bszebi írta:
RELAX,majd ki rakják a fordítást... mindenki tükön ülve várja,de még nincs kint a 161 rész felirat.
Köszönöm.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
bszebi írta:
RELAX,majd ki rakják a fordítást... mindenki tükön ülve várja,de még nincs kint a 161 rész felirat.
Igen tényleg ő az. A másik személy meg ha minden igaz TS dédapja volt. De hogy vele mi lett az másik jó kérdés.
Amúgy hogy nézegetem megint a régebbi részeket nekem is feljött egy érdekes kérdés. (jó több is, de hagyjuk) Lényeg hogy mikor TS mészárlóvárosba ment nem a rendes bejáraton ment nem "szokványos" bejáraton. Akkor mégis mi a rendes bejárata ahol lehet érkezni, Pláne amilyen sokan meghalnak ott még igen sok embernek is kell ott érkeznie. Szóval hol is van az és miért nem azt használta? Animében nem volt róla szó, a novelben benne volt? Bár igaz ezek után az már e is igen fontos. Nem hiszem hogy túl sok szó lesz még róla. Igaz csodálom hogy azután amit TS tett a város királya simán hagyta elmenni és még azóta se bukkant elő. Szóval ezért gondolom nem is lesz szó többet róla.
Dupla köszönetem a munkátokért! Nem gondoltam, hogy jön mind a kettő egyszerre!
Remélem jól sikerültek a vizsgák.
161 rész. Hát kaptunk egy kis magyarázatot hogyan is győztek. Meg mi a lélekcsont ereje és képessége. (Bár milyen neveket találnak ki? És eleve ki adja nekik)
Amúgy megint csak a legnagyobb bajom megint csak az ábrázolás. Mármint hogy amit említettem. Megsérült hatalmas vágás, de se vér se sérülés. Sőt amikor összevarrják a sebet akkor is rajta a ruhája. De jó már. Legalább ne mutatnák rajtuk.
És a lényeg amire kimet volna az egész hogy kezd alakulni dagi és XX kapcsolata.
És vajon mi jön ki abból, hogy melegszenek a lélekcsontok? Kezd végre egyre jobban összeérni a lélekcsont fúzió vagy mi?
Az út meg "csak" 10 nap lenne a szigetre? Még elég közel lehet akkor. Azt hittem legalább 1 hónapnyi út lesz legalább. Bár biztos lesznek itt gondok az úton és hosszabb lesz az az út.
162. Valahogy csak nekem tűnt úgy vagy megint kihagytak pár dolgot? Mármint szinte alig érkeztek meg már azonnal harcolnak. Tudom semmi rizsa csak a lényeg , haladjon a történet na de akkor is.
Amúgy meg a harc is ennyi? A többiek nem is harcolnak? Bár igaz az ő jenéletük jobban kitűnne. Felhívnák jobban magukra a figyelmet. Amúgy remélem fogadtak magukra. Biztos jó lehetett a szorzójuk.
És végre kiderült XX szintje is. Na erre mondanám a többiekhez képest hogy "csak" 45 szintű. Dagihoz képest is 14 TS képest meg 21 szint a különbség. Őszintén ebben a csatában se sok haszna volt. Tényleg csak annyi hogy kicsit el tudta terelni a figyelmet dagiról magára. De ennyi.
Dagi amúgy tényleg idióta. De ő se hülye. Tud megnőzni is, de volt esze is. Egész jó kis dolgot talált ki. Pedig jó volt az a lélekfúzió is.
A végén meg az árverés. az is gyorsan jött egyből ott is a lényegre. De miért pont ott kelet abbahagyni? Felcsigáznak majd abbahagyják. Tudnak. Pont mint az előzőnél is. az amúgy valamiféle repülő hajó lesz vagy mi?
Következő részben meg már ki is hajóznak. Tényleg pörögnek. Hamar lerendezik a dolgokat.
Na nézzük mi vár rájuk az úton. Biztos nem lesz könnyű utuk. Még valahogy a kapitányra is külön kitértek. Biztos lesz neki is szerepe. lehet egy jó kis szövetséges a jövőben?
goku5 írta:
162. Valahogy csak nekem tűnt úgy vagy megint kihagytak pár dolgot? Mármint szinte alig érkeztek meg már azonnal harcolnak. Tudom semmi rizsa csak a lényeg , haladjon a történet na de akkor is.
Amúgy meg a harc is ennyi? A többiek nem is harcolnak? Bár igaz az ő jenéletük jobban kitűnne. Felhívnák jobban magukra a figyelmet. Amúgy remélem fogadtak magukra. Biztos jó lehetett a szorzójuk.
És végre kiderült XX szintje is. Na erre mondanám a többiekhez képest hogy "csak" 45 szintű. Dagihoz képest is 14 TS képest meg 21 szint a különbség. Őszintén ebben a csatában se sok haszna volt. Tényleg csak annyi hogy kicsit el tudta terelni a figyelmet dagiról magára. De ennyi.
Dagi amúgy tényleg idióta. De ő se hülye. Tud megnőzni is, de volt esze is. Egész jó kis dolgot talált ki. Pedig jó volt az a lélekfúzió is.
A végén meg az árverés. az is gyorsan jött egyből ott is a lényegre. De miért pont ott kelet abbahagyni? Felcsigáznak majd abbahagyják. Tudnak. Pont mint az előzőnél is. az amúgy valamiféle repülő hajó lesz vagy mi?
Következő részben meg már ki is hajóznak. Tényleg pörögnek. Hamar lerendezik a dolgokat.
Na nézzük mi vár rájuk az úton. Biztos nem lesz könnyű utuk. Még valahogy a kapitányra is külön kitértek. Biztos lesz neki is szerepe. lehet egy jó kis szövetséges a jövőben?
Ki volt írva hogy a testvérek 58-as szintűek voltak. Hozzájuk képest is alacsony volt XX. Viszont ha úgy vesszük, hogy XX milyen idős akkor ő az átlagnál sokkal jobb szinten van. Pl. a nagy tornán a Shrek akadémia ellenfeleinek életkora még tán magasabb volt (mert 25 év volt a felső korhatár XX kb 20-21) és mégse volt sok köztük a 40 feletti. Csak a legerősebbek. Szóval ő igen jó szintű. A shrek szörnyei a "túl" jók.
TS meg szerintem is megveszi azt a hajót. Viszont azért mondja hogy szokniuk kell a tengert, mert semmilyen tapasztalatuk nincsen vele. Ezért is kell kibérelni azt a hajót, tapasztalt hajósok vigyék oda, vagy legalábbis minél közelebb a szigethez, és majd ott hogy a hajósokat ne érje baj elmennek a vásárolt hajóval maguk a szigetre. (pláne valahogy vissza is kéne jutni a szárazföldre)
Nagyon köszönöm a részeket. Újabban mindig 1 héttel később nézem meg a részeket, hogy egyszerre több lehessen, de nem vártam, hogy most egyszerre 3-at is megnézhetek. Mindenkinek jó szórakozást kívánok a részekhez!
ui: A 160. rész feliratát csak én nem találom?
Ugrás a fórumra: |