Köszönjük az évados munkátokat. Végre happy enddel zárult egy évad, és a legjobb benne az volt, hogy nem volt benne sokat az az ördög, Rachel.
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
Köszönjük az egész évados munkátokat!
Amikor meghallottam, hogy lesz 2. évad, majd kiugrottam a székemből. Az 1. évad nagyon tetszett, egyik kedvenc animém lett. Aztán jött a hideg zuhany. A story nem volt rossz, de valahogy hiányzott az a logikai játék amiket az első évadban csináltak (ez essen ki, hogy ő tovább jusson, ennyi pontot kell gyűjteni, hogy a haverokkal együtt menjünk továb stb.) Itt kb mindig az nyert akinek kell és nem igazán lett elmagyarázva. Az új karakterek okésak voltak bár nem annyira emlékezetesek mint a régiek, örültem is amikor már a régi banda került inkább az előtérbe. Nagyon örültem, hogy mindenki szinkornhangja megmaradt, talán Anaak és Haatz-ban nem vagyok 100%-ig biztos, de anniyt úgyse beszéltek, hogy érdekeljen.
Az animáció a Hét Halálos Bűnt is jó fényben feltűntető hulladék lett. A Novick és kék hajú gyerek vs Viole harcon már kínomban röhögtem, ami fura, mert vannak pillanatok amikor meg nagyon eltalálták a vizualizációt.
Mindenek mellett várom a 3. évadot ha lesz, de ezek után lehet inkább elolvasom a manwha-t. Még 1x, köszi, hogy elhoztátok nekünk!
Köszönöm a munkátokat, végre kijött az utolsó rész is, így meg tudtam nézni egyben!
Teljesen más volt ezt az évadot végignézni, mint az elsőt. Szerintem jól adaptálták. Nem tudtak mindent belesűríteni, de így is élvezhető volt.
A ToG világa elég szövevényes, sok mindenre kell figyelni. Ezt nehéz 26 részbe leadni. Szóval akinek eddig tetszett ajánlom a manhwa olvasását.
A Pokolvonat az egyik kedvenc történetívem alig várom, hogy azt is megnézhessem anime formában (természetesen itt)!
Ugrás a fórumra: |