Esetleg azt tudom elképzelni,hogy ő is átadta valakinek ezt a titulust.
De amúgy tényleg elég nagy hibának tűnik
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
https://www.manga...l-super-49
Kint a legújabb fejezet!
Azért nem ezt mondanám a legrosszabb fejezetnek eddig.
Én arra leszek kiváncsi mi ez a harmadik kivánság. Meg igy az erőelszívással Goku meg Vegita nem tudom mit akar de sokra igy nem tudnak menni ellene.
Először arra gondoltam, hogy esetleg elvette az isteni erejüket Gokuéknak, de ahhoz Porunga szerintem nem elég erős.
Igazság szerint ötletem sincs. Várhatunk sajnos még egy hónapot, mire kiderül...
A korábbi Fail-ra, amit fentebb említettem, nem tudom, hogy rájöttek-e, de a nameki kölyök kijelentéséből szerintem lehet benne reménykedni.
Lacika írta:
Szerintem a nameknak van örök ereje vagy hasonló pl azonal újra épül benne az erő vagy hasonló így végtelen energiája van papíron
Sebezhetetlenséget vagy halhatatlanságot szerintem csak a Szuper sárkánygömbökkel lehet kivánni. Én valamiért valami komplikáltabb dologra gondolok.
Nem lehet, hogy lesz valami Buu gonosz részével? Mondjuk visszakívánta volna vagy nem tudom.
Hát én gondolkodtam egy komplikáltabban, de nem vagyok benne biztos, hogy lehetséges-e a nameki gömbökkel, meg kicsit hülyén hangzik
Legyőzhetetlenség.. nem veszíthet senki ellen harcban. Ez OP is lenne, meg "új" is lenne a történet szempontjából, csak eléggé bullshit-ként hangzik és nem tudom milyen ellenszert lehetne kitalálni rá.
Egyre érdekesebb ez a kecske, simán kívánhatta volna, h ,mind a ketten azonnal haljanak meg, vagy valami, de valami olyat kívánhatott, amire szerintem senki sem számít!
Tetszik, h Buu szerepe felértékelődik!! Gyakorlatilag értehtő lett, hogy a SSj3 szint miért olyan über, ugyan is Buu-ban God-ki is volt.... nyílván nem sok, vagy csak kezdetleges, mert anno érezhető volt a KI-je, de így már világos, hogy az már egy közeli God-lvl....
A 49. fejezet szerint az isteni erő valószínűleg gonosz Buu-ban volt és az ő halálával az erő is eltűnt, de ugyebár a Z végén - de még a Supererben is - megemlítik, hogy született egy nagyon erős fiú az egyik faluban, aki mint tudjuk Buu reinkarnálódása. Mi van ha ez a bizonyos Uub pont emiatt különleges? Hogy látjátok? Szerintem most jött el az ideje, hogy a készítők kijátsszák az Uub-kártyát, mert még egy ilyen alkalom nem lesz, hogy beleillesszék a történetbe.
3. kívánság: bármi lehet felőlem... csak ne legyen klisés és húzzanak végre elő valami újat a kalapból!
Itt a legújabb fejezet:
https://www.manga...l-super-50
Én valami nagyobb dologra számítottam a harmadik kivánság kapcsán. Elvileg ezek rabok akik ellen harcoltak most még is Blue formában tudták csak tartani a lépést nagyon érdekes. De a fejezet vége az vitte a primet Stupid magic spells, stupid god power...
De nem tudom Vegita mit akar most megtanulni, gondolom az a terve, hogy ő is megtanulja az azonalli átvitelt és vele kombózva valahogyan meglepi majd kecske barátunkat.
De amugy a full power super saiyan blue formát vajon miért nem használják? Elvileg annak az a lényege, hogy nem engedd ki a testéből egy csepp ki-t sem mert belül koncentrálja azt.
Ugrás a fórumra: |