köszönöm szépen az új rész fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Shaman King (2021) anime
Laza1408 írta:
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem kezd nevetségessé válni hogy a szereplők állandóan meghalnak majd visszahozzák őket
jaaaj írta:
hao mióta lány??? vagy valamit qrvára félre értettem ??
Köszönöm az utóbbi részeket mindenkinek aki dolgozott rajta!
Sikerült megint utolérnem magam a finálé felé közeledve, és sajnálom kicsit azt ami ezzel az animével történik. Amilyen jól, átgondoltan indult az eleje, még a gyors tempóhoz képest is kifejezetten élvezhető volt. A Matamune-s visszaemlékezés utáni részek viszont mintha egyre jobban össze lennének csapva, az hogyha csak úgy meghal egy karakter és feltámasztják kb természetes lett, ez számomra sokat ront az élményből, így nem érzem azt hogy tudok izgulni azért hogy ne legyen bajuk egy harc során, nem úgy mint az elején.
Remélem a lezárás azért tartogat még nekünk meglepetéseket.
marco0044 írta:
Köszönöm az utóbbi részeket mindenkinek aki dolgozott rajta!
Sikerült megint utolérnem magam a finálé felé közeledve, és sajnálom kicsit azt ami ezzel az animével történik. Amilyen jól, átgondoltan indult az eleje, még a gyors tempóhoz képest is kifejezetten élvezhető volt. A Matamune-s visszaemlékezés utáni részek viszont mintha egyre jobban össze lennének csapva, az hogyha csak úgy meghal egy karakter és feltámasztják kb természetes lett, ez számomra sokat ront az élményből, így nem érzem azt hogy tudok izgulni azért hogy ne legyen bajuk egy harc során, nem úgy mint az elején.
Remélem a lezárás azért tartogat még nekünk meglepetéseket.
Ugrás a fórumra: |