert az nagyon gáz lenne.
Bills megmondta Whisnek, hogy nem érdekli a Namek sorsa, szóval szerintem amíg Moro nem a Föld ellen vonul, biztonságban van Whiséktől.
Szerintem is Vegeta kellőképpen nyomatékosította, hogy most elválnak az útjai Gokuékkal, szóval nem hinném, hogy megtanítják egymásnak a tanult új technikáikat.
Szerintem Goku a Grand Supreme Kaitól fogja megtanulni a mágiaelzárós technikát, aminek következtében elveszti az isteni erejét. Vegeta lehet hasonlóan fog járni. És így el is jutunk a Z végéhez.
Ugrás a fórumra: |