Stance - Igen, jól érted. Kisebb nyújtások után ennyi guggolás még épp a bemelegítés, utána jönnek a komolyabb gyakorlatok. Nem erőltet meg, és utána bőven van erőm a többi gyakorlatra rátérni. Eleinte tartottam tőle, hogy nem fog menni és hónapokkal ezelőtt a kezdésnél az az első 55 nehezebb volt mint most a végösszeg, ami meg se kottyan, de jobb lesz a lelkiismeretem tőle, ha letudom. Manapság a guggolás is csak pár, viszonylag unalmas - de hasznos - perc számolgatást jelent a komolyabb edzés előtt.
A speciálist meg értsd úgy, hogy többféle pózban megcsinálhatsz egy guggolást. Egylábas guggolásból konkrétan 250-et nem szoktam (noha a pisztoly guggolás valamivel megerőltetőbb lehet, meg még isten tudja, hányfélét ismerek ilyenből), de pl. elölguggolásból és ATG guggolásból rendszeresen megcsinálom a "napi adagot".
A Planket meg fél éve csinálom szünetek nélkül már. Egy hónap alatt megvolt a 3 perc. Utána csak kitartás és idő kérdése volt a 4-5. A bal és jobb oldalas meg grátisz, de legalább látom a csípőmön és a combomon, hogy annak is van hatása.
Most amúgy azzal támadtak le anyámék, hogy mi lenne, ha tömegnövelő helyett valami szálkásítóra fizetnék be. Wut? Nem is tudtam, hogy hasonló van - vagy ha igen, akkor nem ilyesmi néven lapult az emlékezetemben. Ugye anyám nagyon a látványra menne, engem viszont nem feltétlen az érdekel most, viszont akár tömegnövelő akár 'szálkásító', úgyis nekem kell állnom. Valami tapasztalat a másikról?
Aes - Ha nem lenne, még nehezebb lett volna észrevennem őt. De most hogy mondod, neki még jól is állt a részegség. Viszont amikor úgy állít be a haverod és öcséd egy tetováló szalonba, hogy a felcsavart gatyaszárában lötyög a cucc, és kíméletből nem szólnak nekik az állapotukra való tekintettel, az már nekem ciki. :'D
Szerkesztette: Sasha - 2017.09.07. 14:29
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.