Miért lennének a mostani Sárkányölők one shot Acnonak?
Natsuról tudjuk hogy DF nélkül erősebb Serenánál mivel győzött már Spriggant le
Fairy Tail manga
JenoChakra írta:
Azt mondták, ha elviszik egy helyre, akkor le tudják győzni. Mi van akkor ha oda viszik amikor még Igneel-ék erősek voltak? (vagyis vissza a múltba).
Mindig eszembe volt, de mindig elfelejtettem beírni:
Sokan feleslegesnek tartják Gérard feltűnését Acnologia ellen. Főleg, hogy igazából meg sem tudta karcolni.
De azért volt előnye is. Megtudtuk, hogy a sárkánykirály minden mágiát el tud nyelni, és elvileg nincs eleme. Illetve ha jól megnézzük a triót, akkor olyan emberek kerültek össze, akiknek közük van egymáshoz. Erza és Gérard kapcsolatát nem kell magyarázni. Wendy és Erza az utóbbi időben jól kijöttek egymással és Wendy még a háború előtt megígérte, hogy most ő védi majd meg Erzát. És technikailag Gérard volt az, aki régen egy ideig vigyázott Wendy-re. Igaz, hogy az edolasi Gérard, vagyis Mistgun, de akkor is.
Én kifejezetten örülök annak hogy Gerárd toppant be Erzáékhoz . Így utólag belegondolva akárki odamehetett volna segíteni hisz Acno-nak nincsen eleme. Szóval ez lett a legjobb megoldás szerintem hisz van közük egymáshoz. Amire Chakra nagyon jól rávilágított
.
Amúgy csak szerintem néznek ki néha úgy mintha egy kicsi család lennének? Mint például itt a középső képen: http://naruto-kun...ail/528/19
És nyáladzás OFF
Nem azzal van bajunk, hogy Gérard jelent meg, hanem, hogy a karaktere CSAK erre legyen ellőve. Van különbség. Miért olyan ember ellen kell villognia, aki ellen csak annyi a feladata, hogy még jobban felhype-olja, ahelyett, hogy kapott volna egy menő csatát.
De annak én is örülök, hogy Erza mellett van, ők legyenek is együtt, sőt, remélem kapunk valami őszinte és szép jelenetet tőlük még.
Ezzel csak az a baj,hogy egyik sárkányölő se tudta,hogy miért is tanulták a sárkányölő mágiát. Ezért nem fejlődtek rendesen Acnologia szintjéhez. Mert ha Serena 1ütés,akkor a többi sárkányölő szintén one shot lenne.
Talán ezért próbálkozott Igneel megölni Acnologiát,csak csajnos szintén alábecsülte az erejét .
Az alap terv kudarcra van ítélve. Ezért van más terve Zerefnek és talán pont ezért van itt most Anna. Mert az eredeti terv alapján próbál megoldást találni.Mert Zeref beleörült az átokban.Így mind2 más terve van Acnologia ellen.
bakod írta:
Szerintem együttesen kell majd támadnia az összes sárkányölönek. Pluszba jöhet Natsu által END ereje (nem END és ez különbség!)
Hát ki tudja, lehet, hogy már ebben az évben befejezi, bő fél év alatt le lehet ezt zárni... de azért nem tennék rá nagy tétben.
... Habár de, elég valószínű, nincs már semmi más, csak Zeref és Acno, őket meg nem lehet már a végtelenségig húzni. Mindenesetre akkor rendesen bele kell lendülnie Mashimának, mert jelenleg nem nagyon látszik megoldás Acnologia megverésére. (Tudom-tudom, most itt van ez a lehetőség, de... én nagyon remélem, hogy ha lesz is valami fontos szerepe ennek a helynek, ahova vinni akarják Acnot, a végső harcot a sárkányölők, és CSAK ők fogják megvívni.)
Mr Mxyzptlk írta:
Gondoltam megjegyzem, mivel Yonkou kitette Twitterre, hogy az 525. fejezet óta a borítókon van egy titkos üzenet a fanoknak.
Íme a fejezet még sajnos csak rossz minőségben!
http://www.mangan...ll-chapter
Wáó ez véleményem szerint egy igen jó fejezett lett .
Nem hittem volna hogy Wendy ilyen közelről ismeri Annát. Aki egy igen kedves személyiségű nőnek tűnik bár egy Heartfiliától nem is vártam kevesebbet . Mashima meg szegény Erzának és Gerádnak adhatna kicsit több "szép" pillanatot annál hogy csak egymásra esnek
. Acno is laza bár várható volt hogy mágikus ágyúkkal itt nem igen jutnak előrébb ellene.
Lucy-ék meg egy padon üldögélnek mindenki harcol de ők csak nyugodtan elvannak na jó tudom én hogy van fontos feladatuk is de attól még ez kicsit vicces. Lucy meg eléggé kivan attól hogy Natsu nem egy átlagos srác
. Itt is látszik hogy nemcsak baráti viszony van kettőjük között (legalábbis Lucy részéről.)
Zeref csak E.N.D.-t látja Natsu-ban aki továbbra is hangoztatja hogy ő bizony csak Natsu és semmi más. Lehet hogy csak nekem furcsa ez a Brother dolog de majd csak megszokom. És nocsak-nocsak Zeref csinálta a kaput na ezt nem gondoltam volna .
Összességében ez egy eléggé jó fejezet volt szerintem .
Kit érdekel a rossz minőség Oliver .Köszi a linket :3
Most egy Hiei féle happy mosolyom lett az új fejezetről .Te jó ég,Acnologia kis pocakján hatalmasat nevetem
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt megérem XD Nagyon jó fejezett volt és megmondtam,hogy offoljátok Lucy édesanyát^^.Spoilernál leírtam,hogy tetszett ez a Gerárd x Erza dolog és kíváncsi leszek Anna nagy tervére.
Most kiderül,hogy a világ legerősebb csillagmágusa mire képes.Talán jön a szellemkirály?
Blue Pegasus vs Acnologia szintén tetszett.Végül pedig Zeref vs Natsz küzdelme epic.
Lucy,Gray és Happy jelenette End könyvéről szintén jól sikerült.
Ugrás a fórumra: |