Mind abból indultok ki hogy a kék hajas forma erősebb mint a piros, ezt mire alapozzátok?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem a azert mert amikor piros haja volt gokunak azota mar sok idő eltelt szoval sokat edzetek es nagyjából tökéletesitették a szintjüket ezert is letek sokkal erősebbek igy jon ide a kek haj..... aki olvasta a hireket meg aki tegnap meg nézte a Akira interjut en persze le forditva olvastam gokunnak lesz ezüst haja szoval fejlődni fog 1 szintet de az elején kek haj helyet fehert akartak csak
Azonban EZ ellentétes Lenne Az Új ellenség, Frieza kérdéses. Aztán választani kék, AMI egy szuper Saiyan Blue. Tehát AZT Mondta, Hogy hagyja, Hogy egy későbbi feldolgozásra. EZ AZT jelenti, Hogy a jövőben Mi lenne egy szuper Saiyan átalakulás White. EZ TALÁN hasonlít néhány rajongó művészetek átalakulások szuper saiuyajin 5. Fázis és Mások. De persze EZ Lehel sokkal később a sorozatban. Valo szinuleg jövőbeli trunks is vissza ter na mindegy..........aki kivancsi az nézen utana az interjú nak
Ja es meg annyit h lesz valamilyen uj db sorozat ami mar meg van irva valoszinuleg dbgt vagy dbz lesz atirva es itt kapcsolódik hoza az uj ellenség amikor mar gokunak feher haja lesz....... anak a sorozatnak amit fel dolgoztak ahogy emlitettem dbgt vagy dbz majd az uj
Nem tudom srácok nekem ez gyanús. Még mindig ott van a kristálygömbök kérdése, mert nem szabad elfelejteni Beerus nagyon aljasul nézett Bulmára aki gyanította is hogy akar valamit velük.
Nekem sántít ez a Vegeta kikap Hit ellen majd Goku legyőzi. Ezzel megint csak Vegeta lenne megalázva, hogy kikapott Goku meg nyert.
.
Én továbbra is mondom, hogy az előzetes alapján csak úgy vágták össze a képkockákat hogy Vegeta esélytelennek tűnjön. Szerintem le fogja győzni 3-4 rész alatt és utána lesz egy Goku vs Beerus, ahol Goku majd eléri a kékhaj 2-es szintjét.
wandor írta:
Mind abból indultok ki hogy a kék hajas forma erősebb mint a piros, ezt mire alapozzátok?
wandor írta:
Sok minden van ami ezt bizonyítja.A legegyszerűbb szerintem ez:
ssjg Goku:6 Beerus:10 Ez a skála amit maga Toriyama mondott.Na ugyebár Whis mondta, hogy ha Goku és Vegeta összefog akkor, ha nem is könnyen, de le tudnák győzni Beerus-t(nyílván ssjb-val).Na, hogy ez igaz legyen ssjb Gokunak és Vegetának legalább pont 6-nak kell lennie (6+6=12, ami már több lenne mint Beerus, de mivel ez nem egy személy lenne hanem kettő összesen, ezért ennyi még nem biztos vagy pont, hogy elég lenne Beerus ellen)Szóval ssjb-nak legalább annyinak kell lennie pont ssjg-nak, és nyílván edzéssel még több.
És mivan ha Monaka abban különleges, hogy rohadt könnyen hall meg mert úgye a szábalyzat tiltja, hogy bárki is megöljön valakit így Billsék nyernének 😂😂
De szerintem nem ez hannem Monaka fogja elintézni Heatot és torna útán egyből nem fog neki esni Goku Billsnek ez szinte biztos mivel csak 6 gömb van jelen
Én az istenek "járműve" vagy mi az a kocka dologban láttok a folytatásban fantáziát
Egyesítve 2016.04.05 15:26:34:
Meg Bills is megváltozott ezt Whis mondta
V
Csak Goku és Vegita kedvéért ment bele ebbe a tornába
wandor írta:
Sok minden van ami ezt bizonyítja.A legegyszerűbb szerintem ez:
ssjg Goku:6 Beerus:10 Ez a skála amit maga Toriyama mondott.Na ugyebár Whis mondta, hogy ha Goku és Vegeta összefog akkor, ha nem is könnyen, de le tudnák győzni Beerus-t(nyílván ssjb-val).Na, hogy ez igaz legyen ssjb Gokunak és Vegetának legalább pont 6-nak kell lennie (6+6=12, ami már több lenne mint Beerus, de mivel ez nem egy személy lenne hanem kettő összesen, ezért ennyi még nem biztos vagy pont, hogy elég lenne Beerus ellen)Szóval ssjb-nak legalább annyinak kell lennie pont ssjg-nak, és nyílván edzéssel még több.
Éppen ezért nem fog Vegeta kikapni Hit-től. Ha esélytelen lenne ellene KÉK módban is, akkor azt jelentené, hogy HIT-et csak a KÉK mód 2 tudná legyőzni, akkor meg már erősebb Hit a pusztítás istenénél is, ami ugye nonszensz.
Ha meg Goku és Vegeta összedolgozik Kékben akkor legyőzhetik Beerust.
.
Következésképpen Vegeta nyerni fog Hit ellen.
Nem tényleg kicsit érthetetlen, rossz a nyelvtana Goku77-nek.
Én csak azt mondom, hogy jóval erősebb a kék a vörösnél! Még Goku mondta Freezeri harc alatt mikor a kékbe lépett, hogy az az isteni szint szuperharcosi módja. Ebból gondolom hogy csak erősebb lehet és még tényleg lehet ezt is felülmúlni. És itt is a tökéletes ellenfél hozzá.
Ugrás a fórumra: |