Hát elég vegyes érzéseim vannak a fejezettel kapcsolatban.
Először is nagyon örülök és zseniális volt, hogy végre történt egy ilyen fordulópont, hogy még messze nincs vége a háborúnak és nem múlt el a veszély sőt, és ezt az egész fejezet hozta, bár azt megjegyezném, hogy ideje volt már. Azért bármely történetről beszélünk, ha háború van az legyen háború, ne bohóckodás. Szóval az alapötlet zseniális volt, nem igazán néztem ki Mashimából.
A másik meg hát, ahogy előbb is írtam pont rosszkor csinálta. Ki van ütve az egész Saber és Pegasus...? Itt főleg az előbbit érdemes kihangsúlyozni, hogy az erejük bemutatása nélkül, ez nekem nagyon de nagyon gyanús, szóval nem lepődnék meg, ha nemsoká újra látnánk őket harcolni.
Amikor megnéztem a spoilert Nineheart nem igazán volt szimpatikus, de az egész fejezet elolvasása után már kicsit az lett.
Augusttól azért sokat várok, nem azt hogy 3-4 fejezetben ellegyen intézve. Azért ő mégis az az vérbeli mágus, szóval remélem korrekt és méltó harcot kap.
Hát a Cana és Mavis szála is érdekes nem mondom, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Bár van egy olyan érzésem, hogy majd valahogy a visszájára fordul és Mavis ezzel nagyon megszívat mindenkit.
A következő cím alapján Nineheart szálával folytatódik a történet. Remélem a három közül Gerard lesz a főszerepben és nem fog kidőlni.
Szerkesztette: kristofkristof - 2016.04.05. 09:24