Na, megnéztem én is. Az Itachi fillerre nem tudok mást mondani, minőségi volt, akár még újranézős is, és ez egy filler esetében hatalmas szó. Az utolsó perc is, hogy csak vágva mutatták, zanzásítva a történetet, sokkal jobb hatást értek el szerintem, mint ha húzták volna, és kibontották volna, szánkba rágták volna.
Na, és akkor vissza a mangához, végre Nem volt rossz rész, nagyon tetszett, hogy Madara szerepét kicsit kibővítették, és beszélt közben, láthattuk, hogy mit él át, mire gondol. A mangában csak üvöltött onnantól, hogy elkezdte felszívni a chakrát.
Érdekes ez a fordulat, anno elég megoszlóak voltak a vélemények arról, hogy szükséges volt-e ez, vagyis hogy emelt-e ez a fordulat a történeten. Nekem anno kicsit random jött be Kaguya, nem igazán örültem neki, hogy a kidolgozott személyiségű, motivációjú, történelmű Madarát csak így félretolták az utolsó részre. Viszont, megemésztve a dolgokat, lehet, hogy sokkal jobban jártunk így. Kaguya ismeretlen, misztikus, még hatalmasabb ellenfél, ráadásul nő, ami a Narutoban tök jól hatott. Egy nagyon is kiismert ellenfél helyett a végére kaptunk egy ismeretlen, ténylegesen isten-szerű valakit, akiről nem tudunk semmit, nem tudjuk mit akar, és miért akarja, és ez teszi félelmetessé.
Szóval lehet ezen vitatkozni, szerintem nem volt ez rossz fordulat.
A rész viszont kicsit kapkodó volt...mármint, jól volt megcsinálva, de én talán nagyobb hatásszüneteket tettem volna, legalábbis...lehetett volna ezt a fordulatot még hatásosabbá tenni. Kicsit a dialógusok is mintha hadarva lettek volna, hogy beleférjenek a 10+ percbe, de összességében jó volt ez így is. Az animés ismerősöm pl. kész volt rajta Szóval gondolom nekik azért eléggé hatásos volt
Fekete Zetsu sokkal jobban átjött itt, mint a mangában. A beszédstílusa, ahogy...mint egy szeretettel beszél Madarához ("drága Madarám" és magyarázza a dolgokat...sokkal jobban átjött. Remélem ez így fog folytatódni továbbra is, mert mangában nem tetszett ennyire (pedig egyébként jól fel van építve az ő szerepe is, de itt most a "személyiségére" (ha van neki olyan) gondolok).
Szóval jó volt, és akkor remélem letolják már egyben, méltón és szépen