Tapion-sama írta:
Tudtommal nem sértettél szabályt, miért dobnánk ki?![]()
Az a baj, hogy más egyéni felhasználóként gondolkodni e témában, mint effektíve üzemeltetőként. A felhasználó a kényelmet keresi, míg az üzemeltető próbálja minél kisebb erő- és energiabefektetéssel megoldani a dolgokat, hiszen sajnos nincs időnk 0-24 órában moderálni meg figyelni, nem szabálytalankodik-e valaki a nagy chaten, miközben fordítanunk, lektorálnunk, szerkesztenünk és formáznunk kellene ^^
De mondom, meglátjuk, mit hoz még a jövő. Majd kiderül ^^
Hadd ne meséljek xd

Igen ezzel egyet értek teljesen. Hisz sok időt energiát fordított rá szabadidőtökből és azért tényleg jobb a legjobb megoldás megtalálni. Ehhez is idő és idő kell mire eljut az ember egyről a kettőre. A jó embereket meg nehéz tény megtalálni a dolgokra, főleg megbízni elején bennük.
Példának mondhatnám: Itt vagyok én 1-3 éve már mikor nekiálltam feliratokat időzitgetni egyes anyagokhoz lassacskán. Szerencsére 1-2 embertől kaptam tippet elején. De sajnos gyér angol tudás nélkül oktatóvideókat nézni szívás

A discord is ilyen tény sok lehetőség van benne főleg aki ért a programozáshoz

De nem akarlak feltartani. És köszönöm hogy visszaírtál.
És elnézést ha megint monológot írtam. Csak nem szeretek félváról venni a dolgokat ha lehet