Na ez a fejezet állat volt! Sok dologra számítottam de erre nem! Így csak jobban komálom Hawks-ot!
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Nem tudom azért mert kettős ügynök én nem komálom jobban
Már várom mikor kerülnek megint a diákok is a központba, egy Dabi vs Todorokit jobban megnéznék mint egy Endeavor-el való meccset.
192. fejezet
Megint egy remek fejezet.
Ennek a fejezetnek az olvasása közben jöttem rá valamire. (Számomra) Ez a manga többé már nem egy sima történet, hanem inkább egy egész lélegző világ. 8 fejezet óta nem láttuk a főszereplőt, Tomurát pedig még régebben, de nem is hiányoztak. Egyszerűen már van annyi érdekes szereplő/történés a mangában, hogy ilyen (rövidebb) íveket is simán meg tud oldani Kohei velük. És minél hosszabb a történet, annál mélyebbre és szerteágazóbbra tudja alkotni ezt a világot.
Nagyon remélem sikerülni is fog neki, mert az alapján, amit eddig láttunk, meg is érdemli ez a mű.
Kohei nem tudom hogyan csinálja de ez zseniális ahogyan szinte bármelyik karakterét helyezi "rivalda fénybe" az adott arcban én ámulattal olvasom a fejezetteket. Lad is mondta felettem nincs az az érzés hogy "Oké jó hogy látjuk a mellék szereplőket de hol van a főhős végre?" Olyan szívesen figyelném meg a Todoroki családot vagy akár Ochako, Iida, Tsuyu, Kirishima vagy akár még Mineta külön kis íveit is úgy hogy még Deku nevéről se hallanánk.
A mostani fejezethez meg nem is képzeltem hogy Shouto és a többi testvére között ekkora szakadék van. Mármint olyan 15-16 éves lehet eddig egy házban éltek de olyan alapvető dolgokat nem tudtak egymásról mint hogy mi a kedvenc ételük az meglepett. Fuyumi próbálja minél hamarabb megint összehozni a családot, Natsuo pedig egyenlőre meg se próbálja ezt (érhető okokból) Shouto pedig megfigyelővé vált hogy merre halad a változása Endeavor-nak. És végre megvan a hiányzó fiú neve is Touya.
Ez a fejezet zseniális volt Eddig én is azt hittem csak a fő karakterekkel mehet tovább a történet, de megáll önálóan is ez a világ. Ez a minőség már szinte a One Piece-el vetekszik milyen összeszedett az egész.
Endeavor ezzel a sebbel is közelebb került Todorokihoz nagyon jól lett megoldva az egész. A végén pedig szóhoz se jutok Eltudtátok volna képzelni, hogy kapunk egy One for All háttérstoryt? Még az is lehet ha Deku végig lát mindent a korábbi one for all használoktól leshet el új technikákat ami eddig neki nem jutott eszébe ha látjuk a harcaikat is.
Örülök neki, hogy Hawks azok után, hogy pár fejezet alatt az egyik kedvencem lett, végül nem lett rosszfiú. Amit Lad ír azzal pedig teljesen egyet értek. A főszereplő nélkül is lehet jó történetet írni. Sőt, csak jobb lesz tőle a történet, ha néha elkanyarodunk egy kicsit a főszereplőtől, mert nem azt az érzést kelti, hogy itt egy egész világ és csak egy emberrel történik valami. A Todoroki tesók szürcsögése meg valami hatalmas volt.
193. fejezet
Érdekes volt. A végén pedig kíváncsi vagyok mi az a karján. Új erő? Vagy valami más?
Hát elég szépen szétverte a szobáját . Viccet félretéve lehet most már magasabb szintre tudja húzni a one for all-t de az is lehet hogy kapott egy kis extra erőt is . Mind kettőnek nagyon örülnék. Amúgy a sebek eltűntek a kezéről vagy csak a "foltok" miatt nem látszik?
Nah az előző fejezetek után ez egy még érdekesebb fejezet volt Azt hiszem itt a szerző mindig megtud lepni minket.
Külföldi oldalakon azzal poénkodnak, hogy ez olyan mint amikor Tsuna találkozik az előző főnökökkel a Katekyo Hitman Reborn!-ban.
Őszintén még senki nem tudja mi történt, lehet, hogy konkrétan tényleg meggyógyította a kezét. Bár akkor miért nem gyógyította meg All Might sérülését szóval lehet ez kuka.
De lehet bármilyen dolog amitől Deku erősebb lesz, pl. ez a jel miatt képes lesz 50%-os ütésre, vagy nem tudom. De a fejezet alapján tőle várják el, hogy erősebb legyen erre utal, hogy még csak 20%-ot vagy képes előhívni. Bármi lehet amitől jobban tudja irányítani a One For Allt, de arról is pletykálnak, hogy lehet ez valamilyen "átok". Szóval kiváncsi leszek All Might reakciójára
De ha már Katekyo Hitman Reborn! utalás lehet, hogy itt is el kell ismernie az első tulajnak ahhoz, hogy tényleg hozzáférj a teljes erejű One For All-hoz.
De várom most a következő fejezetet
Jaeger írta:
De a fejezet alapján tőle várják el, hogy erősebb legyen erre utal, hogy még csak 20%-ot vagy képes előhívni.
Vagy pedig All Might csak később látta ezt, igy nem gondolta, hogy elkéne mondani már Dekunak. A sorozatban mindig is csak később csepegtette neki az infókat. De az is lehet Deku valamiért különleges igy ezt ő látta először.
Ha ezek közül valamelyik, akkor inkább All Might titkolóddzon, minthogy Deku legyen különleges. Elég furán venné ki magát, hogy azzal indul a történet, hogy quirk nélkül születik, de aztán kiérdemel magának egyet és majdnem egy évig keményen edz érte, aztán meg kiderül róla, hogy annyi ember közül pont ő különleges. Ez mondjuk nem magyarázná meg, hogy All Might miért mondta az ellenkezőjét, mint ami most történt.
Aoyamáról egy pillanatra azt hittem, hogy börtönben van.
A szerző most ingoványos talajra lépett, szóval nem mindegy mi lesz a magyarázat.
Bár én szeretem az ilyen belső világos dolgokat Lásd Bleach.
Az egészet ellehetne könyvelni sima visszaemlékezésnek csak fura, hogy azzal a kezével történt valamit amit megérintett az első.
Bár simán lehet, hogy reggelre eltűnik az egész.
Más kérdés, ha ilyenek történnek Dekuval akkor a többi osztálytársa is gyanakodni fog, hogy miért történnek ezek a dolgok vele.
Szerk:
Nagyon mérges vagyok, hogy a héten nincs fejezet
Szerk2: A héten jön fejezet És elvileg beköszönt a tél, szóval néhány embernek lesz téli hős felszerelése a hideg miatt. Bár nem csoda hiszen november volt pár fejezettel ezelőtt.
Ugrás a fórumra: |