.
[img]https://cdn.discordapp.com/attachments/358654838403366922/395650028846448660/Vegeta_DBS_comparacion.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Egyesítve 2017.12.31 00:01:30:
Szerkesztette: shadowdroid - 2018.01.04. 12:46
Dragon Ball Super Anime
shadowdroid, bár szépek a képek amiket megosztasz, mégis sok esetben semmi tartalommal nem rendelkeznek ezek a hozzászólásaid.
A következő fórumozóknak: royalfrees és Ptr666 mostantól a Dragon Ball témákon belül tilos Goku5 hozzászólásait lepontozniuk. Ha úgy érzitek a mondandójával nem értetek egyet, akkor a téma keretein belül nyugodtan leírhatjátok az ellenvéleményeteket.
Na ez egy nagyon jó rész volt, megérte várni
Még az elején az időhúzás sem zavart, mert hangulatos volt.
Most tisztán láthattuk ,hogy a maradék három harcos az U11-ből igen erős, végre valakik, akik megizzasztják hőseinket.
A rész első fele okés volt kinézetre, de amint megérkezett Takahashi-san, onnan tökéletes. Bárcsak mindig ilyen lenne az art.
Nekem is bejött, hogy Vegita sem Ui-t, sem Perfect bluet nem kapott és mégis fel tudta venni nagyon minimálisan a harcot.
Valamint Vegita elejtett egy olyan mondatot, hogy Jiren nem olyan erővel harcol, mint Goku ellen harcolt ezelőtt. Ez vajon miért lehet?
A legepiccebb rész számomra akkor is az volt, amikor Jiren elkapta Vegitát a végén. Jiren az kb egy megállíthatatlan tank és nekem nagyon tetszik
Már nem kell majd 2 hetet várni a részekre, de mégis annak fog tűnni, ha ilyen izgalmas részeket kapunk.
Ez de durva volt! Tetszett,hogy végre Vegeta is volt kicsit megfigyelő szerepben és tényleg megfigyelt is,ahogy Goku már oly sokszor.
Be is jött neki,jól nyomta. Final Flasht igaz rövidebb ideig töltötte mint Cell ellen de legalább olyan brutál volt.
Takonnyá verte igaz a végén Jiren,de innen még nagyot fog alakítani a herceg...
Kár,hogy nem minden rész ilyen szép,de ha a legepicebb részeket valósítják meg így akkor kiegyezek velük. Goku is királyul nézett ki így sűrűbb hajzattal
Shiro
Volt már ilyen nézetből mutatva az oszlop, igen!
Xindrix
Jiren sztm próbálja Vegitat erősebbé tenni, ezért harcolt vele úgy , ahogy.
A részről:
Végre megkaptuk a pofon egyszerű választ a nézőtérre vonatkozóan, szinte el is találtam spoilerben való találgatás közepette.
Tetszett ahogy az elején fokozták a feszültséget a zenei aláfestéssel és a képi világgal!
Majd aztán szépen leosztották a párharcokat. Gokunak megvolt Jirennel a bemelegítés , csak aztán jött Vegita és rendesen belepiszkított az elképzeléseibe.
Vegita más felfogásban harcol mint Goku, ez nekem nagyon bejön, a karakterek eltérő stílusirányzata jól kivehető a harcokban is.
Az igaz, hogy nem sok hatással volt Jirenre Vegita , de tökéletesen prezentálta hogy mi lakozik benne, és hogy mitől is szeretik őt annyira a sorozatot követő emberek, vagy éppen a Saiyanokat! A Final Flash pedig ott volt erőben a toppon, bár még így is eltért a Cell féle verzitól.
Na de csak így tovább Vegita!
A másik tetszetős dolog, az Dyspo és Frieza párkapcsolata. Dermesztő te beteg állat Mondjuk Dyspo bevitte a málnásba rendesen ...azok a monológok pedig , mondhatni igazán szereti kegymást.
Az animáció , vagyis úgy teljes egészében a rész vizuális megjelenítése nagyon minőségire sikeredett, de ebben nincs újdonság annyi spoiler után amit kaptunk az arcunkba. De még így is jó volt látni mit összemunkálkodtak az alkotók, az események vagyis a képsorok egymásutánja még tovább emelte az állóképek színvonalát.
Hát ez egy nagyon jó kis rész volt. Mind történetileg harcilag mind grafikailag megvalósítva. Jó lenne ha a többi maradék is ilyen jó lenne.
Hát az elején nagyon bejött ahogy felvezetik a két csapatot küzdőteret, lengedező szelet, de főleg az tetszett amikor a szél fújta Toppo bajszát!
Végre Vegita is mutatta mire is képes! Fantasztikus. Goku igazi Riválisa. Nem maradhat le tőle. Ketten még megizzatják Jirent.
Nagyon jó volt az a Final Flash igazán látványos!
De azért brutális milyen is Jiren valódi ereje. Semmi nagyobb sérülés nincs rajta még ezután se.
Dermesztőnek meg a saját arroganciája beképzeltsége lett megint a baja. Nem vette elég komolyan Dyspot, hát meg is lett a végeredménye. Remélem ezután már csak komolyabb lesz.
És hát Gohanéknak is kell még fejlődniük. Megvan hozzá a tökéletes ellenfél Toppo személyében.
Az új ending meg szerintem jó lett.
Nagyon jó réssz volt! Grafikailag mintha egy movie-t néztünk volna...
De azért van negatívum is, a rész egyharmadában csak azt néztük, hogyan néznek egymásra a főszereplőink. Amikor az elején bejátszották az oké, de utána megint végignézhettük, hogyan fúja Toppo bajszát a szél zseniális :
Bár abba se érdemes belekötni mitől van szél mikor ez egy külön álló dimenzió ahol nem nagyon van időjárás
A részről Vegita sokkal erősebb volt mint gondoltam még Jirent is meglepte. A Final Flash nem nagyon ért semmit, legalábbis Jiren-en nem látszik ha fárad. Goku az látszik, hogy nagyon kapkod a levegő után.
A többiek pedig eddig nagyon szenvedtek. C17-et megértem ő nem központi karakter, de Gohantól még kéne egy ilyen szintlépés szerűség legalább egy olyan mint amit Vegita csinál. Arra gondolok, hogy felébreszt magában valami tartalékot. De a következő részekben minden kiderül.
Amúgy még érdekes volt hogy Jiren csak elkezdett beszélni Gokuval és Vegitával. Pedig eddig nem nagyon beszélt.
És hát úgy gondolom tényleg valamelyest teszteli őket, arról hogy miben látják az erejüket. Miért is akarnak erősebbek lenni és mi a szándékuk.
Legalábbis ahogy kérdezte Gokut miért akar erősebb lenni és ahogy Vegita arroganciás erejéről beszélt.
Ki tudja nincs-e valami más célja is velük.
Tényleg amugy amikor Goku felszabadítja az erejét Jiren ellen az is elég látványos volt Én először azt hittem, hogy szinte már Super Saiyan Blue 2-ő lesz belőle.
Nagyjából ilyen szokott lenni amikor ssj1-ből ssj2-be lépnek szóval fura volt
Ugrás a fórumra: |