Hát az utóbbi idők rajzolása alapján ebben nem vagyok biztos
De egyébként ha képes lenne a közelharccal valahogy kombinálni a tüzet, akkor jöhet, még talán az illene hozzá a legjobban a lehetőségek közül (tűz/vágás/tetyák blood képessége?)
Jujutsu Kaisen manga
Késő lenne elsajátítani a Víz-légzést?
https://manga4lif...age-3.html
Kenjakuról tudott, illetve azt tudta, hogy Getou testét megszállta valaki. Sukunát pedig ki lehet szúrni Megumi testében. Több információról szerintem nem tud. Az kérdéses még, hogy Kenjakuék most akkor 8000 méterrel a földfelszín alatt várták Gojou esetleges kiszabadulását? Máskülönben nem tudom, hogy Gojou miként botlott beléjük.
Anno annyival letudták a lehetetlen dolgokat vele kapcsolatban, hogy "Ő Satoru Gojo" szóval gondolom ennyi az oka
Egyébként baromi rossz ötletnek tartom, hogy nem nyírta ki mindkettőt most, a legnagyobb hülyeség amit tehetsz hogy adsz Kenjakunak másfél hónapot, 100% hogy ez majd valahogy visszaüt
Azt hiszem a sensei lenyilatkozta korábban, hogy Megumi, Yuji, Gojo trióból nem mindenki fogja túlélni. Aztán lehet, hogy fake news volt azis...
Bár sajnos van egy sejtésem, hogy Gojo megfog halni...Kenjakut magával rántja és akkor lesz egy kiszabadult Sukuna vs. Yuji, Megumi harc.
Erre a nyilatkozatra én is emlékszem, de pontosan talán úgy szolt, hogy vagy 1 valaki hal meg, vagy 1 valaki marad csak életben.
Gojou nyilván kapott most egy hatalmas death flag-et, de ahhoz tartom magam, hogy nem ő fog Kenjaku ellen harcolni, mert Yuuta a kolóniájában már mondta, hogy ő akar végezni Kenjakuval, nem hagyja, hogy a szeretett senseiének még egyszer meg kelljen ölnie a legjobb barátját. Tematikailag is van értelme. Gojou a Sukuna elleni harcot vezette fel a manga elején, Yuuta pedig Getou megállításával indította el az események láncreakcióját.
Írtam korábban, hogy az eloszlást úgy képzelem el, hogy Yuuta és Maki megy Kenjaku ellen, Sukunát pedig változó időközönként Kashimo, Hakari, Yuuji, Gojou veszi kezelésbe, de még Takabát is el tudom képzelni. Nem nézem le Kenjakut, hogy "csak" egy duót küldenék ellene, de az tény, hogy a Chousou-Yuki duónak is volt az esélye a nyerésre, nem volt az egy sima menet. Yuuta pedig egy svájci bicska, Maki pedig az egyik, ha nem a legjobb jelenleg fizikálisan.
Ha Uraume is kap harcot, és most nem lett végleg kiütve, akkor ellene pedig a maradék bevethető harcosokból fog menni egy csapat.
Nekem annyi a bajom ezekkel a csapatokkal hogy Gojo nagyon felborította a dolgokat. A Yuta-Maki duóról elhiszem hogy képes Kenjakut legyőzni, bár Yutáról meg azt mondta anno Gojonak hogy nem érti a hypeot vele kapcsolatban, szóval kérdéses mi lesz a kimenetel.
De a Sukuna vs sok ember+Gojo szerintem nagyon simán utóbbi lenne. Nehéz na kitalálni mi lesz
Amit még eltudok képzelni az egy Sukuna vs Yuuji+Megumi, ahol előbbi a külvilágban harcol, utóbbi meg testen belül Sukuna ellen. Nagyon meglepne ha a végén Yuuji nem kapna központi szerepet Sukuna ellen, nagyon fel volt építve erre a manga eddig
Kontextusban a felhajtás lehúzása annak szólt, hogy Yuuta nem válhat a következő Gojou Satoruvá. Captain Obvious pillanat. xD
Gojou mondott valami olyat anno, hogy Megumi átoktechnikájának, és a Gojou-család csodaszemének a használója a múltban kinyírták egymást. Valahogy úgy érzem, hogy Gojou-val sem billen a mérleg nyelve a csapat oldalára, arról nem is beszélve, hogy Sukuna megszerezheti a maradék ujjait is a nagy harc előtt.
Igen, utóbbira Megumi utalt shibuyában is, hogy valszeg az elődje öngyilkos technikaként alkalmazta Mahoragát. A gond ezzel annyi, hogy Gojo tudja a technika működését (utal rá a mangában) illetve Gojo szinte 100% hogy a legerősebb 6 eyes használó valaha. A manga ki is jelenti hogy minden azért lett ennyire erős (átkok, vagy az új generációs jujutsu sámánok) mert próbálnak felzárkózni hozzá.
A Kenjaku vs yuta dolgot meg nem tudom hova rakni. Nyilván volt esélye Yukinak és Chosonak, de egy fekete lyuk sem ért ellene semmit (simán leporolta magát és annyival letudta hogy "hu, azért ez nem volt semmi" ), illetve valószínűleg Kenjakut jelenleg Sukuna és Gojon kívül senki nem tudja leverni. Aztán majd meglátjuk, lehet Maki addig kap még egy powerup-ot egy újabb szumó meccs közben és az már elég lesz
Egyesítve 2023.05.11 06:18:09:
Jól bemondtam 3 hete hogy spoilerek alapján az egyik legjobb fejezet jön, na most spoilerek alapján az egyik legrosszabb, ha nem a legrosszabb
Egyesítve 2023.05.12 06:59:29:
Na, hát azt gondoltam, hogy nem lesz training arc, és nem viszik túlzásba majd a reakciókat Gojo részéről, de fél fejezet? Komolyan?
Reagál Nanamira, de Yagára, Nobarára (tuti elő lesz rángatva Sukuna ellen az utolsó ujjal), Megumira, a shibuyai tömegmészárlásra nem? Ráadásul minden az ő hibájából történt szinte, igazán kaphattunk volna valami reakciót felőle, ahol beismeri hogy ezt bizony rendesen elcseszte.
Egyébként annyira nem volt rossz fejezet, megint be lett dobva egy csomó dolog amit flashbackekben gondolom majd kifejtenek a nagy harc alatt. Az külön tetszett hogy Yuuji testet cserélt, ez lesz a képessége, vagy ez Yuki kutatásának az eredménye?
Sukuna pedig 20 ujjnyi erővel megy neki Gojonak, aki a Toji féle szettben tolja, szóval biztos hogy meghal a harc alatt azért remélem Kashino nem offscreen lett elintézve (máshol nem nagyon fér bele a dolog már), de amilyen tempóval száguld a manga jelenleg erre nagy esély van, valamint szerintem ez idén tényleg be lesz fejezve sajnos
222. fejezet
Erre nem érte meg várni.
Uraume látatlanban összeszedte a maradék Sukuna-ujjat, de valószínűleg Gojou birtokában van az utolsó. Nem számít, mert kiváltható a múmiával. Mondjuk azt, hogy Sukuna 100%-os lett a bezabálásával.
Gojou kapott egy minimális felmagasztalást, mert Uraume hiába használt fordított átoktechnikát a gyógyításra, még érzi Gojou ütését.
Akutami-sensei említette korábban, hogy Sensui Shinobu volt Getou karakterének a mintája, de nem lett elégedett a végeredménnyel. Ez a mostani TV-s, konzolos jelenet emlékeztetett arra, amikor Sensui valami filmet nézett egy TV-n a barlangjában, miközben Yusuke és társainak az érkezését várta. Igaz, most már Kenjakuról van szó, nem Getou-ról.
Ennyit az érzelmes összeborulásról. Ino fontosabb karakter ezek szerint...
Értem én, hogy Mei Mei karaktere a pénzéhségről szól, de ez a fogadásos húzása lefárasztott. ^^"
Ha nem szerkesztői bakiról van szó, márpedig volt elég belőlük ebben a történetszálban, akkor Yuuji és Kusakabe tényleg testet cserélt. Ha ez lesz Yuuji átoktechnikája, akkor bőven megvan benne a szívatás és a trükk lehetősége. Toudou és a Boogie-Woogie büszke lenne rá. Már látom előre, hogy testet cserél Gojouval...
Az Inumakis dolgot a karjával eddig is sejtettük, vagy tudtuk. Yuuta szerint lesz még szerepe Inumakinak, szóval kíváncsian várom.
December 24...
Miért? Miért?! MIÉRT?! Most majd lehet fosni a visszaemlékezéseket, amikor bármelyik karakter húz valami váratlant, amit nem tudhatott korábban.
Sok sikert Kenjakunak a vadászatához. Szerintem kurva nagy fába vágta a fejszéjét. Őszintén meglepne, ha akár 1 karaktert is meg tudna ölni. Vagy inkább úgy fogalmazom meg, hogy akár 1 karaktert is az iskolák képviselői közül.
Kashimo "eltűnésének" egyelőre nem tulajdonítok komolyabb jelentőséget. Nem fért rá mindenki a panelra azok közül, akiket korábban láttunk. Ellenben Higuruma például ott van, pedig azt mondta Yuujinak, hogy fel fogja adni magát, ment a saját dolgára, ahelyett hogy betársult volna Yuujiék mellé.
Inumakinak nem tudom milyen szerepe lehet, jelenleg azt sem látom Yuujinak van e bármi esélye hasznos dolgot csinálni, nem hogy neki. Egyébként milyen vicces, hogy a manga elején mennyire OP-nak tűnt Inumaki, aztán semmi nem lett a karakterből.
Az egy ujjnak szerintem Nobara fog örülni, tuti valami halálos pillanatban megjelenik, elnyomja rajta a technikáját és valami menő pózban benyögi hogy "hiányoztam?". Más értelmét nem látom miért nem tudtuk meg most sem mi van vele.
Amilyen sebességgel száguldunk meg se lepődnék, ha a Gojo vs Sukuna csörte lezajlana pár fejezet alatt. Ha tippelnem kéne Gojo meghal (micsoda karakterív, a történet nagy részében el van zárva, aztán valszeg kinyíratják) cserébe Megumit valahogy kiszabadítja, és teljesül az álma, azaz a tanítványai leverik a gonoszokat és létrejön a következő erős generáció. Remélem egyébként nem ez lesz, felőlem Hakarin kívül halhat mindenki, jöhet a vérfürdő
Egyébként Miwa itt is kispadon van, csak nem tudom akkor miért láttuk a CG során ahogy egyedül mászkál, lehet Gege szimplán elfelejtette hogy olyan panelt rajzolt.
Ugrás a fórumra: |