Boldog Szülinapot!
[Születésnapi Topic]
Emlékszem a kezdetekre mert én kb 2007 november környékén találtam rá az oldalra, sok embert megismertem, sokkal veszekedtem, volt saját topicom, tehát abszolút aktív közössége volt az oldalnak amiért megérte feljárni, főleg a heti új mangákat és animéket kibeszélni. Bár lehet azóta már ez a közösség ki nőtte magát a fórumot de szerintem animéket nézni vagy mangát olvasni a mai napig ide látogatnak. Örülök hogy van akinek még fontos ez az oldal így én is értesülhetek az aktuális kedvencekről. Isten éltessen naruto-kun.hu.
Sok Boldog Születésnapot Kívánok, és nagyon szépen köszönöm az oldal, valamint a feltüntetett csapatok minden tagjának a fáradságos, kitartó és színvonalas munkáját! Remélem még legalább 16 évig élvezhetjük azt az értéket ami nap mint nap kikerül a kezeitek közül!
Boldog Születésnapot!
Köszönet a 16 éves munkáért, a megszámlál hatatlanul sok Manga és Anime részekért és a nem említett hozzájuk tartozó hírekért, információkért!
Több mint tíz éve tag vagyok és szavakkal ki sem lehet fejezni azt a hálát amit a Munkátok iránt érzek!
Hogy még mindig vagytok! Hogy hűek vagytok az elveitekhez és mindig minőségi fordítást kapunk tőletek!
Örülök az US együttműködésnek! Remélem hosszú és eredményes partnerség lesz. Jó hogy a két nagy, szuper minőséget szolgáltató csapat megtalálta a közös hangot! Tényleg nagyon örülök ennek! Összefogás a közös célokért olyan dolog ami nagyon hiányzik ma a világból. Ezzel is hatalmas példát tudtok mutatni nekünk, hogy ezek a dolgok nem csak az általunk úgy szeretet művekben működhetnek, hanem a valóságban is!
Csak így tovább! Remélem még Nagytata korunkba is itt lesztek és mindig megtaláljátok azokat az Animéket és Mangákat amik kedvesek nekünk
Ugrás a fórumra: |